Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Zidoo Z2600 médialejátszó

289.990Ft
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető

4K Ultimate Evolution 

A ZIDOO elkötelezett a vezető technológiák fejlesztése mellett, hogy a felhasználóknak extrém élményt nyújtson. A Z2600 12 nm-es RTD1619BPD professzionális processzort használ, beágyazott 1,6TOPS teljesítményű neurális hálózati processzorral. A teljesítmény 20%-kal jobb lett az előző generációhoz képest. Ezen felül Dolby Vision VS10 képminőség-feldolgozó motorral is rendelkezik, amely támogatja a Dolby Vision alacsony késleltetésű (LLDV) feldolgozást, még a normál fájlok is jó képminőségi teljesítménnyel játszhatók le.

Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Funkcionális áttekintés

 • Új chipkészlet RTD1619BPD Négymagos 64 bites nagy teljesítményű processzor.
 • 4GB DDR4 nagy memória és 32GB eMMC belső tárhely, 64 bites sávszélesség, szupergyors.
 • Android 11 OS nagymértékben javítja a rendszer teljesítményét és stabilitását.
 • Külön HDMI audió és videó kimenet, élvezze a 4K videót és a HD hangot AV erősítőjének frissítése nélkül.
 • Szálcsiszolt fém panel nagy LED kijelzővel, beépített kiváló minőségű kapcsolóüzemű tápegységgel.
 • Nagy kapacitású NSS szabadalmaztatott HDD-öböl, amely akár 16 TB-os merevlemezt is támogat, rejtett WiFi és Bluetooth antennák.
 • Támogatja az MQA, SACD ISO, DSF, DFF, WAV, FLAC, stb.Támogatja a zökkenőmentes lejátszást és a CUE sávot.
 • HDMI® 2.1 4k 60Hz kimenet, HDR (HDR10 / HLG / HDR10+ / Dolby Vision)
 • Támogatja a 12Bit, BT2020 széles színteret, YCbCr 4:4:4:4 színteret, truehd audio passthrough.
 • VS10 motor a tartalmat a Dolby Vision színekhez közelítően képezi le a jelentős képminőség-javulás érdekében.
 • Pontosabb HDR10 statikus metaadatok (MaxFall,MaxCll) feldolgozása, a fénypontok és árnyékok erőteljes kontrasztú megjelenítése.
 • Támogatja a HDR10+ dinamikus metaadatok feldolgozását, a képek színei és fényerőszintjei képkockánként és jelenetenként pontosan meghatározhatók.
 • Támogatja a pontos 23,976-os képkockasebességet és a felbontás automatikus váltását, ami biztosítja a zökkenőmentes, megszakítás nélküli filmlejátszást.
 • Támogatja a 3D videóformátumokat, beleértve az MVC 3D-t (Blu-ray/MKV).
 • Támogatja a BD/BD3D/UHD teljes Blu-ray menüt és a komplex MPLS szerkezetű Blu-ray zökkenőmentes elágazó lejátszást.
 • Támogatja a 3D videóformátumokat, beleértve az MVC 3D-t (Blu-ray/MKV).
 • Támogatja a speciális hatású feliratokat, a feliratok online letöltését és kizárólag a Blu-ray és MKV kényszerített feliratokat.
 • Támogatja a zenei streaming többféle módját, például DLNA,etc.
 • Home Theater 4.0 egyéni kategóriákkal és kezeléssel, filmtrailerek és hangsávok lejátszásával.
 • Újonnan frissített Music Player támogatja a veszteségmentes lejátszást és dekódolást, a személyre szabott beállítást és a zeneszámok adatainak társítását.
 • Támogatja a HDMI® CEC, RS232, Control 4, zökkenőmentes hozzáférés az intelligens otthonhoz.
 • ZIDOO Controller APP IOS és Android verziók vezérlik a médialejátszót könnyen.
 • Támogatja az olyan hálózati protokollokat, mint az NFS, SMB v1/v2/v3, UPnP, Web DAV és beépített SMB szolgáltatások.

Zidoo Z2600 funkciók

Kézműves igényesség

A Z2600 háza húzott fém feldolgozással készült, kiváló megjelenésű kialakítással és katonai szintű minőséggel. A nagy LED-es előlapi kijelző támogatja a fényerő beállítását. Az NSS szabadalmaztatott HDD-öböl és az antennák az házban vannak elrejtve, ami az egész készüléket finomabbá és szebbé teszi.

Good Crarftmanship

Nagy memória és belső tárhely

 A 4 GB DDR4 nagy memória gyors és sima lejátszási reakcióval rendelkezik, amely segít a csodálatos filmek és zenék élvezetében. A 32 GB-os eMMC szuper belső tárhely támogatja a kedvenc alkalmazások tömeges telepítését, és több lehetőséget teremt az audiovizuális szórakozáshoz. 

WiFi és Bluetooth

 A Z2600 beépített 2.4G + 5G kétsávos 2R2T MIMO WIFI modullal rendelkezik, támogatja a WIFI 6-ot, a vezeték nélküli átviteli sebesség akár 1201 Mbps is lehet. A Z2600 modell nagy nyereségű antennákkal rendelkezik. Elkerüli az interferenciát és stabil és nagy sebességű kapcsolatot tud fenntartani még a zord hálózati környezetben is.A Bluetooth BT 5.2 modullal felszerelt Z2600 támogatja a Bluetooth távirányítóval, Bluetooth egérrel, Bluetooth hangszóróval és Bluetooth fejhallgatóval stb. való csatlakozást. 

Kiváló minőségű tápegység

A Z2600 kiváló minőségű kapcsolóüzemű tápegységgel rendelkezik, amely fém árnyékoló kezeléssel rendelkezik a mágneses mező interferenciájának hatékony csökkentése és a jobb hang- és videókimenet biztosítása érdekében.

HDMI AV különálló kimenet

A Z2600 kettős HDMI porttal rendelkezik, amely támogatja a 4K@60P HDR 12Bit és a natív 3D immersive audio kimenetet A legjobb választás az audió és videó rajongók számára.

Különálló AV kimenet

Többféle interfész

A Z2000 PRO számos interfésszel rendelkezik, Megfelel a házimozi rajongók igényeinek a különböző berendezések csatlakoztatására.

4K UHD képminőség

A Z2600 képmotor könnyedén dekódolja a 4K HDR képeket, támogatja a 3840 x 2160 60Hz-es kimenetet, minden egyes pixel természetes és teljes. A képek nagy képernyőn is tiszták és élénkek.

Pontos képkocka sebesség váltás

A Z2600 támogatja az eredeti felbontás és képkocka sebesség automatikus és pontos váltását (23.976,59.94,25,30,50 és 60). Az új automatikus váltási algoritmus lehetővé teszi a film képkockasebesség-váltás előre történő elvégzését, így biztosítva a zökkenőmentes és teljes filmlejátszást.

Pontos képkocka sebbesség váltás

Lenyűgöző HDR technológia

Az új HDR-feldolgozó motor pontosabban kezeli a HDR10 statikus metaadatokat (MaxFall, MaxCII). A színkontraszt erős, a fénypontok és az árnyékok is tökéletesen megjeleníthetők, ami a képeket a valós jelenethez hasonlóan jeleníti meg. Eközben a Z2600 HDR-SDR algoritmust biztosít, amely a dinamikus korrekció és a színvisszaadás révén segít a HDR filmek SDR eszközökön való megjelenítésében.

Magasabb szintű HDR10+

A Z2600 vezető szerepet tölt be a HDR10+ technológia hozzáadásával, amely nem csak 4000 nits csúcsfényerősséget képes megjeleníteni, hanem a metaadatokat is pontosan feldolgozza minden egyes képkockához. A színeket és a fényerőszinteket ugyanis képkockánként és jelenetenként kapjuk meg, így a képek részletesen, széles dinamikus kontraszttal és gazdagabb színekkel jeleníthetők meg. 

Dolby Vision VS10 technológia

A Z2600 integrálja a Dolby Vision VS10 képmotorját, amely támogatja a Dolby Vision alacsony késleltetésű (LLDV) kimenetet. A Dolby Vision fejlett dinamikus metaadat-feldolgozási technológiát alkalmaz, így az egyes képkockák képeihez és jeleneteihez a legmegfelelőbb fényerő kerülhet kimenetre. Az árnyékok sötétebbek, míg a fénypontok világosabbak. Még sötét és gyenge fényviszonyok között is a legjobb vizuális hatást tudja megjeleníteni. Eközben a VS10 egy nagy teljesítményű motor, függetlenül attól, hogy milyen formátumok (Dolby Vision, HDR, HLG, SDR stb. ) vagy megjelenítő eszközök, akár HDR-kimenet, akár SDR-konvertálás, mind meg tudja tartani a színpontosságot és jó élményt nyújt az ügyfeleknek. Még a normál TV is megtapasztalhatja a Dolby Vision technológiát.

Dolby Vision VR10

12Bit színmélység 

A Z2600 új képmotorja nem csak a 10Bit (kb. 1,07 milliárd szín) dekódolást és 4K 60Hz felbontású kimenetet támogatja, hanem a magasabb színmélységű 12 bit (kb. 68 milliárd szín) anyagokat is. A 12 bit élénk színekkel és természetes színátmenettel rendelkezik.

Szélesebb színtartomány

A Z2600 támogatja a BT.2020 széles színtartományt, amely 75%-ban képes megjeleníteni a természet színeit, és közelebb áll ahhoz, amit az emberi szem számára láthatóhoz, míg a hagyományos BT.709 csak 35%-ban képes megjeleníteni a természetes színeket. Világos és szemet gyönyörködtető színek, gazdag és teljes képek, valamint jobb térérzet, három dimenzió és rétegezettség.

Android 11

Az Android 11 mélyreható fejlesztése alapján a Z2600 rendszerteljesítménye jelentősen javult, jobb stabilitás és kompatibilitás mellett. Alkalmazások tömegeisen is telepíthetők. A DRM widevine L1 is támogatott.

Dizájnos poszter fal

A Z2600 új filmplakát-kezelő rendszerrel rendelkezik, személyre szabott kategória, rekord megtekintés és egyéni gyűjtemény stb. Ez teszi a filmgyűjtést és teljes mértékben javítja a filmek tömeges kezelésének hatékonyságát.

Videóformátumok és bővíthető tárolás

A Z2600 beépített, nagy teljesítményű lejátszó, amely támogatja aBD/UHD Blu-ray (BDMV/ISO), 3DMVC (Blu-ray, MKV), MKV, M2TS, MIS, TS, MP4, MOV, AVI, MPG, MPEG, VOB, FLV, 3GP, TP stb. formátumokat. Mi több, tudott csatlakozni meghajtókhoz és merevlemezekhez (akár16TB). Az NFS és az 5MB kiszolgálások ugyanabban a LAN-ban olvashatók.

Erőteljes felirat funkciók

A Z2600 képes automatikusan megkeresni és megfeleltetni a filmek feliratát az interneten. Támogatja a PGS, ASS, SSA, SUP, SUB és SRT feliratformátumokat. A felirat betűtípusa, színe, speciális hatása, helye testre szabható. Az MKV és Blu-ray kényszerített feliratok is támogatottak.

Veszteségmentes zenelejátszás

Támogatja a master szintű DSD-t (SACD ISO, DFF, DSF, DSD stb.), a szokásos veszteségmentes formátumokat (FLAC,  WAV, APE, DTS stb.), CUE sáv és CD-ROM lejátszás (a CD-ROM nem tartozék).

Zenei könyvtár kezelése

A hálózati meghajtókról és helyi merevlemezekről származó zenei erőforrások hozzáadhatók és kezelhetők egy exkluzív zenei könyvtár létrehozásának érdekében. A zenét vadonatúj módon lehet gyűjteni és kezelni.

Zenei streaming

A helyi tárolóeszközökről származó hangfájlok lejátszása mellett a Z2600 képes lehet streamingelni és kezelni a harmadik féltől származó zenei könyvtárakat, így teljes mértékben élvezheti az Ön által kedvelt zenét.

Vezeték nélküli Casting

A Z2600 támogatja a DLNA hálózati protokollt, a videókat mobiltelefonról vagy táblagépről egy nagyméretű képernyőre, míg a hangok szinkronban játszhatók le a kijelzőkészülékeken a mobiltelefon zenéjéről APP (harmadik féltől származó videó casting APP és zene streaming APP manuálisan telepítendő)

Hálózati megosztási protokollok

A Z2600 támogatja a gigabites hálózati átvitelt, képes együttműködni az NFS, SMB vl/v2/v3 rendszerekkel és UPnP, FTP hálózati protokollokkal. Automatikusan beolvassa az összes elérhető hálózati meghajtót a a LAN-ban, és gyorsan és megbízhatóan olvassa be az adatokat. NAS, PC és egyéb szerverek támogatottak.

Vezérlő APP

A ZIDOO Controller APP zökkenőmentesen vezérelheti a médialejátszókat LAN-on belül. A házimozi és a zenelejátszó beállítható a mobiltelefonon az audió- és videolejátszás felfüggesztése nélkül. A zene lejátszható lenne anélkül, hogy bekapcsolná a megjelenítő eszközt. És a médialejátszók távirányító nélkül is be- és kikapcsolhatók.

Intelligens vezérlőrendszer

A ZIDOO Controller mobiltelefon APP mellett a ZIDOO támogatja a HTTP (a szabványos WOL támogatott), RS232, HDMI CEC, Bluetooth és IR vezérlési módszereket is az intelligens vezérlőrendszerhez.

Műszaki adatok

Modell Z2600
Kijelző LED
Ház Aluminum ötvözet
OS Android 11
CPU Realtek RTD1619BPD ARM Quad-A55 (négymagos)
GPU ARM Mali-G57
RAM 4GB DDR4
Belső tárhely 32GB eMMC
Bluetooth BT 5.2
WiFi 2.4G + 5G kétsávos WiFi, 802.11 a/b/g/n/AC/AX 2T2R , 802.11ax MIMO OFDM
Ethernet 1 x RJ-45 Ethernet aljzat (10/100/1000Mbps)
HDMI kimenet HDMI 2.1 (4K@60fps/12Bit/HDR/BT2020/YCbCr 4:4:4 kimenet), 1.4 (csak audió), különálló audió és videó kimenet
Videó dekódolás 4K@60p HEVC/H.265 12Bit, HDR10, HDR10+, Dolby vision
Audió dekódolás 1 x Optikai (2cs., 5.1cs.), 1 x Koaxiális (2cs., 5.1cs.), 1 x RCA L/R csatorna
Intelligens vezérlés APP vezérlés, RS-232, TCP/IP vezérlés(WOL)
Tápegység AC 110~120/220~240V 50/60Hz (beépített kapcsolóüzemű tápegység + lineáris tápegység)
SATA Belső 1 x SATA3.0 port, 3,5 HDD-öböl (a merevlemez nem tartozék)
USB 1 x USB 3.0, 3 x USB 2.0
További aljzatok 1 x IR vevő, 1 x RCA Cvbs, 1 x RS232
Méretek (Szé. x Mé. x Ma.) 350mm x 240mm x 60mm
Tartozékok Távirányító, tápegység, 2 x antenna, használati útmutató

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!