Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Zidoo Z9X PRO médialejátszó

109.990Ft
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető

High End 4K HDR élmény

A Z9X PRO egy 4K UHD médialejátszó nagy teljesítményű grafikus motorral a házimozi számára, AV1 támogatással. Az előző generációhoz képest jelentős javulással rendelkezik az audió- és videódekódolásban, különösen a HDR 10+ és a Dolby vision támogatásában, ami kitöltötte a piac üresedéseit. Eközben még mindig egy költséghatékony és nagy teljesítményű modell.

Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Funkcionális áttekintés

 • Új chipkészlet RTD1619BPD Négymagos 64 bites nagy teljesítményű processzor.
 • HDMI® 2.1 4k 60Hz pont-pont kimenet, HDR(HDR10/HLG/HDR10+/Dolby Vision)
 • 12Bit, BT2020 széles színtartomány, YCbCr 4:4:4:4 színtér, truehd audio passthrough.
 • VS10 motor a tartalmat a Dolby Vision színekhez közelítően képezi le a jelentős képminőség-javulás érdekében.
 • Támogatja a SATA (3,5/2,5) merevlemezt 16TB-ig; Támogatja a külső BD/DVD (titkosítatlan), CD lemezeket.
 • Home Theater 4.0 egyéni kategóriákkal és kezeléssel, filmtrailerek és hangsávok lejátszásával.
 • Veszteségmentes zenei lejátszás DSD (SACD ISO, DSF, DFF), WAV, APE, DTS stb.
 • Újonnan frissített Music Player támogatja a veszteségmentes lejátszást és dekódolást, a személyre szabott beállítást és a zeneszámok adatainak társítását.
 • Támogatja a zenei streaming többféle módját, mint például a DLNA,etc.
 • Android 11 OS nagymértékben javította a rendszer teljesítményét és stabilitását.
 • Pontosabb HDR10 statikus metaadatok (MaxFall,MaxCll) feldolgozása, a fénypontok és árnyékok megjelenítése erős kontraszttal.
 • Támogatja a HDR10+ dinamikus metaadatok feldolgozását, a képek színei és fényereje képkockánként és jelenetenként pontosan meghatározható.
 • A fejlett Dolby Vision technológia támogatja az LLDV (Player Led) és a Standard mód (TV Led) kimenetet.
 • Automatikus 23,976-os képkockasebesség és felbontás biztosítja a zökkenőmentes, megszakítás nélküli filmlejátszást.
 • Támogatja a BD/BD3D/UHD teljes Blu-ray menüt és az összetett MPLS szerkezetű Blu-ray zökkenőmentes elágazó lejátszást.
 • Támogatja a 3D videóformátumokat, beleértve az MVC 3D-t (Blu-ray/MKV)
 • Támogatja a speciális hatású feliratokat, online letölthető feliratokat és kizárólag a Blu-ray és MKV kényszerített feliratokat támogatja.
 • Támogatja az olyan hálózati protokollokat, mint az NFS, SMB v1/v2/v3, UPnP, Web DAV és a beépített SMB szolgáltatások.
 • Támogatja a szabványos WOL, két választható üzemmódot bekapcsolási mód és készenléti mód.
 • Integrálódjon zökkenőmentesen az intelligens otthonba HDMI® CEC, RS232 és Control 4 segítségével.
 • ZIDOO Controller APP (IOS és Android) vezérli a médialejátszót egyszerűen.

Z9X-PRO-jellemzok

High End 4K HDR élmény

A Z9X PRO egy 4K UHD médialejátszó nagy teljesítményű grafikus motorral a házimozi számára, AV1 támogatással. Az előző generációhoz képest jelentős javulással rendelkezik az audió- és videódekódolásban, különösen a HDR 10+ és a Dolby vision támogatásában, ami kitöltötte a piac üresedéseit. Eközben még mindig egy költséghatékony és nagy teljesítményű modell.

Zidoo Z9X PRO

Erőteljes chipset 

A Z9X PRO 12 nanométeres RTD1619BPD professzionális processzort használ, 1,6 TOPS  teljesítményű beépített neurális hálózati processzorral. Az előző generációhoz képest a teljesítmény 20%-kal javult, a Z9X PRO gyorsabb válaszsebességgel és hatékonyabb számítási képességgel rendelkezik. Az erőteljes dekódolási teljesítmény támogatja a pontos UHD dekódolást és a kiváló képminőségű kimenetet. 

Erőteljes chipset

WiFi és Bluetooth

A Z9X PRO beépített 2.4G + 5G kétsávos 2R2T MIMO WIFI modullal rendelkezik, támogatja a WIFI 6-ot, a vezeték nélküli átviteli sebesség akár 1201 Mbps is lehet. A Z20 PRO modell nagy nyereségű antennákkal rendelkezik. Elkerüli az interferenciát és stabil és nagy sebességű kapcsolatot tud fenntartani még a zord hálózati környezetben is.A Bluetooth BT 5.2 modullal felszerelt Z20 PRO támogatja a Bluetooth távirányítóval, Bluetooth egérrel, Bluetooth hangszóróval és Bluetooth fejhallgatóval stb. való csatlakozást. 

Wifi és Bluetooth

Nagy memória és belső tárhely

 A 4 GB DDR4 nagy memória gyors és sima lejátszási reakcióval rendelkezik, amely segít a csodálatos filmek és zenék élvezetében. A 32 GB-os eMMC szuper belső tárhely támogatja a kedvenc alkalmazások tömeges telepítését, és több lehetőséget teremt az audiovizuális szórakozáshoz. 

A ház anyaga és kivitelezése 

Az ház teljes egészében fémből készült, amely kiváló és tartós. A szürke felület szép érzést kelt a homokfúvás és az oxidációs kivitelezésnek köszönhetően.

Számos csatlakozási lehetőség

A Z20 PRO számos interfésszel rendelkezik, Megfelel a házimozi rajongók igényeinek a különböző berendezések csatlakoztatására.

Számos csatlakozási lehetőség

4K UHD képminőség

A Z9X PRO képmotorja könnyedén dekódolja a 4K HDR képeket, támogatja a 3840 x 2160 60Hz-es kimenetet, minden egyes pixel természetes és teljes. A képek nagy képernyőn is tiszták és élénkek.

Pontos képkocka sebesség váltás

A Z9X PRO támogatja az eredeti felbontás és képkocka sebesség automatikus és pontos váltását (23.976,59.94,25,30,50 és 60). Az új automatikus váltási algoritmus lehetővé teszi a film képkockasebesség-váltás előre történő elvégzését, így biztosítva a zökkenőmentes és teljes filmlejátszást.

Lenyűgöző HDR technológia

Az új HDR-feldolgozó motor pontosabban kezeli a HDR10 statikus metaadatokat (MaxFall, MaxCII). A színkontraszt erős, a fénypontok és az árnyékok is tökéletesen megjeleníthetők, ami a képeket a valós jelenethez hasonlóan jeleníti meg. Eközben a Z9X PRO HDR-SDR algoritmust biztosít, amely a dinamikus korrekció és a színvisszaadás révén segít a HDR filmek SDR eszközökön való megjelenítésében.

Magasabb szintű HDR10+

A Z9X PRO vezető szerepet tölt be a HDR10+ technológia hozzáadásával, amely nem csak 4000 nits csúcsfényerősséget képes megjeleníteni, hanem a metaadatokat is pontosan feldolgozza minden egyes képkockához. A színeket és a fényerőszinteket ugyanis képkockánként és jelenetenként kapjuk meg, így a képek részletesen, széles dinamikus kontraszttal és gazdagabb színekkel jeleníthetők meg. 

Dolby Vision VS10 technológia

A Z9X PRO integrálja a Dolby Vision VS10 képmotorját, amely támogatja a Dolby Vision alacsony késleltetésű (LLDV) kimenetet. A Dolby Vision fejlett dinamikus metaadat-feldolgozási technológiát alkalmaz, így az egyes képkockák képeihez és jeleneteihez a legmegfelelőbb fényerő kerülhet kimenetre. Az árnyékok sötétebbek, míg a fénypontok világosabbak. Még sötét és gyenge fényviszonyok között is a legjobb vizuális hatást tudja megjeleníteni. Eközben a VS10 egy nagy teljesítményű motor, függetlenül attól, hogy milyen formátumok (Dolby Vision, HDR, HLG, SDR stb. ) vagy megjelenítő eszközök, akár HDR-kimenet, akár SDR-konvertálás, mind meg tudja tartani a színpontosságot és jó élményt nyújt az ügyfeleknek. Még a normál TV is megtapasztalhatja a Dolby Vision technológiát.

Dolby Vision VS10 technológia

12Bit színmélység 

A Z9XPRO új képmotorja nem csak a 10Bit (kb. 1,07 milliárd szín) dekódolást és 4K 60Hz felbontású kimenetet támogatja, hanem a magasabb színmélységű 12 bit (kb. 68 milliárd szín) anyagokat is. A 12 bit élénk színekkel és természetes színátmenettel rendelkezik.

Szélesebb színtartomány

A Z9X PRO támogatja a BT.2020 széles színtartományt, amely 75%-ban képes megjeleníteni a természet színeit, és közelebb áll ahhoz, amit az emberi szem számára láthatóhoz, míg a hagyományos BT.709 csak 35%-ban képes megjeleníteni a természetes színeket. Világos és szemet gyönyörködtető színek, gazdag és teljes képek, valamint jobb térérzet, három dimenzió és rétegezettség.

Android 11

Az Android 11 mélyreható fejlesztése alapján a Z9X PRO rendszerteljesítménye jelentősen javult, jobb stabilitás és kompatibilitás mellett. Alkalmazások tömegeisen is telepíthetők. A DRM widevine L1 is támogatott.

Android 11

Dizájnos poszter fal

A Z9X PRO új filmplakát-kezelő rendszerrel rendelkezik, személyre szabott kategória, rekord megtekintés és egyéni gyűjtemény stb. Ez teszi a filmgyűjtést és teljes mértékben javítja a filmek tömeges kezelésének hatékonyságát.

Videóformátumok és bővíthető tárolás

A Z9X PRO beépített, nagy teljesítményű lejátszó, amely támogatja aBD/UHD Blu-ray (BDMV/ISO), 3DMVC (Blu-ray, MKV), MKV, M2TS, MIS, TS, MP4, MOV, AVI, MPG, MPEG, VOB, FLV, 3GP, TP stb. formátumokat. Mi több, tudott csatlakozni meghajtókhoz és merevlemezekhez (akár16TB). Az NFS és az 5MB kiszolgálások ugyanabban a LAN-ban olvashatók.

Erőteljes felirat funkciók

A Z9X PRO képes automatikusan megkeresni és megfeleltetni a filmek feliratát az interneten. Támogatja a PGS, ASS, SSA, SUP, SUB és SRT feliratformátumokat. A felirat betűtípusa, színe, speciális hatása, helye testre szabható. Az MKV és Blu-ray kényszerített feliratok is támogatottak.

Veszteségmentes zenelejátszás

Támogatja a master szintű DSD-t (SACD ISO, DFF, DSF, DSD stb.), a szokásos veszteségmentes formátumokat (FLAC,  WAV, APE, DTS stb.), CUE sáv és CD-ROM lejátszás (a CD-ROM nem tartozék).

Zenei könyvtár kezelése

A hálózati meghajtókról és helyi merevlemezekről származó zenei erőforrások hozzáadhatók és kezelhetők egy exkluzív zenei könyvtár létrehozásának érdekében. A zenét vadonatúj módon lehet gyűjteni és kezelni.

Zenei könyvtár kezelése

Zenei streaming

A helyi tárolóeszközökről származó hangfájlok lejátszása mellett a Z9X PRO képes lehet streamingelni és kezelni a harmadik féltől származó zenei könyvtárakat, így teljes mértékben élvezheti az Ön által kedvelt zenét.

Vezeték nélküli Casting

A Z9X PRO támogatja a DLNA hálózati protokollt, a videókat mobiltelefonról vagy táblagépről egy nagyméretű képernyőre, míg a hangok szinkronban játszhatók le a kijelzőkészülékeken a mobiltelefon zenéjéről APP (harmadik féltől származó videó casting APP és zene streaming APP manuálisan telepítendő)

Hálózati megosztási protokollok

A Z9X PRO támogatja a gigabites hálózati átvitelt, képes együttműködni az NFS, SMB vl/v2/v3 rendszerekkel és UPnP, FTP hálózati protokollokkal. Automatikusan beolvassa az összes elérhető hálózati meghajtót a a LAN-ban, és gyorsan és megbízhatóan olvassa be az adatokat. NAS, PC és egyéb szerverek támogatottak.

Intelligens vezérlőrendszer

A ZIDOO Controller mobiltelefon APP mellett a ZIDOO támogatja a HTTP (a szabványos WOL támogatott), RS232, HDMI CEC, Bluetooth és IR vezérlési módszereket is az intelligens vezérlőrendszerhez.

Vezérlő APP

A ZIDOO Controller APP zökkenőmentesen vezérelheti a médialejátszókat LAN-on belül. A házimozi és a zenelejátszó beállítható a mobiltelefonon az audió- és videolejátszás felfüggesztése nélkül. A zene lejátszható lenne anélkül, hogy bekapcsolná a megjelenítő eszközt. És a médialejátszók távirányító nélkül is be- és kikapcsolhatók.

Controller App

Műszaki adatok

Modell

Z9X PRO

Kijelző

LED

Ház

Alumínium ötvözet

OS

Android 11

CPU

Realtek RTD1619BPD ARM Quad-A55

GPU

ARM Mali-G57

RAM

4GB DDR4

Belső tárhely

32GB eMMC

Bluetooth

BT 5.2

WiFi

2.4G + 5G kétsávos WiFi, 802.11 a/b/g/n/AC/AX 2T2R , 802.11ax MIMO OFDM

Ethernet

RJ-45 Ethernet aljzat (10/100/1000Mbps) * 1

HDMI kimenet

HDMI 2.1 támogatás 4K@ 60p-ig, HDR, 12Bit, YCbCr 4:4:4 színtér, audió jelátengedés támogatás

Videó dekódolás

4K@60p HEVC/H.265 12Bit HDR10, HDR10+, Dolby vision

Audió dekódolás

Támogatja a truehd audio átengedést és az LPCM 2.0 csatornát

Intelligens vezérlés

APP vezérlés, RS-232, TCP/IP vezérlés(WOL)

Tápegység

DC 12V 2A

SATA

SATA 3.0 * 1

USB

USB 3.0 * 1 USB 2.0 * 2

További aljzatok

3.5mm AV OUT * 1 SPDIF(2CH,5.1CH) * 1, 3.5mm-es RS232 * 1 külső, nagy nyereségű antenna * 2

Tartozékok Távirányító * 1 hálózati adapter * 1 SATA kábel * 1 felhasználói kézikönyv * 1

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!