Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Zidoo Z2000 PRO médialejátszó

239.990Ft
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető

4K Ultimate Evolution 

A ZIDOO elkötelezett a vezető technológiák fejlesztése mellett, hogy a felhasználóknak extrém élményt nyújtson. A Z2000 PRO 12 nm-es RTD1619BPD professzionális processzort használ, beágyazott 1,6TOPS teljesítményű neurális hálózati processzorral. A teljesítmény 20%-kal jobb lett az előző generációhoz képest. Ezen felül Dolby Vision VS10 képminőség-feldolgozó motorral is rendelkezik, amely támogatja a Dolby Vision alacsony késleltetésű (LLDV) feldolgozást, még a normál fájlok is jó képminőségi teljesítménnyel játszhatók le.

Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Funkcionális áttekintés

 • Új chipkészlet RTD1619BPD Négymagos 64 bites nagy teljesítményű processzor.
 • 4GB DDR4 nagy memória és 32GB eMMC belső tárhely, sima lejátszás, alkalmazások tömeges telepítése.
 • Android 11 OS nagymértékben javította a rendszer teljesítményét és stabilitását.
 • Brushed metal panel nagy LED kijelzővel, beépített kiváló minőségű kapcsolóüzemű tápegység.
 • Nagy kapacitású, NSS szabadalmaztatott HDD-öböl, amely akár 16 TB-os merevlemezt is támogat, rejtett WiFi és Bluetooth antennával.
 • HDMI® 2.1 támogatja a 4k 60Hz pont-pont kimenetet, HDR(HDR10/HLG/HDR10+/Dolby Vision), 12Bit, BT2020 széles színtartomány, YCbCr 4:4:4 színtér, truehd audio passthrough.
 • A VS10 motor a Dolby Vision színeket megközelítő tartalomhoz képezi le, ami jelentős képminőség-javulást eredményez.
 • HDR10 statikus metaadatok (MaxFall, MaxCll) feldolgozása, nagyobb fényerő és mélyebb fekete szintek visszaadásával.
 • Támogatja a HDR10+ dinamikus metaadatok feldolgozását, a képek színei és fényerőszintjei képkockánként és jelenetenként pontosan meghatározhatók.
 • Támogatja az automatikus képkockasebesség és felbontás váltást a zökkenőmentes videólejátszás biztosítása érdekében.
 • Támogatja a SATA/USB merevlemezeket (3,5/2,5), akár 16 TB; támogatja a külső BD (titkosítatlan)/ CD lemezeket.
 • Támogatja a BD/BD3D/UHD teljes Blu-ray menüt és az összetett MPLS szerkezetű Blu-ray zökkenőmentes elágazó lejátszást.
 • Szinte az összes 3D videó formátum támogatott, beleértve az MVC 3D-t (Blu-ray, MKV).
 • Támogatja a DSD (SACD ISO, DSF, DFF), WAV, APE, DTS stb. veszteségmentes zenelejátszást.
 • Támogatja a speciális hatású feliratokat, a feliratokat online letölthető és kizárólag a Blu-ray és MKV kényszerű feliratokat támogatja.
 • Támogatja a zenei streaming többféle módját, mint például a DLNA,etc.
 • Home Theater 4.0 felhasználói felület, egyéni kategóriákkal és kezeléssel, filmtrailerek és hangsávok lejátszásával.
 • Újonnan frissített Music Player támogatja a veszteségmentes lejátszást és dekódolást, a személyre szabott beállítást és a zeneszámok adatainak társítását.
 • Támogatja a HDMI® CEC, RS232, Control 4, zökkenőmentes hozzáférés az intelligens otthonhoz.
 • ZIDOO Controller APP IOS és Android verziók vezérlik a médialejátszót könnyen.
 • Támogatja az olyan hálózati protokollokat, mint az NFS, SMB v1/v2/v3, UPnP, Web DAV és beépített SMB szolgáltatások.

Zidoo Z2000 PRO funkciók

Kézműves igényesség

A Z2000 háza húzott fém feldolgozással készült, kiváló megjelenésű kialakítással és katonai szintű minőséggel. A nagy LED-es előlapi kijelző támogatja a fényerő beállítását. Az NSS szabadalmaztatott HDD-öböl és az antennák az házban vannak elrejtve, ami az egész készüléket finomabbá és szebbé teszi.

Kézműves igényesség

Nagy memória és belső tárhely

 A 4 GB DDR4 nagy memória gyors és sima lejátszási reakcióval rendelkezik, amely segít a csodálatos filmek és zenék élvezetében. A 32 GB-os eMMC szuper belső tárhely támogatja a kedvenc alkalmazások tömeges telepítését, és több lehetőséget teremt az audiovizuális szórakozáshoz. 

WiFi és Bluetooth

 A Z2000 PRO beépített 2.4G + 5G kétsávos 2R2T MIMO WIFI modullal rendelkezik, támogatja a WIFI 6-ot, a vezeték nélküli átviteli sebesség akár 1201 Mbps is lehet. A Z2000 PRO modell nagy nyereségű antennákkal rendelkezik. Elkerüli az interferenciát és stabil és nagy sebességű kapcsolatot tud fenntartani még a zord hálózati környezetben is.A Bluetooth BT 5.2 modullal felszerelt Z2000 PRO támogatja a Bluetooth távirányítóval, Bluetooth egérrel, Bluetooth hangszóróval és Bluetooth fejhallgatóval stb. való csatlakozást. 

Kiváló minőségű tápegység

A Z2000 PRO kiváló minőségű kapcsolóüzemű tápegységgel rendelkezik, amely fém árnyékoló kezeléssel rendelkezik a mágneses mező interferenciájának hatékony csökkentése és a jobb hang- és videókimenet biztosítása érdekében.

Többféle interfész

A Z2000 PRO számos interfésszel rendelkezik, Megfelel a házimozi rajongók igényeinek a különböző berendezések csatlakoztatására.

Számos interfész

4K UHD képminőség

A Z2000 PRO képmotorja könnyedén dekódolja a 4K HDR képeket, támogatja a 3840 x 2160 60Hz-es kimenetet, minden egyes pixel természetes és teljes. A képek nagy képernyőn is tiszták és élénkek.

4K UHD képminőség

Pontos képkocka sebesség váltás

A Z2000 PRO támogatja az eredeti felbontás és képkocka sebesség automatikus és pontos váltását (23.976,59.94,25,30,50 és 60). Az új automatikus váltási algoritmus lehetővé teszi a film képkockasebesség-váltás előre történő elvégzését, így biztosítva a zökkenőmentes és teljes filmlejátszást.

Pontos képkocka sebesség váltás

Lenyűgöző HDR technológia

Az új HDR-feldolgozó motor pontosabban kezeli a HDR10 statikus metaadatokat (MaxFall, MaxCII). A színkontraszt erős, a fénypontok és az árnyékok is tökéletesen megjeleníthetők, ami a képeket a valós jelenethez hasonlóan jeleníti meg. Eközben a Z2000 PRO HDR-SDR algoritmust biztosít, amely a dinamikus korrekció és a színvisszaadás révén segít a HDR filmek SDR eszközökön való megjelenítésében.

Magasabb szintű HDR10+

A Z2000 PRO vezető szerepet tölt be a HDR10+ technológia hozzáadásával, amely nem csak 4000 nits csúcsfényerősséget képes megjeleníteni, hanem a metaadatokat is pontosan feldolgozza minden egyes képkockához. A színeket és a fényerőszinteket ugyanis képkockánként és jelenetenként kapjuk meg, így a képek részletesen, széles dinamikus kontraszttal és gazdagabb színekkel jeleníthetők meg. 

12Bit színmélység 

A Z2000 PRO új képmotorja nem csak a 10Bit (kb. 1,07 milliárd szín) dekódolást és 4K 60Hz felbontású kimenetet támogatja, hanem a magasabb színmélységű 12 bit (kb. 68 milliárd szín) anyagokat is. A 12 bit élénk színekkel és természetes színátmenettel rendelkezik.

12bit színmélység

Szélesebb színtartomány

A Z2000 PRO támogatja a BT.2020 széles színtartományt, amely 75%-ban képes megjeleníteni a természet színeit, és közelebb áll ahhoz, amit az emberi szem számára láthatóhoz, míg a hagyományos BT.709 csak 35%-ban képes megjeleníteni a természetes színeket. Világos és szemet gyönyörködtető színek, gazdag és teljes képek, valamint jobb térérzet, három dimenzió és rétegezettség.

Android 11

Az Android 11 mélyreható fejlesztése alapján a Z2000 PRO rendszerteljesítménye jelentősen javult, jobb stabilitás és kompatibilitás mellett. Alkalmazások tömegeisen is telepíthetők. A DRM widevine L1 is támogatott.

Android 11

Dizájnos poszter fal

A Z2000 PRO új filmplakát-kezelő rendszerrel rendelkezik, személyre szabott kategória, rekord megtekintés és egyéni gyűjtemény stb. Ez teszi a filmgyűjtést és teljes mértékben javítja a filmek tömeges kezelésének hatékonyságát.

Videóformátumok és bővíthető tárolás

A Z2000 PRO beépített, nagy teljesítményű lejátszó, amely támogatja aBD/UHD Blu-ray (BDMV/ISO), 3DMVC (Blu-ray, MKV), MKV, M2TS, MIS, TS, MP4, MOV, AVI, MPG, MPEG, VOB, FLV, 3GP, TP stb. formátumokat. Mi több, tudott csatlakozni meghajtókhoz és merevlemezekhez (akár16TB). Az NFS és az 5MB kiszolgálások ugyanabban a LAN-ban olvashatók.

Erőteljes felirat funkciók

A Z2000 PRO képes automatikusan megkeresni és megfeleltetni a filmek feliratát az interneten. Támogatja a PGS, ASS, SSA, SUP, SUB és SRT feliratformátumokat. A felirat betűtípusa, színe, speciális hatása, helye testre szabható. Az MKV és Blu-ray kényszerített feliratok is támogatottak.

Veszteségmentes zenelejátszás

Támogatja a master szintű DSD-t (SACD ISO, DFF, DSF, DSD stb.), a szokásos veszteségmentes formátumokat (FLAC,  WAV, APE, DTS stb.), CUE sáv és CD-ROM lejátszás (a CD-ROM nem tartozék).

Veszteségmentes formátumok

Zenei könyvtár kezelése

A hálózati meghajtókról és helyi merevlemezekről származó zenei erőforrások hozzáadhatók és kezelhetők egy exkluzív zenei könyvtár létrehozásának érdekében. A zenét vadonatúj módon lehet gyűjteni és kezelni.

Zenei streaming

A helyi tárolóeszközökről származó hangfájlok lejátszása mellett a Z2000 PRO képes lehet streamingelni és kezelni a harmadik féltől származó zenei könyvtárakat, így teljes mértékben élvezheti az Ön által kedvelt zenét.

Vezeték nélküli Casting

A Z2000 PRO támogatja a DLNA hálózati protokollt, a videókat mobiltelefonról vagy táblagépről egy nagyméretű képernyőre, míg a hangok szinkronban játszhatók le a kijelzőkészülékeken a mobiltelefon zenéjéről APP (harmadik féltől származó videó casting APP és zene streaming APP manuálisan telepítendő)

Hálózati megosztási protokollok

A Z2000 PRO támogatja a gigabites hálózati átvitelt, képes együttműködni az NFS, SMB vl/v2/v3 rendszerekkel és UPnP, FTP hálózati protokollokkal. Automatikusan beolvassa az összes elérhető hálózati meghajtót a a LAN-ban, és gyorsan és megbízhatóan olvassa be az adatokat. NAS, PC és egyéb szerverek támogatottak.

Vezérlő APP

A ZIDOO Controller APP zökkenőmentesen vezérelheti a médialejátszókat LAN-on belül. A házimozi és a zenelejátszó beállítható a mobiltelefonon az audió- és videolejátszás felfüggesztése nélkül. A zene lejátszható lenne anélkül, hogy bekapcsolná a megjelenítő eszközt. És a médialejátszók távirányító nélkül is be- és kikapcsolhatók.

Intelligens vezérlőrendszer

A ZIDOO Controller mobiltelefon APP mellett a ZIDOO támogatja a HTTP (a szabványos WOL támogatott), RS232, HDMI CEC, Bluetooth és IR vezérlési módszereket is az intelligens vezérlőrendszerhez.

Műszaki adatok

Modell Z2000 PRO
Kijelző LED
Ház Aluminum ötvözet
OS Android 11
CPU Realtek RTD1619BPD ARM Quad-A55 (négymagos)
GPU ARM Mali-G57
RAM 4GB DDR4
Belső tárhely 32GB eMMC
Bluetooth BT 5.2
WiFi 2.4G + 5G kétsávos WiFi, 802.11 a/b/g/n/AC/AX 2T2R , 802.11ax MIMO OFDM
Ethernet 1 x RJ-45 Ethernet aljzat (10/100/1000Mbps)
HDMI kimenet HDMI 2.1 támogatás 4K @ 60p-ig, HDR, 12Bit, YCbCr 4:4:4 színtér, audió jelátengedés
Videó dekódolás 4K@60p HEVC/H.265 12Bit, HDR10, HDR10+, Dolby vision
Audió dekódolás Támogatja a truehd audió jelátengedést és az LPCM 2.0 csatornát
Intelligens vezérlés APP vezérlés, RS-232, TCP/IP vezérlés (WOL)
Tápegység 100-240V ~ 50/60Hz, Max 1.3A
SATA 1 x HDD öböl
USB 1 x USB 3.0, 2 x USB 2.0
További aljzatok 1 x IR vevő, 1 x RCA Cvbs, 1 x RCA Audio L/R csatornák, 1 x koaxiális kimenet (2cs.,5.1cs.), 1 x  SPDIF(2cs.,5.1cs.), 1 x 3.5mm RS232, 2 x külső, nagy nyereségű antenna
Tartozékok Távirányító, hálózati adapter, felhasználói kézikönyv

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!