Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bowers & Wilkins 704 S2 Rózsafa álló hangfal

1.199.990Ft 899.990Ft
25%
Az akció időtartama: 2024. 03. 19. -
Szín-700
Rózsafa
Menny.:pár
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron

A keskeny és elegáns Bowers & Wilkins 704 S2 Rózsafa álló hangfal, könnyedén beilleszthető az otthonába, de nagyobb hangfalakat meghazudtoló dinamikával és felbontással rendelkezik. A bass reflex, 3 utas hangfal hangszórókészlete: elcsatolt 130 mm-es szőtt Continuum™ FST középsugárzó, 2x 135 mm-es Aerofoil mélysugárzó,25mm-es, Nautilus tölcséres, elcsatolt, karbon dóm magassugárzó.

Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

704S2

Ez a keskeny, elegáns állódoboz, diszkréten illeszkedik az otthoni környezetébe, ugyanakkor olyan tekintélyt parancsoló hangzással rendelkezik, mint a nála jóval nagyobb hangsugárzók. A zene valódi élvezet, a precíz, részletgazdag hangzásnak és a kivételes realizmusnak köszönhetően.

Vigye otthonába a lélegzetelállítóan tiszta, részletgazdag és stúdió minőségű hangzást, az új 700-as sorozattal. A CM sorozatot leváltó hangfalcsalád, a 800 Diamond sorozatnál már megismert technológiák felhasználásával és kifejezetten ehhez a szériához kifejlesztett megoldásaival, az otthoni szórakoztatást egy teljesen új szintre emeli. Mindezt szobabarát méretű kabinetekkel, melyeket úgy alakítottunk ki, hogy dekoratívan illeszkedjenek az otthoni környezetébe.

Az új 700-as sorozat.

Hangstúdiók által megihletve. Nappalikba készítve. A művésztől a hallgatóig Az igazán jó hangsugárzó több mint egy zenét közvetítő eszköz. Hídként működik – ez a módja annak, hogy a hallgató és az előadó közötti távolságot megszüntessük. Hallgassa meg a 700-as sorozat hangsugárzóit és a zene életre fog kelni. Minden hangszert, hangjegyet és lélegzetvételt el tud helyezni a térben, mindezt hibátlan pontossággal. Képes lesz a zene érzelmeit megtapasztalni az otthonában. Egyszer csak Ön már nem a felvételt hallgatja, hanem együtt van a művésszel a stúdióban. Mikor a hangsugárzók tesztelésére kerül sor, nincs jobb, mint az emberi fül. A hangsugárzóinkat több száz órányi hangolás és meghallgatások során alakítottuk ki, különböző zenei stílusokkal és műfajokkal. Az akusztikus teljesítmény érdekében mérnökeink különböző szempontok szerint tesztelték a hangsugárzókat, mint például a felbontás, eltérő elhelyezés és sok más fontos paraméter. Ajánlunk néhány számot, melyről azt gondoljuk, hogy a legjobbat hozzák ki a 700-as sorozatból.

Technológia

A 700-as széria egy teljes egészében új hangsugárzó sorozat. A kifutó CM szériával összehasonlítva minden hangszórót megváltoztattunk és radikálisan továbbfejlesztettünk. Ehhez a zászlóshajó 800 Diamond sorozat legfejlettebb technológiáját kölcsönöztük és adoptáltuk egy jóval elfogadhatóbb árszintre. Így teljesen új technológiákat tudtunk bemutatni, melyet kifejezetten ehhez a sorozathoz fejlesztettünk.


Carbon Dome™ magassugárzó

A Carbon Dome™ magassugárzó egy teljesen új technológia, mely kifejezetten a 700-as sorozathoz lett tervezve.  Az alumínium, dupla dóm magassugárzóhoz képest az előrelépés drámai, a magassugárzó rezonanciafrekvenciája 47kHz-re emelkedett, melynek eredménye a tűhegy pontosságú hangkép és a részletgazdag hangzás.

 


Continuum™ membrán


Az először a 800 Diamond sorozatnál látott Continuum kónusz képviseli a legnagyobb előrelépést a középhangok tekintetében a Kevlar® megjelenése óta. A membrán szőtt, kompozit anyagból készül és erőteljesen szabályozott „felbomlást” biztosít, melynek az eredménye lágyabb és részletekben gazdag középfrekvenciás hangzás. Középsugárzó kosár A sorozatban található három álló hangsugárzó új, FEA optimalizált alumínium középsugárzó öntvénykosarat alkalmaz. Az új kialakítás merevebb, mint az CM sorozat cink ötvözetű kosara, a tisztább középfrekvenciás hangzás és az alacsonyabb rezonancia érdekében.


Aerofoil™ profilú membrán

Az új Aerofoil profilú mélysugárzó membránok ugyanolyan változó falvastagsággal rendelkeznek, mint a 800 Diamond sorozat mélysugárzói. A fejlesztéshez korszerű számítógépes modellezési technikát használtunk, így az erőteljes és mélyre menő hangok érdekében membrán ott a legmerevebb és legerősebb, ahol az szükséges. Elcsatolt középsugárzó Az álló hangsugárzók középsugárzói a kabinettől elcsatolt kialakításúak, melyhez hasonlatos rendszer a 800 Diamond sorozatban található. Az elcsatolás, csökkenti a kabinet által okozott színezettséget, így a középhangok tisztasága tovább javul.

 


A műszaki tervezés szép

A tervezők gyakran kétségbe vonják azt az elvet, hogy a termék funkcionális és esztétikai tulajdonságai szorosan egymáshoz kapcsolódnak. Mi többé nem értünk velük egyet. Valójában a 705 és 702 modellek tetején elhelyezett tömör magassugárzó házzal pont ez a helyzet. Ez egy olyan tárgy, mely elsősorban és leginkább az akusztikus teljesítmény érdekében ilyen. De a minimális egyszerűségével, viszont vitathatatlanul gyönyörű. Ez a filozófia, amely mélyen a 700-as sorozat DNS-ében fut. Egy olyan hangsugárzó család, amely a füleinek zenél és a szemeivel is könnyen befogadható.

 

Tesztek:

AV-Online

Műszaki adatok

Leírás 3 utas Bass reflex rendszerű
Technikai jellemzők Elcsatolt Carbon Dome™  magassugárzó
  Szőtt Continuum™ kónuszú FST™ középsugárzó
  Elcsatolt középsugárzó
  Aerofoil™ profilú mélysugárzók
  Flowport™
Meghajtó egységek 1x ø25mm elcsatolt Carbon Dome magas
  1x ø130mm Continuum kónuszú FST közép
  2x ø130mm Aerofoil kónuszú mély
Frekvencia tartomány  43Hz és 33kHz (- 6dB)
Frekvencia válasz 48Hz - 28kHz ±3dB
Érzékenység 88dB spl (2.83 V, 1 m)
Harmonikus torzítás 2. és 3. harmonikusok (90dB, 1m)
  <1% 100Hz - 22kHz
  <0.5% 300Hz - 20kHz
Névleges impedancia 8 Ω (minimum 3.1Ω)
Ajánlott erősítő teljesítmény 30W - 150W 8Ω-on, nem túlvezérelve
Méretek                  
Magasság: 925mm tüskék nélkül
  959mm talppal együtt
Szélesség: 165mm csak a kabinet
  252mm talppal
Mélység: 277mm előlappal és csatlakozóval
  298mm talppal
Súly 18.5kg
Színek                             Kabinet : Rózsafa                                    
  Fényes fekete                           
  Selyemfényű fehér                   
Előlap: Fekete
  Szürke ( csak a fehér színnél)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!