Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Zidoo Z20 PRO médialejátszó

159.990Ft
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető

4K Ultimate Evolution 

A Z20 PRO egy 12 nanométeres RTD1619BPD professzionális processzort alkalmaz, melyben egy 1,6 TOPS teljesítményű neurális hálózati processzor dolgozik. A teljesítmény 20%-kal javult az előző generációhoz képest. Beépített Dolby Vision VS10 képminőség-feldolgozó motorral rendelkezik, amely támogatja a Dolby Vision alacsony késleltetésű (LLDV) feldolgozást, még a normál fájlok is jó képminőségi teljesítménnyel játszhatók le. 

Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Funkcionális áttekintés

 • Új chipkészlet RTD1619BPD Négymagos 64 bites nagy teljesítményű processzor.
 • 4GB DDR4 nagy memória és 32GB eMMC belső tárhely, sima lejátszás, alkalmazások tömeges telepítése.
 • Android 11 OS nagymértékben javítja a rendszer teljesítményét és stabilitását.
 • Belső 3,5 SATA HDD-öböl támogatja a merevlemezeket akár 16 TB-ig.
 • Teljesen alumíniumötvözetből készült kiváló váz nagy LED kijelzőpanellel.
 • HDMI® 2.1 4k 60Hz kimenet, HDR(HDR10/HLG/HDR10+/Dolby Vision), 12Bit, BT2020 széles színtartomány, YCbCr 4:4:4 színtér, truehd audio passthrough.
 • Pontosabb HDR10 statikus metaadatok (MaxFall,MaxCll) feldolgozása, a fénypontok és árnyékok megjelenítése erős kontraszttal.
 • VS10 motor a Dolby Vision színeket megközelítő tartalom leképezése a jelentős képminőség-javulás érdekében.
 • Home Theater 4.0 felhasználói felület, egyéni kategóriákkal és kezeléssel, filmtrailerekkel és hangsávok lejátszásával.
 • Veszteségmentes zenei lejátszás DSD (SACD ISO, DSF, DFF), WAV, APE, DTS stb.
 • Újonnan frissített Music Player támogatja a veszteségmentes lejátszást és dekódolást, a személyre szabott beállítást és a zeneszámok adatainak társítását.
 • Támogatja a zenei streaming többféle módját, mint például a DLNA, stb.
 • Támogatja a külső BD/DVD (titkosítatlan), CD lemezek lejátszását.
 • HDR10 statikus metaadatok (MaxFall, MaxCll) feldolgozása, nagyobb fényerő és mélyebb fekete szintek megjelenítése.
 • Támogatja a HDR10+ dinamikus metaadatok feldolgozását, a képek színei és fényereje képkockánként és jelenetenként pontosan meghatározható.
 • A fejlett Dolby Vision technológia támogatja az LLDV (Player Led) és a Standard mód (TV Led) kimenetet.
 • Dolby Vision alacsony késleltetésű(LLDV kimenet, a legmegfelelőbb fényerő lehet a képek és jelenetek minden egyes képkocka számára. A fénypontok világosabbak, míg az árnyékok sötétebbek, a legjobb vizuális hatást megjelenítve.
 • Automatikus képkockasebesség- és felbontásváltás biztosítja a zökkenőmentes videolejátszást.
 • Támogatja a BD/BD3D/UHD teljes Blu-ray menüt és az összetett MPLS szerkezetű Blu-ray zökkenőmentes elágazó lejátszást.
 • Majdnem minden 3D-s videóformátum támogatott, beleértve az MVC 3D-t (Blu-ray/MKV).
 • Támogatja a speciális hatású feliratokat, online letölthető feliratokat és kizárólag a Blu-ray és MKV kényszerített feliratokat támogatja.
 • Támogatja a DRM Widevine L1: élvezze a HD minőségű online videószolgáltatásokat.
 • Támogatja az olyan hálózati protokollokat, mint az NFS, SMB v1/v2/v3, UPnP, Web DAV és beépített SMB szolgáltatások.
 • Szokásos WOL támogatás, két választható üzemmód: bekapcsolt üzemmód és készenléti üzemmód.
 • Integrálódjon zökkenőmentesen az intelligens otthonba HDMI® CEC, RS232 és Control 4 segítségével.
 • ZIDOO Controller APP (IOS és Android) vezérli a médialejátszót egyszerűen.

Z20 PRO funkciók

Repülési minőségű alumínium ház

A Z20 PRO tömör repülőgép-alumínium ötvözetből készült házzal van felszerelve, amely a korábbi termékek kiváló minőségét örökli. Az elülső nagy LED kijelzőpanel több funkciót is megjeleníthet, például a fényerő beállítását. 

Repülési minőségű alumínium ház

Hatékony és kényelmes HDD-öböl 

A Z20 PRO nagy sebességű olvasást és írást biztosít. A beépített NSS szabadalmaztatott HDD-öböl kényelmes tárolást biztosít. 

Kényelmes HDD fiók

Nagy memória és belső tárhely

 A 4 GB DDR4 nagy memória gyors és sima lejátszási reakcióval rendelkezik, amely segít a csodálatos filmek és zenék élvezetében. A 32 GB-os eMMC szuper belső tárhely támogatja a kedvenc alkalmazások tömeges telepítését, és több lehetőséget teremt az audiovizuális szórakozáshoz. 

WiFi és Bluetooth

 A Z20 PRO beépített 2.4G + 5G kétsávos 2R2T MIMO WIFI modullal rendelkezik, támogatja a WIFI 6-ot, a vezeték nélküli átviteli sebesség akár 1201 Mbps is lehet. A Z20 PRO modell nagy nyereségű antennákkal rendelkezik. Elkerüli az interferenciát és stabil és nagy sebességű kapcsolatot tud fenntartani még a zord hálózati környezetben is.A Bluetooth BT 5.2 modullal felszerelt Z20 PRO támogatja a Bluetooth távirányítóval, Bluetooth egérrel, Bluetooth hangszóróval és Bluetooth fejhallgatóval stb. való csatlakozást. 

Többféle interfész

A Z20 PRO számos interfésszel rendelkezik, Megfelel a házimozi rajongók igényeinek a különböző berendezések csatlakoztatására.

Számos csatlakozás

4K UHD képminőség

A Z20 PRO képmotorja könnyedén dekódolja a 4K HDR képeket, támogatja a 3840 x 2160 60Hz-es kimenetet, minden egyes pixel természetes és teljes. A képek nagy képernyőn is tiszták és élénkek.

Pontos képkocka sebesség váltás

A Z20 PRO támogatja az eredeti felbontás és képkocka sebesség automatikus és pontos váltását (23.976,59.94,25,30,50 és 60). Az új automatikus váltási algoritmus lehetővé teszi a film képkockasebesség-váltás előre történő elvégzését, így biztosítva a zökkenőmentes és teljes filmlejátszást.

Lenyűgöző HDR technológia

Az új HDR-feldolgozó motor pontosabban kezeli a HDR10 statikus metaadatokat (MaxFall, MaxCII). A színkontraszt erős, a fénypontok és az árnyékok is tökéletesen megjeleníthetők, ami a képeket a valós jelenethez hasonlóan jeleníti meg. Eközben a Z20 PRO HDR-SDR algoritmust biztosít, amely a dinamikus korrekció és a színvisszaadás révén segít a HDR filmek SDR eszközökön való megjelenítésében.

Magasabb szintű HDR10+

A Z20 PRO vezető szerepet tölt be a HDR10+ technológia hozzáadásával, amely nem csak 4000 nits csúcsfényerősséget képes megjeleníteni, hanem a metaadatokat is pontosan feldolgozza minden egyes képkockához. A színeket és a fényerőszinteket ugyanis képkockánként és jelenetenként kapjuk meg, így a képek részletesen, széles dinamikus kontraszttal és gazdagabb színekkel jeleníthetők meg. 

Magasabb szintű HDR10+

Dolby Vision VS10 technológia

A Z20 PRO integrálja a Dolby Vision VS10 képmotorját, amely támogatja a Dolby Vision alacsony késleltetésű (LLDV) kimenetet. A Dolby Vision fejlett dinamikus metaadat-feldolgozási technológiát alkalmaz, így az egyes képkockák képeihez és jeleneteihez a legmegfelelőbb fényerő kerülhet kimenetre. Az árnyékok sötétebbek, míg a fénypontok világosabbak. Még sötét és gyenge fényviszonyok között is a legjobb vizuális hatást tudja megjeleníteni. Eközben a VS10 egy nagy teljesítményű motor, függetlenül attól, hogy milyen formátumok (Dolby Vision, HDR, HLG, SDR stb. ) vagy megjelenítő eszközök, akár HDR-kimenet, akár SDR-konvertálás, mind meg tudja tartani a színpontosságot és jó élményt nyújt az ügyfeleknek. Még a normál TV is megtapasztalhatja a Dolby Vision technológiát.

Dolby Vision VS10 technológia

12Bit színmélység 

A Z20 PRO új képmotorja nem csak a 10Bit (kb. 1,07 milliárd szín) dekódolást és 4K 60Hz felbontású kimenetet támogatja, hanem a magasabb színmélységű 12 bit (kb. 68 milliárd szín) anyagokat is. A 12 bit élénk színekkel és természetes színátmenettel rendelkezik.

Szélesebb színtartomány

A Z20 PRO támogatja a BT.2020 széles színtartományt, amely 75%-ban képes megjeleníteni a természet színeit, és közelebb áll ahhoz, amit az emberi szem számára láthatóhoz, míg a hagyományos BT.709 csak 35%-ban képes megjeleníteni a természetes színeket. Világos és szemet gyönyörködtető színek, gazdag és teljes képek, valamint jobb térérzet, három dimenzió és rétegezettség.

Szélesebb színtartomány

Android 11

Az Android 11 mélyreható fejlesztése alapján a Z20 PRO rendszerteljesítménye jelentősen javult, jobb stabilitás és kompatibilitás mellett. Alkalmazások tömegeisen is telepíthetők. A DRM widevine L1 is támogatott.

Dizájnos poszter fal

A Z20 PRO új filmplakát-kezelő rendszerrel rendelkezik, személyre szabott kategória, rekord megtekintés és egyéni gyűjtemény stb. Ez teszi a filmgyűjtést és teljes mértékben javítja a filmek tömeges kezelésének hatékonyságát.

Videóformátumok és bővíthető tárolás

A Z20 PRO beépített, nagy teljesítményű lejátszó, amely támogatja aBD/UHD Blu-ray (BDMV/ISO), 3DMVC (Blu-ray, MKV), MKV, M2TS, MIS, TS, MP4, MOV, AVI, MPG, MPEG, VOB, FLV, 3GP, TP stb. formátumokat. Mi több, tudott csatlakozni meghajtókhoz és merevlemezekhez (akár16TB). Az NFS és az 5MB kiszolgálások ugyanabban a LAN-ban olvashatók.

Erőteljes felirat funkciók

A Z20 PRO képes automatikusan megkeresni és megfeleltetni a filmek feliratát az interneten. Támogatja a PGS, ASS, SSA, SUP, SUB és SRT feliratformátumokat. A felirat betűtípusa, színe, speciális hatása, helye testre szabható. Az MKV és Blu-ray kényszerített feliratok is támogatottak.

Veszteségmentes zenelejátszás

Támogatja a master szintű DSD-t (SACD ISO, DFF, DSF, DSD stb.), a szokásos veszteségmentes formátumokat (FLAC,  WAV, APE, DTS stb.), CUE sáv és CD-ROM lejátszás (a CD-ROM nem tartozék).

Zenei könyvtár kezelése

A hálózati meghajtókról és helyi merevlemezekről származó zenei erőforrások hozzáadhatók és kezelhetők egy exkluzív zenei könyvtár létrehozásának érdekében. A zenét vadonatúj módon lehet gyűjteni és kezelni.

Zenei könyvtár kezelése

Zenei streaming

A helyi tárolóeszközökről származó hangfájlok lejátszása mellett a Z2000 PRO képes lehet streamingelni és kezelni a harmadik féltől származó zenei könyvtárakat, így teljes mértékben élvezheti az Ön által kedvelt zenét.

Vezeték nélküli Casting

A Z2000 támogatja a DLNA hálózati protokollt, a videókat mobiltelefonról vagy táblagépről egy nagyméretű képernyőre, míg a hangok szinkronban játszhatók le a kijelzőkészülékeken a mobiltelefon zenéjéről APP (harmadik féltől származó videó casting APP és zene streaming APP manuálisan telepítendő)

Hálózati megosztási protokollok

A Z2000 támogatja a gigabites hálózati átvitelt, képes együttműködni az NFS, SMB vl/v2/v3 rendszerekkel és UPnP, FTP hálózati protokollokkal. Automatikusan beolvassa az összes elérhető hálózati meghajtót a a LAN-ban, és gyorsan és megbízhatóan olvassa be az adatokat. NAS, PC és egyéb szerverek támogatottak.

Vezérlő APP

A ZIDOO Controller APP zökkenőmentesen vezérelheti a médialejátszókat LAN-on belül. A házimozi és a zenelejátszó beállítható a mobiltelefonon az audió- és videolejátszás felfüggesztése nélkül. A zene lejátszható lenne anélkül, hogy bekapcsolná a megjelenítő eszközt. És a médialejátszók távirányító nélkül is be- és kikapcsolhatók.

Intelligens vezérlőrendszer

A ZIDOO Controller mobiltelefon APP mellett a ZIDOO támogatja a HTTP (a szabványos WOL támogatott), RS232, HDMI CEC, Bluetooth és IR vezérlési módszereket is az intelligens vezérlőrendszerhez.

Intelligens vezérlőrendszer

Műszaki adatok

Modell Z20 PRO
Kijelző LED
Ház Aluminum ötvözet
OS Android 11
CPU Realtek RTD1619BPD ARM Quad-A55 (négymagos)
GPU ARM Mali-G57
RAM 4GB DDR4
Belső tárhely 32GB eMMC
Bluetooth BT 5.2
WiFi 2.4G + 5G kétsávos WiFi, 802.11 a/b/g/n/AC/AX 2T2R , 802.11ax MIMO OFDM
Ethernet 1 x RJ-45 Ethernet aljzat (10/100/1000Mbps)
HDMI kimenet HDMI 2.1 támogatás 4K @ 60p-ig, HDR, 12Bit, YCbCr 4:4:4 színtér, audió jelátengedés
Videó dekódolás 4K@60p HEVC/H.265 12Bit HDR10, HDR10+, Dolby vision
Audió dekódolás Támogatja a truehd audió átengedést és az LPCM 2.0 csatornát
Intelligens vezérlés APP vezérlés, RS-232, TCP/IP vezérlés (WOL)
Tápegység DC 12V 2A
SATA 1 x HDD öböl
USB 1 x USB 3.0, 2 x USB 2.0 
További aljzatok 1 x IR vevő, 1 x RCA Cvbs, 1 x RCA Audio L/R csatornák, 1 x koaxiális kimenet (2cs.,5.1cs), 1 x  SPDIF(2cs.,5.1cs), 1 x 3.5mm RS232, 2 x külső, nagy nyereségű antenna
Tartozékok Távirányító, hálózati adapter, felhasználói kézikönyv

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!