Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Zidoo Eversolo DMP-A8 streamer

899.900Ft
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető

A vadonatúj DMP-A8 egy készülékben egyesíti a Music Streamer, a DAP, a DAC és az előerősítő funkciókat. HDMI ARC bemenet, továbbfejlesztett XMOS Gen 3 USB-bemenet, Bluetooth 5.0 - LDAC, aptX HD, aptX LL, aptX, AAC és SBC támogatás. Szimmetrikus analóg bemenet, R2R hangerőszabályzó, Kettős tápegység- lineáris az audio áramkörökhöz, és egy kapcsolóüzemű tápegység a digitális áramkörökhöz. Testreszabott Android operációs rendszer, DSP-funkciók - felhasználó által beállítható hangerő-növelővel és egy parametrikus EQ-val. AKM Velvet Sound Verita DAC chipek: AK4499EX és AK4491EQ. 2 darab alacsony zajszintű Accusilicon femto órajel generátor, 4GDDR4 +64GeMMC memória, M.2 NVME 3.0 2280 SSD támogatás 4TB-ig,

Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Végső tökéletesség: Zidoo Eversolo DMP-A8

A hang pontos ábrázolása

Az Eversolo által létrehozott vadonatúj DMP-A8 modell szinte mindenre képes, hiszen egy készülékben egyesíti a zenei streamer, a DAP, a DAC és az előerősítő funkciókat.

Végső tökéletesség: Zidoo Eversolo DMP-A8

Saját fejlesztésű EOS Audio Engine

A DMP-A8 a saját fejlesztésű EOS (Eversolo Original sampling-rate audio engine) motorral működik, amely a kimenetet minden eredeti mintavételi frekvencián támogatja. Más szóval a hanglejátszás teljesen megkerülheti az Android SRC korlátozást, így téve lehetővé a harmadik féltől származó alkalmazások közvetlen átengedését (például az Apple Music hi-res direct kimenetét).

Saját fejlesztésű EOS Audio Engine

Sokoldalú Master felvétel lejátszás és dekódolás

A DMP-A8 támogatja szinte az összes, a piacon elérhető ultra-magas mintavételezésű master felvételi formátumot, beleértve a CD-minőségű formátumokat (FLAC, WAV, APE) és a sztereó DSD512 (.dsf/.dff/.iso/.dst) stb. formátumokat.

Alumínium alváz, egyedi megjelenés

A DMP-A8 repülőgép-alumíniumból készült, és CNC megmunkált házzal rendelkezik a masszív felépítés érdekében. A szálcsiszolt panel és a matt eloxált test a klasszikus és modern elemek nagyszerű kombinációja, amely megfelel a szakértők preferenciáinak.

Nagy LCD érintőképernyő, exkluzív felhasználói felülettel

A nagyméretű, 6 inches, nagy felbontású LCD érintőképernyővel felszerelt DMP-A8 professzionálisan testre szabott streaming rendszerrel, egyszerű, de kiváló felhasználói felülettel, valamint a képernyőn található intuitív érintésvezérlővel rendelkezik a rendszerbeállításokhoz, a helyi zenei könyvtárhoz és a harmadik féltől származó alkalmazásokhoz. Zökkenőmentes interaktív élményt nyújt.

Nagy LCD érintőképernyő, exkluzív felhasználói felülettel

Be- és kimenetekben gazdag

A DMP-A8 digitális lemezjátszóként is használható, és HDMI IIS, USB, optikai és koaxiális kimeneteken keresztül különböző csúcskategóriás DAC-készülékekhez csatlakoztatható. DAC-ként a digitális bemenetek széles skáláját támogatja: 2 koaxiális, 2 optikai, USB B bemenet PC-k és mobileszközök csatlakoztatására. Nagy teljesítményű előerősítőként támogatja az XLR és RCA analóg bemeneteket. Támogatja az APTX HD Bluetooth audióbemenetet is, így könnyen csatlakoztatható különböző digitális audióforrásokhoz. A DMP-A8 közvetlenül párosítható aktív hangsugárzókkal vagy végerősítővel az analóg RCA és XLR előerősítő kimeneteken keresztül. A Trigger out porttal megvalósítható a vezérlés a teljesítményerősítő rendszerekkel.

1, 2, 3 = Antenna  4 = Optikai Toslink kimenet 
17 = 12V Trigger kimenet  5 = Koaxiális RCA kimenet 
18,19 = Optikai Toslink bemenet  6 = HDMI ARC bemenet 
20 = USB-B audio bemenet  7,8 = Koaxiális RCA bemenet 
21 = HDMI I2S kimenet  9,10 = Sztereó aszimmetrikus RCA bemenet 
22 = USB-A bemenetek  11,12 = Sztereó aszimmetrikus RCA kimenet 
23 = Ethernet port RJ45  13,14 = Sztereó szimmetrikus XLR kimenet 
24 = IEC bemenet  15,16 = Sztereó szimmetrikus XLR bemenet 
25 = Főkapcsoló  

Be- és kimenetekben gazdag

Rugalmas tároló bővítés

A DMP-A8 alján egy M.2 NVMe SSD-hely van beépítve, amely lehetővé teszi az SSD kényelmes telepítését az eszköz szétszerelése nélkül. A DMP-A8 akár 4 TB kapacitású SSD-t is támogat, gyorsabb sebességgel és kisebb zajjal, stabil tárolást biztosítva a kiváló minőségű helyi zenékhez. Emellett a tárolóeszközök külsőleg is csatlakoztathatók a DMP-A8 USB OTG portján keresztül.

Kettős tápegység

A rendszeráramkör és az audió áramkör közötti interferencia és zaj kiküszöbölése, valamint a hangtisztaság növelése érdekében a rendszer és a hangáramkör tápellátása külön-külön készül. A lineáris tápegység egy több tekercses toroid transzformátorból áll, amelyet kifejezetten az analóg audió áramkörök jellemzőinek megfelelően terveztek. A kiváló minőségű kapcsolóüzemű tápegység pedig a rendszeráramkörhöz van igazítva. Jelentősen csökkenti a hullámzást és a mágneses szivárgási zavarokat, és erőteljes támogatást nyújt a kiváló minőségű hangfeldolgozáshoz. Továbbá szabadalmaztatott intelligens kapcsolási technológiát tartalmaz a lineáris tápegység bemenetén, amely kompatibilissá teszi a világ minden táján való használathoz, mindezt kapcsolók használata nélkül.

Kettős tápegység

Audió interfész

A 3. generációs XMOS 316 audió processzorral a DMP-A8 gyorsabb sebességgel és nagyobb USB-sávszélességgel rendelkezik, biztosítva a nagy felbontású audió adatok veszteségmentes átvitelét. Az USB portok támogatják a natív DSD512 és natív PCM768@32bit felbontást. Az optikai és koaxiális portok pedig a DSD 64(Dop), PCM192@24Bit felbontásokat támogatják.

AK4499EX / AK4191EQ Digitális-analóg konverter 

A VELVET SOUND az a márka, amely "hangzásfilozófiát" kölcsönöz az AKM audió termékek új generációjának. A csúcsminőségű zászlóshajó sorozat VELVET SOUND/ VERITA, előremutató termékeket kínál világszínvonalú teljesítménnyel. Az "eredeti hangzás tökéletes újrateremtésének" koncepciója alapján az audiótechnológia folyamatos fejlesztésére, a legautentikusabb hangzás bemutatására és a hallgatók számára magával ragadó akusztikai élmény nyújtására törekszik.  

AK4499EX / AK4191EQ Digitális-analóg DAC 

Kettős nagy pontosságú óra

Az audió dekódoló áramkörhöz 2 ultra-alacsony fázisú zajú femtoszekundumos nagy pontosságú órajel tartozik (45,1584MHz és 49,152MHz), amelyek megfelelnek a 44,1KHz és a 48KHz szorzott mintavételi frekvencia dekódolásának. Ez hatékonyan elnyomja a jittert, biztosítja a digitális-analóg audiójelek rendkívül pontos átalakítását és dekódolását, ultra-nagy dinamikatartományt és felbontást biztosít az analóg audió kimenethez, és reprodukálja a zenei stúdióból származó valódi hangminőséget.

Teljesen szimmetrikus analóg előerősítő áramkör

A DMP-A8 nagy teljesítményű, teljesen szimmetrikus előerősítő funkcióval van felszerelve, amely támogatja az XLR/RCA analóg bemeneteket. Ezenkívül +10 dB-es analóg erősítéssel rendelkezik, és az R2R analóg hangerő vezérlő hálózattal együtt rendkívül alacsony zajszintet és torzítást biztosít a kimenet számára.

R2R hangerőszabályzó egység

A precíziós ellenállásokból és relékből álló, teljesen szimmetrikus analóg hangerő-szabályozó hálózat pontos hangerőszabályozást biztosít. Hatékonyan elnyomja a torzítást és a zajt az analóg jelben. Emellett hangerő-védelemmel is rendelkezik, amely automatikusan csökkenti a túlzott hangerőt a kijelölt biztonságos szintre az indításkor vagy a bemeneti interfész átkapcsolásakor. Az R2R analóg hangerőszabályozás beépítése biztosítja, hogy a DAC folyamatosan optimális állapotában működhessen.

R2R hangerőszabályzó egység

HDMI-IIS kimenet

A DMP-A8 IIS kimenettel is rendelkezik, amely IIS bemenettel rendelkező DAC-okhoz csatlakoztatható. A különböző DAC-ok HS jeleinek némítási szintjei eltérőek, a MUTE PIN-kód a beállításokkal kapcsolható. Támogatja a PCM 768K, DSD512 legmagasabb mintavételi frekvenciákat is.

HDMI ARC

A HDMI ARC (Audio Return Channel) bemenettel felszerelt DMP-A8 olyan megjelenítő eszközökhöz, például TV-khez és projektorokhoz csatlakoztatható, amelyek rendelkeznek HDMI ARC képességgel. Ez lehetővé teszi az audiójelek szétválasztását és átvitelét a HDMI jelből a DMP-A8-hoz, így a TV-nek jobb minőségű hangot biztosítva.

Kézzel válogatott audió komponensek

A DMP-A8 analóg kimenetének hangminősége monitorszintű. Az audió áramkör elsődleges elemei kiváló minőségűek. Többek között található itt WIMA kondenzátorok Németországból, NICHCON dedikált audió kondenzátorok,Murata chip kondenzátor és Omron relék Japánból, valamint TI audiü műveleti erősítők az USA-ból stb. A cél a hitelesebb és tisztább hangteljesítmény biztosítása.

Kézzel válogatott audió komponensek

Professzionális hangolás és kiemelkedő analóg hangteljesítmény

A részletgazdag és kritikus hangminőség hű reprodukálása érdekében folyamatosan fejlesztjük technológiánkat. A rendkívül alacsony torzítás és zajszint csendesebb hátteret teremt, így minden tisztábbá válik.

Rugalmas és hatékony DSP funkciók

A DMP-A8 egy robusztus DSP processzort tartalmaz, amely támogatja a DSP hangerőszabályozást, a PEQ-t, a FIR szűrőt, a HPF/LPF-et, a hangerő-növelést, a kompresszort és a késleltetést.

Megjegyzés: A DSP modul maximum 192 kHz-es PCM mintavételi sebességet támogat; a magasabb mintavételi sebességű DSD és PCM formátumok kikerüli a kimenetet. A DSP-funkciók csak helyi lejátszás, hálózati streaming, optikai, koaxiális vagy USB-n keresztül történő bemenetek esetén alkalmazhatók, továbbá az analóg kimeneti jelek előállításakor lépnek működésbe.

Rugalmas és hatékony DSP funkciók

Qualcomm QCC5125 modul

A DMP-A8 által használt Qualcomm QCC5125 Bluetooth audió vételi modul támogatja az SBC/AAC/aptX/aptX LL/aptX HD/LDAC-ot, és kompatibilis a Bluetooth 5.0-val.  A mobiltelefonokhoz, táblagépekhez és laptopokhoz Bluetooth-on keresztül történő csatlakoztatás csodálatos zenelejátszási élményt és CD-minőségű hangzást tesz lehetővé.

Zenei szolgáltatások az Ön keze ügyében

A DMP-A8 olyan népszerű zenei szolgáltatásokat tartalmaz, mint a TIDAL Qobuz, HIRESAUDIO, Deezer, Radio Paradise, Amazon Music stb. Használja ki a számos kiváló minőségű online zenei szolgáltatás előnyeit, és élvezze a korlátlan streaming zene varázsát.

Vezeték nélküli zenei streaming

Zenei streamerként a DMP-A8 támogatja a Tidal Connect, a DLNA és más streaming szolgáltatásokat, amelyek segítségével a mobileszközökön lévő zenei streaming-alkalmazásokból a DMP-A8-ra streamelhet zenét a LAN-on keresztül, hogy kényelmesebb módon, kiváló, veszteségmentes hangminőségben élvezhessük az online zenéket.

Zenei könyvtár helyi lejátszáshoz

Az Eversolo Music Library nemcsak kiváló helyi zenelejátszási teljesítményt nyújt, hanem nagymértékben növeli a felhasználók érdeklődését a zenei menedzsment iránt. A zenefájlok helyi merevlemezről vagy hálózati tárolóról adhatók hozzá, és automatikusan lekérdezi a zenei metaadatokat a felhőből, hogy egyéni zenei könyvtárat hozzon létre az előadók, albumborítók, CUE-fájlok stb. egyezésével (Egy harmadik féltől származó adatbázis használata miatt a 100%-os egyezés nem garantálható.) ; a dalok műfajok, albumok, előadók és mintavételi arányok alapján kategóriákban jelennek meg; listát készíthet kedvenc dalaiból, és album, előadó vagy dal kezdőbetűi alapján kereshet rájuk.

Számos hálózati protokoll

A DMP-A8 nem csak két nagy sebességű USB 3.0 porttal rendelkezik, valamint egy SSD-helyet tartalmaz a helyi tároló bővítéséhez, hanem támogatja az NFS, SMB y1/v2/v3 és UPnP megosztási protokollokat is, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy a NAS-on vagy a hálózati meghajtókon tárolt multimédiás tartalmak böngészését és lejátszását, amelyek ugyanazon a LAN gigabites hálózaton csatlakoznak. Még a nagy adatátviteli sebességű DSD512 master felvételek is lejátszhatók akadozás nélkül.

Számos hálózati protokoll

Hatékony médiakezelő rendszer

A DMP-A8 robusztus médiakezelő rendszert kínál, amely lehetővé teszi a fájlok másolását, beillesztését, kivágását és törlését a helyi merevlemezről és a hálózati tárolóról. Az USB-C típusú port USB OTG módban is konfigurálható, így a helyi fájlmásoláshoz és -kezeléshez a PC könnyen csatlakoztatható a DMP-A8-hoz USB-kábelen keresztül. Az SMB-megosztási funkció lehetővé teszi a fájlok megosztását a csatlakoztatott mobileszközről vagy belső SSD-ről, más médialejátszó eszközökre, számítógépekre vagy mobileszközökre a LAN-on belül. Így a DMP-A6 hálózati tárolóeszközként is használható, hogy bármikor megoszthassa az audióforrásokat.

Hatékony médiakezelő rendszer

CD lejátszás és rippelés

A DMP-A8 lehetővé teszi a CD-lejátszást egy külső optikai USB-lemez csatlakoztatásával. A CD Rip alkalmazás adatellenőrzési mechanizmust és hibajavító funkciót alkalmaz a CD-ről származó hangadatok veszteségmentes mentéséhez. Az algoritmus intelligensen illeszti össze a CD album- és számneveket (hivatalosan kiadott CD-kre van szükség), a sávok rippelését, valamint az album és az előadó adatait automatikusan generálja.

Intelligens vezérlő alkalmazás             

Az Android/iPhone/iPad kompatibilis intelligens vezérlőalkalmazásokat kifejezetten a DMP-A8 számára fejlesztették ki. Az alkalmazás felülete az alapvető lejátszásvezérlés és a helyi rendszerbeállítások mellett aszinkron módon képes a zenetár, a rendszeralkalmazások és a menük adatainak megtekintésére. A vezérlőalkalmazáson keresztül böngészhet és lejátszhat beépített streaming szolgáltatásokat, így nagyon kényelmes a zenelejátszás közbeni lejátszás és a zenei adatok megtekintése is. Infravörös és Bluetooth kettős üzemmódú támogatással rendelkező távirányító is rendelkezésre áll. A DMP-A8 egy Trigger kimenettel is kiegészül, a DMP-A8 vezérli a végerősítő bekapcsolását és készenléti állapotát, kiküszöbölve a tápegység kézi bekapcsolásának szükségességét, lehetővé téve a több eszköz összekapcsolását. A WOL (Wake on LAN) is támogatott a távoli be- és kikapcsoláshoz, ebben az esetben a DMP-A8 vezetékes hálózathoz való csatlakoztatása szükséges.

Intelligens vezérlő alkalmazás             

A digitális szűrők megfelelnek a különböző személyes preferenciáknak

A DMP-A8 DAC-beállítása hat digitális szűrőt kínál, amelyek különböző hangkarakterisztikáknak megfelelő különböző üzemmódokkal felelnek meg a sokféle személyes preferenciának.

Személyre szabott VU-mérők és spektrumok

A személyre szabott dinamikus VU-mérők és spektrumok széles választéka az audiofilek számára készült. Csodálatos interaktív élményt nyújt a valós idejű, teljes formátumú zenei megjelenítés, beleértve a DSD-t is.

Személyre szabott VU-mérők és spektrumok

Hi-Res Audio

A DMP-A8 Hi-Res Audio minősítésű, a JAS által jóváhagyott, kiváló hangminőségű készülék.

Műszaki adatok

Modell

EVERSOLO DMP-A8

Kijelző

6" LCD érintőképernyő

Belső memória

4GDDR4 +64GeMMC

DAC

AK4191EQ+AK4499EX

Audio processzor

XMOS XU316

Op-amp chip

OPA1612

Tápegység Kiváló minőségű, alacsony zajszintű lineáris + digitális kettős tápegység
SSD Támogatja az M.2 NVME 3.0 2280 protokollt, akár 4TB-ig (az SSD-t nem tartalmazza a csomag).
USB-A port USB3.0*2
Ethernet RJ-45(10/100/1000Mbps)
WiFi WiFi 2.4G+5G kétsávos
Lejátszás és DAC dekódolás Akár sztereó DSD512, PCM 768KHz 32Bit felbontás támogatása.
Zenei szolgáltatás

Tidal, Qobuz, Highresaudio, Amazon Music, Deezer, Radio Paradise, WebDAV, UPnP

Streaming Air Play, DLNA, Tidal Connect stb.
Bluetooth audió bemenet BLuetooth BT5.0, SBC / AAC / aptX / aptX LL / aptX HD / LDAC kodekek támogatása.
USB-B audio bemenet Windows (10, 11), Android, IOS támogatás. Akár sztereó DSD512, PCM 768KHz 32Bit jelek támogatása.
Optikai/koaxiális audió bemenet Akár sztereó PCM 192KHz 24Bit, Dop64 felbontás.
HDMI ARC Akár sztereó PCM 192KHz 24Bit felbontás.
Analóg előerősítő audio bemenet XLR (szimmetrikus)*1+RCA (aszimmetrikus), maximális erősítés +10dB
USB audio kimenet Akár sztereó DSD512,PCM 768KHz 32Bit jelek támogatása.
IIS kimenet Akár sztereó DSD512, PCM 768KHz 32Bit jelek támogatása.
Optikai/koaxiális audió kimenet PCM 192KHz 24Bit, Dop64 támogatás
Analóg audió kimenet Előerősítő audio kimenet: XLR (szimmetrikus) + RCA (aszimmetrikus)
XLR kimenet audió jellemzők
Kimeneti szint: 

4.2V

Frekvenciaválasz:  20Hz~20KHz(±0. 25dB)
Dinamikus tartomány:  > 128dB
SNR:  >128dB
THD+N:  <0.00009%(-120dB) @No-wt
Crosstalk:  >-121dB
RCA kimenet audió jellemzők
Kimeneti szint:  2.1V
Frekvenciaválasz:  20Hz~20KHz (±0. 25dB)
Dinamikus tartomány: > 125dB
SNR: > 125dB
THD+N:  <0.00010%(-119dB)@A-WT
Crosstalk:  >-121dB
Vezérlési módszer Mobil alkalmazás, érintőképernyős vezérlés, IR+Bluetooth távvezérlés
Tápegység

AC 110~240V 50/60Hz

Névleges teljesítmény

16W

Méretek (szélesség x mélység: magasság)

388mm x 248mm x 90mm

Tartozék lista Tápkábel*1, távirányító*1, csavarhúzó*1, felhasználói kézikönyv*1

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!