Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Zidoo Eversolo DMP-A6 Master Edition streamer

579.900Ft
Elektronika
Fekete
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető

Az Eversolo a DMP-A6 MASTER EDITION készülékkel egy olyan erős, intuitív és stílusos streamerrel áll elő, amely a lehető leghatékonyabb. Lehetővé teszi, hogy könnyedén streamelje zenéit, miközben kiváló hangminőséget élvezhet, mindezt egy kiváló minőségű LCD-képernyőn és egy ergonomikus kezelőfelületen keresztül vagy egy dedikált mobilalkalmazáson keresztül vezérelve.

 

Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

A EVERSOLO DMP-A6 MASTER EDITION VS DMP-A6 KÖZÖTTI KÜLÖNBSÉGEK

DMP-A6 Master Edition DMP-A6
  Megjelenés Arany részletek a házon Ezüst részletek a házon
  Óra rendszer 2 x ACCUSILICON FEMTOSECOND oszcillátor zajcsökkentéssel és javított jitterrel 2 x nagy pontosságú kristály oszcillátor
  OPA (műveleti erősítők) chip-ek OPA1612 rendkívül alacsony zajjal és alacsony torzítással, 1KHz 0.000015% OPA1642

A Zidoo DMP-A6 Master Edtion főbb funkciói

 • Tömör alumíniumötvözetből készült váz, szálcsiszolt panel.
 • Négymagos ARM Cortex-A55 professzionális processzor.
 • 6" nagyméretű színes LCD érintőképernyő, egyszerű vezérlés.
 • Android 11 alapú, mélyen testre szabott rendszer.
 • 4GDDR+32GeMMC nagy memória az alkalmazások sokaságához.
 • Támogatja az M.2NVME 3.0 SSD-t (nem tartozék), legfeljebb 4 TB-ig.
 • 2 x ES9038Q2M DAC a független sztereó dekódoláshoz.
 • Támogatja a natív DSD512, PCM768KHz@32Bit, MQA teljes dekódolást.
 • A 3. generációs XU316 a nagyobb teljesítmény és feldolgozási sebesség érdekében.
 • 2 x ACCUSILICON FEMTOSECOND oszcillátor zajcsökkentéssel és javított jitterrel.
 • Teljesen szimmetrikus áramkör, XLR szimmetrikus és RCA aszimmetrikus hi-fi előerősített kimenet.
 • 2x DOH chip, támogatja a HDMI natív DSD és a D2P többcsatornás kimenetet.
 • Qualcomm QCC5125 Bluetooth 5.0 modul APTX HD-vel.
 • Alacsony zajú, kiváló minőségű tápegység, amely tiszta áramforrást biztosít az audio áramkörök számára.
 • Támogatja a DSD (.dsf/.dff/.ios/.dst), APE, FLAC, WAV, MQA stb. mastering audió formátumokat.
 • 2 csatornás és multi csatornás Gapless lejátszás támogatása (FLAC,WAV)
 • Személyre szabott zenei menedzsment, dalszöveg- és zenei adategyeztetés.
 • Az Eversolo által kifejlesztett EOS audió motor, amely globálisan megkerüli az SRC-korlátozásokat.
 • Direct audió támogatása 3. féltől származó APP-okban (Apple Music hi-res direkt kimenet).
 • Az MQA teljes dekódolási és renderelési támogatása optikai, koaxiális és USB bemeneten stb.
 • USB, optikai, koaxiális, HDMI digitális audio támogatása Bit-perfekt kimenet.
 • Külső USB optikai meghajtó támogatása CD lemezek lejátszásához és CD rippeléshez.
 • Zenei szolgáltatások Tidal, Qobuz, Highresaudio, Amazon stb.
 • Támogatja a Roon Ready, Spotify Connect, Tidal Connect stb. szolgáltatásokat.
 • Támogatja az AirPlay2 és a DLNA zenelejátszást.
 • Támogatja az NFS, SMB, Web DAV, UPnP protokollokat a LAN-ban megosztott tárolóeszközök eléréséhez.
 • Támogatja a beépített SMB hálózati médiamegosztó szolgáltatást az egyszerű helyi médiamegosztáshoz.
 • Exkluzív mobil APP Android/IOS mobiltelefonokhoz és táblagépekhez

  Egy új korszak

Egy új korszak kezdődik

A DMP-A6 többéves fejlesztéssel megreformálta a hagyományos streaming eszközöket, megoldva az iparág fájdalmas pontjait, ami egy új korszak kezdetét jelenti. A DMP-A6 egy minden az egyben lejátszó, négymagos processzorral és nagy memóriával, veszteségmentes zenelejátszáshoz készítve. A gazdag digitális be- és kimeneti portok, a HDMI DSD többcsatornás kimenet, a kettős ESS9038Q2M professzionális DAC, a teljesen szimmetrikus differenciál áramkör és a professzionális finomhangolás lehetővé teszi, hogy hozzájáruljanak a DMP-A6 kiváló teljesítményéhez. A zenei streaming szolgáltatásokkal, a helyi zenei menedzsmenttel, a mobilalkalmazással és az exkluzív vezérlőrendszerrel példátlan élményt kínál a zene szerelmeseinek.

LCD érintőképernyő

Nagyméretű LCD érintőképernyő a jobb felhasználói interakció érdekében

A nagyméretű, 6"-os, nagy felbontású LCD érintőképernyővel felszerelt DMP-A6 professzionális streaming rendszerrel, egyszerű, de gyönyörű felhasználói felülettel, valamint a képernyőn megjelenő intuitív érintésvezérlővel rendelkezik a rendszerbeállításokhoz, a helyi zenei könyvtárhoz és a harmadik féltől származó alkalmazásokhoz. Olyan simán működik, mint egy mobiltelefon.

DOH chipek

DOH chipek HDMI DSD többcsatornás HDMI DSD-hez

Többcsatornás streamerként a DMP-A6 DOH feldolgozó chipeket alkalmaz a HDMI audio számára, különösen a DSD master lejátszásához és kimenethez. A DSD Native többcsatornás RAW kimenet és a D2P kimenet (PCM többcsatornás kimenet) dekódolásának támogatásán kívül a HDMI számára regenerált, nagy pontosságú független órajelet is biztosít. Így digitális lemezjátszóként is használható.
SSD

Belső, nagysebességű M.2 SSD aljzat.

Az M.2 NVME 3.0 2280 SSD foglalat SSD háttértár telepítésére szolgál, a fedlap eltávolítása nélkül. Az SSD maximális kapacitása 2TB lehet. Gyorsabb, stabilabb és zajmentes, ez a helyi, kiváló minőségű zenelejátszás kulcsa.

Tápegység

Alacsony hullámzású, nagy teljesítményű tápegység

A DMP-A6 egy alacsony zajszintű szabályozott kapcsolóüzemű tápegység modullal és több dedikált audió kondenzátorral van felszerelve, amelyek kisebb hullámzással és interferencia fojtószűrő áramkörrel rendelkeznek, és kifejezetten az AC bemenethez készültek, csökkentve a nagyfrekvenciás hálózati zajt a 100KHz és 5MHz közötti tartományban, így biztosítva a tisztább teljesítményt, a kisebb háttérzajt és a tisztább zenei részleteket.

Számos kimenet

Gazdag bemeneti és kimeneti portok

 A DMP-A6 digitális lemezjátszóként használható, és különböző csúcskategóriás dekódoló eszközökhöz csatlakoztatható a digitális kimeneti portokon keresztül, beleértve a HDMI, USB, optikai és koaxiális portokat. Dekóderként a DMP-A6 koaxiális, optikai, USB-C bemeneteken és APTX HD Bluetooth-on keresztül csatlakoztatható olyan audió forrás berendezésekhez, mint a PC és a mobileszközök. Az XLR és RCA kimenetek aktív hangsugárzókhoz vagy végerősítőkhöz csatlakoztathatók

Dual clock

Alacsony jitterű Dual Clock feldolgozás

A DMP-A6-hoz alacsony jitterű, nagy pontosságú kettős órajelet készítettek. A két nagy pontosságú kristályoszcillátor (45,1584 MHz és 49,152 MHz) megfelel a 44,1 kHz-es és 48 kHz-es sokszorosított mintavételezésnek, hatékonyan csökkentve a jittert és pontosabb hangdekódolást biztosítva.

Szimmetrikus felépítés

Teljesen szimmetrikus előerősítő áramkör

A DMP-A6 analóg áramköre teljesen szimmetrikus kialakítást alkalmaz a DAC chip-től az XLR és RCA sztereó kimenetig. Ez jobb zajvédelmet biztosít, javítja a csatornák szétválasztását a közös hurkok kiküszöbölésével az erősebb és egyenletesebb jelminőség érdekében.

ESS DAC

2 x ES9038Q2M DAC dekódolás

A DMP-A6 D/A konvertere 2 x ES9038Q2M-et használ a dekódolásához szükséges kettős differenciál létrehozására. A két DAC chip két független kimeneti csatornának felel meg a D/A átalakításhoz. Így hatékonyan elkerüli a csatornák közötti interferenciát, csökkenti a háttérzajt, jobb jel-zaj arányt ér el, és jelentősen javítja a dinamikatartományt és más audió mutatókat. Támogatja a DSD512 anyagok lejátszását, a PCM 768kHz mintavételi frekvenciát és 32bit felbontást é valamint az MQA anyagok dekódolását.


   Válogatott komponensek

Kézzel válogatott audio komponensek

A DMP-A6 analóg kimenet hangminősége monitor szintű. Az audió áramkör elsődleges elemei kiválóak, beleértve a németországi Wima kondenzátorokat, a Nichicon dedikált audió kondenzátorokat, a japán Murata chipkondenzátorokat és Omron reléket, az USA-ból származó TI Aduio műveleti erősítőket és így tovább. A cél az autentikusabb és tisztább hangteljesítmény biztosítása.

Professzionális hangolás

Professzionális hangolás és megbízható audió mutatók

A DMP-A6 szakértő hangolása és az áramkör átgondolt felépítése az Eversolo mérnökeinek gazdag tudásának köszönhető, akik már évek óta aktívan részt vesznek az audió iparban. A THD+N -120 dB (0,00009%), az SNR 128 dB valamint a dinamikatartomány is 128 dB. A vezető mutatók erős alapot biztosítanak a magas hangminőséghez.

Qualcomm bluetooth chip

Qualcomm QCC5125 modul

A DMP-A6 által használt Qualcomm QCC5125 Bluetooth audió vételi modul támogatja az SBC/AAC/aptX/aptX LL/aptX-HD/LDAC-ot, és kompatibilis a Bluetooth 5.0-val. A mobiltelefonokhoz, táblagépekhez és laptopokhoz való csatlakoztatás lehetővé teszi az egyszerű zenelejátszást és a CD-minőségű hangzást.

A DMP-A6 tartalmazza az MQA (Master Quality Authenticated) technológiát, amely lehetővé teszi az MQA hangfájlok és streamek lejátszását, az eredeti mesterfelvétel hangzását biztosítva.  További információkért látogasson el az mqa.co.uk weboldalra.

Támogatott bemenetek: USB C, optikai és koaxiális

Támogatott lejátszás     

Zenei szolgáltatások az Ön keze ügyében

 A DMP-A6 olyan népszerű zenei szolgáltatásokat tartalmaz, mint a Tidal, Qobuz, Highresaudio, Amazon music stb. Élvezheti a számos, kiváló minőségű online zenei szolgáltatást és a korlátlan zenei streaming csábítását.

*A telepített zenei szolgáltatások száma a tanúsítás előrehaladásától függ.  Kérjük, telepítse mindig az aktuális firmware-t, hogy további zenei szolgáltatások érkezhessenek.

Zenei szolgáltatások

Vezeték nélküli zenei streaming

A DMP-A6 támogatja a Roon Ready, Spotify Connect, Tidal Connect, DLNA és AirPlay funkciókat. A kiváló minőségű zene online streamelhető mobileszközökre ugyanazon a helyi hálózaton, így egyszerűbbé válik az online zenei szolgáltatások élvezete és könnyebbé az otthoni zenelejátszás.

Roon Ready

A Roon hihetetlenül gazdag és magával ragadó módja a zenék böngészésének és rendszerezésének. A legtöbb Mac, Windows és Linux PC-n fut, vagy más olyan termékeken, amelyek tartalmazzák a Roon Core-t. A Roon Ready azt jelenti, hogy az Eversolo hálózati lejátszói átláthatóan, mindenféle konfiguráció nélkül felfedezik a Roon-t és és képesek csatlakozni hozzá, valamint a Roon-tól bit-perfekt audió anyagokat fogadni. A Roon és az Eversolo együttesen a hálózati hangzás erejét, rugalmasságát és teljesítményét nyújtja, a legegyszerűbb beállítással és a legnagyobb megbízhatósággal.  Zenei könyvtár     

Zenei könyvtár helyi lejátszáshoz

Az Eversolo Music Library nemcsak kiváló helyi zenelejátszási teljesítményt nyújt, hanem nagymértékben növeli a felhasználók érdeklődését a zenei menedzsment iránt. Képes zenei fájlokat hozzáadni a helyi merevlemezről vagy hálózati tárolóról, és automatikusan lekérdezni a zenei metaadatokat a felhőből, hogy egyéni zenei könyvtárat hozzon létre az előadók, albumok, dalszövegek, helyi CUE fájl stb. alapján. A dalok kategóriákba rendezve jelennek meg a műfajok, albumok, előadók és mintavételi adatok alapján; listát készíthet kedvenc dalaiból, és album, előadó vagy dal kezdőbetűi alapján is kereshet rájuk. 

Hálózati protokollok

Számos hálózati protokoll

A DMP-A6 nem csak két nagy sebességű USB 3.0 portot és egy SSD-helyet tartalmaz a helyi tároló bővítéséhez, hanem támogatja az NFS, SMB v1/v2/v3 és UPnP megosztási protokollokat is, lehetővé téve a felhasználók számára a NAS-on vagy a hálózati meghajtókon tárolt multimédiás tartalmak böngészését és lejátszását, amelyek ugyanazon a gigabites hálózaton csatlakoznak. Még a nagy adatátviteli sebességű DSD512 master fájlok is lejátszhatók szaggatás nélkül. 

Média menedzsment 

Hatékony médiakezelő rendszer

A DMP-A6 robusztus médiakezelő rendszert kínál, amely lehetővé teszi a helyi merevlemezek szerkesztési műveleteit a hálózati tárolókon, mint például másolás, másolás, beillesztés, kivágás, törlés. Az USB port USB OTG-ként konfigurálható, így a helyi fájlmásoláshoz és kezeléshez a számítógépet USB-kábelen keresztül könnyen csatlakoztathatja a DMP-A6-hoz. A belső SMB-megosztási funkció lehetővé teszi a médiafájlok megosztását a csatlakoztatott mobileszközről vagy a belső SSD-ről más médialejátszó eszközökre, számítógépekre vagy mobileszközökre a helyi hálózaton. Tehát hogy a DMP-A6 bármikor használható hálózati tárolóeszközként a hangforrások megosztására.

   CD másolás        

CD lejátszás és másolás

A DMP-A6 lehetővé teszi a CD-lejátszást külső optikai USB-lemez csatlakoztatásával. A CD Rip APP adatérvényesítési mechanizmust és hibajavító funkciót alkalmaz a CD-ről származó hangadatok veszteségmentes mentéséhez. Az alkalmazás algoritmusa intelligensen illeszti a CD album- és dalneveket (hivatalosan kiadott CD-kre van szükség), veszteségmentesen másolja a zeneszámokat, és automatikusan generálja az album és az előadó adatait.

Smart App

Smart Control App

Android, iPhone és iPad vezérlő alkalmazások lettek kifejlesztve a DMP-A6 modellhez. Az alapvető lejátszás vezérlésen és rendszerbeállításokon kívül támogatják a zenetár adatainak és menüinek aszinkron megtekintését is, ami kényelmes a zenelejátszás és az adatok keresése szempontjából. A képernyőtükrözés is támogatott harmadik féltől származó APP telepítésével.

Digitális szűrők

Digitális szűrők az Ön személyes ízléséhez

A DMP-A6 DAC beállítása hétféle digitális szűrőt kínál, amelyek megfelelnek a különböző hangkarakterisztikáknak, és amelyek a személyes preferenciáknak megfelelően kapcsolhatók át.
   VU meter    

Személyre szabott VU mérők

A személyre szabott dinamikus VU mérők széles választéka az audiofilek számára készült. Csodálatos interaktív élményt nyújt a valós idejű, teljes formátumú zenei megjelenítés, beleértve a DSD-t is.

Alumínium vázszerkezet

Alumínium vázszerkezet, egyedi megjelenés

A DMP-A6 repülőgép minőségű alumíniumból készült, és CNC megmunkált testtel rendelkezik a masszív felépítés érdekében. A szálcsiszolt előlap és a matt eloxált test a klasszikus és modern elemek nagyszerű kombinációja, amely megfelel a szakértők preferenciáinak.

Hi-Res

Hi-Res Audio

A JAS által tanúsított Hi-Res audio funkciónak köszönhetően a DMP-A6 kiváló hangminőségre képes.

Műszaki adatok

Modell EVERSOLO DMP-A6 MASTER EDITION
Kijelző 6" LCD érintőképernyő
Belső memória 4GDDR4 +32GeMMC
DAC ES 9038Q2M*2
Audió processzor XMOS XU316
Op-amp Chip OPA1612 rendkívül alacsony zajjal és alacsony torzítással, 1KHz 0.000015%
Tápegység Alacsony zajú, kiváló minőségű kapcsolóüzemű tápegységek
HDD tálca M.2 NVME 3.0 2280 protokoll, egészen 4TB kapacitásig
USB-A Port USB3.0*2
Ethernet RJ-45(10/100/1000Mbps)
WiFi WiFi 2.4G+5G kétsávos
Visszajátszás és DAC dekódolás Sztereó DSD512, egészen PCM 768KHz 32Bit-ig, MQA támogatás
Zenei szolgátatások Tidal, Qobuz, Highresaudio, Amazon, WebDAV, UPnP
Streaming Air Play, DLNA, Roon Ready, Spotify, Tidal Connect, Qobuz Connect stb.
Bluetooth audió bemenet BLuetooth BT5.0; SBC/AAC/aptX/aptX LL/aptX HD/LDAC támogatással
USB-C audió bemenet USB audió kompatibilitá: Windows (7, 10), Mac, Android, IOS
Sztereó DSD512, PCM egészen 768KHz 32Bit -ig, MQA támogatás
Optikai/Koaxiális audió bemenet Sztereó PCM egészen 192KHz 24Bit-ig , DSD64 Dop, MQA támogatás
Optikai/Koaxiális audió kimenet Sztereó PCM egészen 192KHz 24Bit-ig , DSD64 Dop, MQA támogatás
HDMI audió bemenet DSD64 natív multicsatornás /PCM192KHz multicsatornás raw kimenet
Irányítási metódusok Mobil App,Érintőképernyős vezérlés
XLR kimenet audió karaterisztika Kimeneti szint: 5.2V
Frekvencia válasz: 20Hz~20KHz(±0. 15dB)
Dinamika tartomány: > 128dB
SNR: >128dB
THD+N: <0.00009%(-120dB) @A-wt
Áthallás: >-125dB
RCA kimenet audió karaterisztika Kimeneti szint: 2.6V
Frekvencia válasz: 20Hz~20KHz (±0. 2dB)
Dinamika tartomány: > 124dB
SNR: >124dB
THD+N: <0.00011%(-119dB)@A-WT
Crosstalk: >-124dB
Táp  AC 110~240V 50/60Hz
Teljesítmény felvétel 13W
Méretek Mé. 187mm* Szé. 270mm*Mag. 90mm
Tartozékok Tápkábel*1, USB kábel*1,Csavarhúzó*1, Használati útmutató*1

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!