Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AudioQuest X-2 fehér hangfalkábel

3.560Ft
Menny.:m
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető
Hangsugárzókábel, az AudioQuest Flat sorozatú hangszórókábele Semi-Solid Concentric kialakítású, a Semi-Solid vezeték lényegesen jobb felbontású, mint a hagyományos sodrott vezeték.
Nem értékelt
Szállítási díj: 1.990Ft

Leírás és Paraméterek

Az AudioQuest Flat sorozatú hangszórókábele Semi-Solid Concentric kialakítású. Bár ez nem olyan átlátszó, mint az AudioQuest tömör magvas vezetékei, a Semi-Solid vezeték lényegesen jobb felbontású, mint a hagyományos sodrott vezeték.
FÉLIG TÖMÖR KONCENTRIKUS HOSSZÚ SZEMCSÉJŰ RÉZ (LGC) VEZETÉKEK
Egy hagyományos többszálas kábelben az elektromos és mágneses szálak kölcsönhatása által okozott torzítás súlyosbodik, mivel minden egyes szál változtatja a pozícióját a kötegben. Az AQ Semi-Solid Concentric kábelben a kötegben lévő szálak megtartják rögzített kapcsolataikat, ami jelentősen csökkenti a torzulást. A hosszú szemcséjű réz (LGC) simább és tisztább hangzást tesz lehetővé, mint a hagyományos OFHC (oxigénmentes, nagy vezetőképességű) rézből készült kábelek. Az LGC kevesebb oxidot tartalmaz a vezető anyagon belül, kevesebb szennyeződést, kevesebb szemcsehatárt és határozottan jobb teljesítményt.
14 AWG

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!