Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AudioQuest 0.5m pr Yukon XLR analóg összekötő kábel

195.600Ft
Hossz
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető
Analóg összekötő kábel,
Tömör, tökéletes felületű réz +(PSC+) vezetők
Szénalapú, 3 rétegű zajszűrő rendszer (NDS)
Polietilén légcsöves szigetelés
Háromszorosan szimmetrikus geometria (külön föld-referencia vezető)
Hidegen hegesztett, mártott ezüstözés a tiszta lila rézvégződéseken
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Az athabaskai nyelven "Nagy Folyó"-t jelentő Yukon folyó a Llewellyn-gleccsertől ered Brit Kolumbiában, és az alaszkai Bering-tengerbe torkollik. Ez lehetett Észak-Amerika első őslakosainak első bevándorlási útvonala, és minden bizonnyal ez volt az 1896-1903-as Klondike aranyláz idején az utazás fő eszköze. Az 1950-es évekig, amikor elkészült a Klondike Highway, a folyón továbbra is a lapátkerekes folyami csónakok voltak az uralkodó közlekedési forma. A Yukon-folyóból származó királylazac továbbra is megfoghatatlan, de értékes csemege.

TÖMÖR, TÖKÉLETES FELÜLETŰ RÉZ+ (PSC+) VEZETÉKEK
A tömör vezetők megakadályozzák mind az elektromos, mind a mágneses kölcsönhatást a szálak közötti kölcsönhatást, a torzulás fő forrásait. A felület minősége azért kritikus, mert a vezető sínvezetőnek tekinthető mind a vezetőn belüli mezők, mind a vezetőn kívülre terjedő mágneses mezők számára. Az AudioQuests összes Perfect-Surface fémének elképesztően sima és tiszta felülete szinte teljesen kiküszöböli a zörejeket, és a kevésbé jó minőségű anyagokhoz képest jelentősen növeli a tisztaságot. A rendkívül nagy tisztaságú Perfect-Surface Copper+ tovább minimalizálja a szemcsehatárok okozta torzítást, amelyek minden fémvezetőben léteznek, majdnem kiküszöbölve a durvaságot és jelentősen növelve a tisztaságot az OFHC, OCC, 8N és más rézekhez képest.
SZÉNALAPÚ 3 RÉTEGŰ ZAJSZŰRŐ RENDSZER (NDS)
Könnyen megvalósítható a 100%-os árnyékolási lefedettség. Annak megakadályozásához, hogy a rögzített rádiófrekvenciás interferencia (RFI) modulálja a berendezés földi referenciáját, az AQ zajszűrő rendszerére (NDS) van szükség. A hagyományos árnyékolási rendszerek jellemzően elnyelik, majd az alkatrész földjére vezetik a zaj/RF energiát, modulálva és torzítva a kritikus "referencia" földsíkot, ami viszont a jel torzulását okozza. Az NDS fém és szénnel töltött szintetikus anyagok váltakozó rétegei "árnyékolják az árnyékolást", elnyelik és visszaverik a zaj/frekvenciás energia nagy részét, mielőtt az elérné a földeléshez rögzített réteget.
POLIETILÉN LÉGCSÖVES SZIGETELÉS
A vezető melletti bármely szilárd anyag valójában egy tökéletlen áramkör része. A huzalszigetelés és az áramköri lapok anyagai mind elnyelik az energiát. Ennek az energiának egy része tárolódik, majd torzításként szabadul fel. Az AudioQuest azonban mindkét vezetőn polietilén légcső szigetelést használ, a fokozott geometriastabilizálás és a jobb tisztaság érdekében. Mivel a levegő szinte egyáltalán nem nyel el energiát, a polietilén pedig alacsony veszteségű és jóindulatú torzítási profillal rendelkezik, a magas légtartalmú polietilén légcsőszigetelés sokkal kevésbé okozza a más anyagoknál megszokott out-of-focus hatást.
HÁROMSZOROSAN KIEGYENSÚLYOZOTT GEOMETRIA (KÜLÖN FÖLD-REFERENCIAVEZETŐ)
Háromszorosan kiegyensúlyozott geometriánk külön föld-referenciavezetőt használ, így a kábel árnyékolását soha nem használjuk rosszabb vezetőként. Akár RCA-, akár XLR-csatlakozóval van előkészítve, a kábel három vezetője biztosítja, hogy a pozitív és negatív jelek egyformán kiváló, alacsony torzítású vezető utakkal rendelkezzenek.
HIDEGEN HEGESZTETT, MÁRTOTT EZÜSTÖZÉS KÖZVETLENÜL A TISZTA LILA RÉZVÉGZŐDÉSEK FELETT

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!