Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Zidoo UHD5000 high-end médialejátszó

479.990Ft
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető

Az UHD5000 modell 12 nm-es technológiával ellátott RTD1619BPD professzionális processzort alkalmaz, beépített 1,6 TOPS teljesítményű neurális hálózati processzorral. A teljesítmény 20%-kal javult az előző generációhoz képest. Kiváló kialakítás és kivitelezés, csúcs SOC és 4GB DDR4 + 32GB eMMC tároló. AV1 támogatás, Dolby Vision VS10 motor támogatás és fejlett 4K 12Bit HDR10+ / Dolby Vision dekódolás. ESS9068 DAC felelős az audió anyagok dekódolásáért. MQA, és DSD512 hardveres dekódolás. Mámorító HiFi zenei élményt képes nyújtani.

Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Funkcionális áttekintés

 • 430 mm-es szabványos méret, kiváló textúra, teljesen alumíniumötvözetből készült csiszolt panel, matt felső borítás, megvastagított alsó rész és rezgéscsillapító lábak.
 • Új generációs Realtek RTD1619BPD Qual-core 64 bites A55 CPU nagyobb buszfeldolgozási kapacitással és gyorsabb számítási hatékonysággal.
 • 4G DDR4 + 64GB eMMC nagy memória, 64 bites sávszélesség
 • XMOS + ESS9068 DAC, támogatja a DSD512/PCM 768KHz 32Bit / MQA dekódolását.
 • Támogatja az MQA, SACD ISO (sztereó), DSF, DFF, WAV, FLAC stb. és a zökkenőmentes lejátszást és a CUE sávot.
 • A high-end audio dekóderekhez mérhető USB DAC, mely kompatibilis a Windows 7/10/11, MAC OS és Android rendszerekkel
 • Magas minőségű kapcsoló tápegység + nagy toroid trafós lineáris tápegység, amelyet kifejezetten az audio- és videoáramkörökhöz terveztek, az erős áramforrás és a jó jelkimenet biztosítása érdekében.
 • A nagy hűségű hangdekódolás támogatja az XLR szimmetrikus és az RCA analóg hangkimenetet.
 • Dupla HDMI audió és videó különálló kimenet, amellyel egyszerre élvezheti a 4K videót és a HD hangot AV erősítő frissítése nélkül.
 • Az Android 11 operációs rendszer jelentősen javítja a rendszer teljesítményét és stabilitását, a működés szabadabb és simább.
 • Nagy LED kijelzőpanel, két rejtett NSS szabadalmaztatott HDD-öböl, és minden HDD-öböl akár 16 TB kapacitású kapacitást is támogat.
 • A beépített VS10 képminőségi motor támogatja a Dolby Vision feldolgozást és bármely kép Dolby Vision-hez hasonló színekre történő leképezését, ami jelentősen javítja a képminőséget.
 • A HDMI® 2.1 támogatja a 4K 60 Hz-es pont-pont kimenetet, a HDR (HDR10/HLG/HDR10+/Dolby Vision), a 12Bit, a BT.2020 széles színtartomány és az YCbCr 4:4:4 színtér használatát. Támogatja a nyers háromdimenziós többcsatornás hangformátum objektumalapú kimenetét.
 • A HDR10 statikus metaadatok (MaxFall, MaxCll) pontosabb feldolgozása, amely nagyobb fényerőt és mélyebb fekete szintet mutat.
 • Támogatja a HDR10+ dinamikus metaadatok felvételét és feldolgozását, a színeket és a fényerőt képkockánként és jelenetenként kapja meg.
 • A fejlettebb Dolby Vision technológia támogatja a kiváló minőségű Dolby Vision alacsony késleltetésű (LLDV) kimenetet, amely minden egyes képkockához és jelenethez a legmegfelelőbb fényerőt tudja kiadni, az árnyék sötétebb, míg a fénypontok világosabbak, a képhatás lenyűgöző.
 • Automatikus 23,976-os képkockasebesség és felbontás biztosítja a zökkenőmentes filmlejátszást megszakítás nélkül.
 • Támogatja a külső BD/DVD (kódolatlan)/CD lemezeket és a CD rippelést.
 • Teljes BD/BD3D/UHD Blu-ray menülejátszás és Blu-ray zökkenőmentes elágazó lejátszás támogatott.
 • Majdnem az összes elterjedt 3D videóformátum lejátszható, beleértve az MVC 3D-t (Blu-ray, MKV).
 • A grafikai speciális effektusok feliratai támogatottak, és a feliratok fényereje beállítható. A feliratok letölthetők. A Zidoo az egyetlen a mezőnyben, amely támogatja a BLURAY és az MKV kényszerített feliratot.
 • TIDAL connect zenei streaming és nagy felbontású online videó lejátszás támogatott.  DRM Widevine L1 is támogatott.
 • A házimozi alkalmazás támogatja az automatikus plakátolvasást, a filmtrailereket és az egyéni osztályozást és kezelést.
 • A Music Player újonnan frissített verziója támogatja a zökkenőmentes lejátszást, a személyre szabott konfigurációt, a kapcsolódó dalszövegeket és a dalok egyeztetését.
 • A szabványos WOL jól működik. A Zidoo integrálható az intelligens otthonba a Control4 OS 3.0 vezérlőrendszerrel (be/ki lehet vezérelni).
 • Támogatja az exkluzív Zidoo Controller APP-ot iOS és Android mobiltelefonokhoz, amely zökkenőmentesen lejátszhatja és vezérelheti a Zidoo médialejátszókat (be/ki lehet vezérelni)

Zidoo UHD-5000
Jellemzők

Független kettős tápegységek 

Az UHD5000 digitális és az analóg áramköre független tápegységekkel van felszerelve. A nagyméretű toroid trafós, lineáris tápegység erős és tiszta áramot biztosít az audió komponensek számára, és kiváló hatékonysággal csökkenti a külső mágneses mező interferenciáját. A kapcsolóüzemű tápegységet pedig kifejezetten a digitális áramkörökhöz tervezték. A hatékony egyenáramú kimenet javítja az audio- és videokimenet minőségét.

ESS9068 DAC audió dekódolás 

A Zidoo mély és hosszú távú stratégiai együttműködést kötött az ESS-szel. Az UHD5000 az első, amely az ESS új generációs 32 bites HyperStream ESS9068 DAC dekóder chipjével van felszerelve. A DSD512 és a PCM768@32bit dekódolás támogatása mellett támogatja a háromrétegű, 8-szorosan kibővített MQA kódolási formátum hardveres dekódolását is. Ez az egyetlen médialejátszó a mezőnyben, amely támogatja az MQA hardveres dekódolását. 

XMOS + kettős kristályoszcillátorok

Az UHD5000 XMOS-chippel van felszerelve. Tökéletesen együttműködik a Zidoo zenelejátszóval az ultra-magas mintavételezésű master-szintű audioformátumok feldolgozásához, és képes veszteségmentesen átadni az eredeti adatokat 1:1 arányban a nagy indexű DAC-nak a kemény dekódolású kimenethez. Két nagy pontosságú kristály oszcillátor (45,1584MHz és 49,152MHz) megfelel a 44,1KHz és -- 48KHz-es multiplikátoros mintavételezésnek, amelyek hatékonyan csökkentik a jittert és biztosítják a pontosabb audió dekódolást. 

High-end HiFi Audio dekódolás 

Az UHD5000 rendelkezik egy USB DAC IN porttal, amely nagymértékben kibővíti az audió funkciókat. Az UHD5000 nagy teljesítményű audió dekóderré válik, miután USB kimenettel rendelkező zenei streamerhez csatlakozik. A hangminőség ugyanolyan jó, mint egy high-end független dekódoló eszköznél.

Teljesen szimmetrikus jel 

Az UHD5000 teljesen szimmetrikus kialakítást alkalmaz az RCA sztereó kimenet, az XLR kimenet és a DAC dekódoláshoz. Ez jobb zajvédelmet biztosít. A csatornák elválasztási foka javul, és a jelminőség stabilabb és erősebb a megosztott hurok kiküszöbölésével. 

XLR kimenetek

Kiváló kézművesség Kézzel válogatott alkatrészek

Az UHD5000 analóg kimenete audiofil szintű hangminőséget képes bemutatni. Az áramköri tervezés és az anyagok kézzel válogatottak. Az alaplap merített arany technológiával készült, amely négy audiofil műveleti erősítővel és válogatott audiofil segédkomponensekkel van felszerelve, beleértve a NICHCON, WIMA, ELNA stb. Minden részlet nagy erőfeszítéssel készült a hangminőség javítása érdekében.

Erőteljes CPU 

Az UHD5000 az 12 nanométeres technmológiájú RTD1619BPD professzionális processzort használ, melyben 1,6 TOPS teljesítményű neurális hálózati processzort dolgozik. A teljesítmény 20%-kal javult az előző generációhoz képest. Az erős dekódolási teljesítmény segít a kiváló audiovizuális lejátszás elérésében. 

Nagy memória és belső tárhely

 A 4 GB DDR4 nagy memória gyors és sima lejátszási reakcióval rendelkezik, amely segít a csodálatos filmek és zenék élvezetében. A 64 GB-os eMMC szuper belső tárhely támogatja a kedvenc alkalmazások tömeges telepítését, és több lehetőséget teremt az audiovizuális szórakozáshoz. 

WiFi és Bluetooth

 Az UHD5000 beépített 2.4G + 5G kétsávos 2R2T MIMO WIFI modullal rendelkezik, támogatja a WIFI 6-ot, a vezeték nélküli átviteli sebesség akár 1201 Mbps is lehet. Az UHD5000 modell nagy nyereségű antennákkal rendelkezik. Elkerüli az interferenciát és stabil és nagy sebességű kapcsolatot tud fenntartani még a zord hálózati környezetben is.A Bluetooth BT 5.2 modullal felszerelt UHD5000 támogatja a Bluetooth távirányítóval, Bluetooth egérrel, Bluetooth hangszóróval és Bluetooth fejhallgatóval stb. való csatlakozást. 

Független HDD rekeszek és különálló HDMI AV kimenet

Az UHD5000 két független SATA3.0 HDD rekesszel rendelkezik, mindkettő egy-egy merevlemezt támogat akár 16TB kapacitásig. A kettős HDMI portok támogatják a 4K@6OP HDR 12Bit audió és videó különálló kimenetet és a natív 3D immersive audió kimenetet. A legjobb választás az audió és videó rajongók számára.

4K HDR videó technológia

A Zidoo célja, hogy a felhasználók számára a médialejátszók végső élményét nyújtsa a vezető audiovizuális technológiák évek óta tartó feltárásával. Az UHD5000 képmotor könnyedén dekódolja a 4K HDR képeket, támogatja a 3840 x 2160 60Hz-es kimenetet, minden egyes pixel természetes és teljes. A képek nagy képernyőn is tiszták és élénkek maradnak. 

Pontos képkocka sebesség váltás 

Az UHD5000 támogatja az eredeti felbontás és képkockasebesség automatikus és pontos váltását (23.976,59.94,25,30,50 és 60). Az új automatikus váltási algoritmus lehetővé teszi a film képkockasebesség-váltás előre történő elvégzését, így biztosítva a zökkenőmentes és teljes filmlejátszást. 

Magasabb szintű HDR10+

Az UHD5000 vezető szerepet tölt be a HDR10+ technológia hozzáadásával, amely nem csak 4000 nits csúcsfényerősséget képes megjeleníteni, hanem a metaadatokat is pontosan feldolgozza minden egyes képkockához. A színeket és a fényerőszinteket ugyanis képkockánként és jelenetenként kapjuk meg, így a képek részletesen, széles dinamikus kontraszttal és gazdagabb színekkel jeleníthetők meg. 

12Bit színmélység 

Az UHD5000 új képmotorja nem csak a 10Bit (kb. 1,07 milliárd szín) dekódolást és 4K 60Hz felbontású kimenetet támogatja, hanem a magasabb színmélységű 12 bit (kb. 68 milliárd szín) anyagokat is. A 12 bit élénk színekkel és természetes színátmenettel rendelkezik.

Szélesebb színtartomány

Az UHD5000 támogatja a BT.2020 széles színtartományt, amely 75%-ban képes megjeleníteni a természet színeit, és közelebb áll ahhoz, amit az emberi szem számára láthatóhoz, míg a hagyományos BT.709 csak 35%-ban képes megjeleníteni a természetes színeket. Világos és szemet gyönyörködtető színek, gazdag és teljes képek, valamint jobb térérzet, három dimenzió és rétegezettség.

Android 11

Az Android 11 mélyreható fejlesztése alapján az UHD5000 rendszerteljesítménye jelentősen javult, jobb stabilitás és kompatibilitás mellett. Alkalmazások tömegeisen is telepíthetők. A DRM widevine L1 is támogatott.

Dizájnos poszter fal

Az UHD5000 új filmplakát-kezelő rendszerrel rendelkezik, személyre szabott kategória, rekord megtekintés és egyéni gyűjtemény stb. Ez teszi a filmgyűjtést és teljes mértékben javítja a filmek tömeges kezelésének hatékonyságát.

Poszter fal

Erőteljes felirat funkciók

Az UHD5000 képes automatikusan megkeresni és megfeleltetni a filmek feliratát az interneten. Támogatja a PGS, ASS, SSA, SUP, SUB és SRT feliratformátumokat. A felirat betűtípusa, színe, speciális hatása, helye testre szabható. Az MKV és Blu-ray kényszerített feliratok is támogatottak.

Zenei könyvtár kezelése

A hálózati meghajtókról és helyi merevlemezekről származó zenei erőforrások hozzáadhatók és kezelhetők egy exkluzív zenei könyvtár létrehozásának érdekében. A zenét vadonatúj módon lehet gyűjteni és kezelni.

Veszteségmentes zenelejátszás

Támogatja a master szintű DSD-t (SACD ISO, DFF, DSF, DSD stb.), a szokásos veszteségmentes formátumokat (FLAC,  WAV, APE, DTS stb.), CUE sáv és CD-ROM lejátszás (a CD-ROM nem tartozék).

Zenei streaming

A helyi tárolóeszközökről származó hangfájlok lejátszása mellett az UHD5000 képes lehet streamingelni és kezelni a harmadik féltől származó zenei könyvtárakat, így teljes mértékben élvezheti az Ön által kedvelt zenét.

Hálózati megosztási protokollok

A Z2600 támogatja a gigabites hálózati átvitelt, képes együttműködni az NFS, SMB vl/v2/v3 rendszerekkel és UPnP, FTP hálózati protokollokkal. Automatikusan beolvassa az összes elérhető hálózati meghajtót a a LAN-ban, és gyorsan és megbízhatóan olvassa be az adatokat. NAS, PC és egyéb szerverek támogatottak.

Vezérlő APP

A ZIDOO Controller APP zökkenőmentesen vezérelheti a médialejátszókat LAN-on belül. A házimozi és a zenelejátszó beállítható a mobiltelefonon az audió- és videolejátszás felfüggesztése nélkül. A zene lejátszható lenne anélkül, hogy bekapcsolná a megjelenítő eszközt. És a médialejátszók távirányító nélkül is be- és kikapcsolhatók.

Intelligens vezérlőrendszer

A ZIDOO Controller mobiltelefon APP mellett a ZIDOO támogatja a HTTP (a szabványos WOL támogatott), RS232, HDMI CEC, Bluetooth és IR vezérlési módszereket is az intelligens vezérlőrendszerhez.

Műszaki adatok

Modell

UHD5000

Kijelző

LED

Ház

Repülési minőségű alumínium ötvözet

OS

Android 11

CPU

Realtek RTD1619BPD ARM Qual-A55(Quad-core)

GPU

ARM Mali-G57

RAM

4GB DDR4

Belső tárhely

64GB eMMC

Bluetooth

BT 5.2

WiFi

2.4G + 5G kétsávos WiFi, 802.11 a/b/g/n/AC/AX 2T2R , 802.11ax MIMO OFDM

Ethernet

1*RJ-45(10/100/1000Mbps)

HDMI kimenet

2.1 (4K@60fps/12Bit/HDR/BT2020/YCbCr 4:4:4 kimenet) + 1.4 (Csak audió jel átengedés) külön audió- és videokimenet

Videó dekódolás

4K@60p,HEVC/H.265 12Bit,HDR10,HDR10+,Dolby Vision

Audió dekódolás HD audio átengedés és 2 csatorna dekódolás, Beépített XMOS+ESS 9068 DAC, támogatja a DSD, MQA dekódolást
USB audio bemenet Az USB audio bemenet támogatja a Windows 10, Windows 11, Mac és Android rendszereket. Akár két csatornás DSD512, PCM 768KHz@32bit PCM, MQA dekódolás
További csatlakozók 1*Optikus,1*Koaxiális,1*RCA L/R,XLR L/R szimmetrikus
Analóg audió karakterisztika

Frekvencia tartomány: 20Hz-20KHz +/-0.2dB SNR: > 121dBrA THD+N: < 0.00026% Kimeneti szint: (XLR) 4.8Vrms. (RCA) 2.4Vrms. DNR: > 121dB Áthallás: > 135dBrA

Tápegység

AC 110~120/220~240V 50/60Hz (beépített kapcsolóüzemű tápegység + lineáris tápegység)

USB

1*USB3.0, 3*USB2.0

SATA

2*SATA3.0 és 3.5" HDD öböl (HDD nem tartozék)

További aljzatok

1*IR input,1*RCA kompozit videó csatlakozó,1*RS232

Méretek (Mé. x Szé. x Ma.)

312mm x 430mm x 72mm 

Tartozékok 1*távvezérlő, 1 * tápkábel, 2 * antenna, 1 * felhasználói kézikönyv

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!