Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AudioQuest 0.5m pr Wind XLR analóg összekötő kábel

721.600 Ft/db
Hossz
Menny.:db
Gyártó:
Analóg összekötő kábel, Tömör, tökéletes felületű ezüst (PSS) vezetékek
FEP légcsöves szigetelés (a FEP egy Fluor polimer)
Dielektromos előfeszítésű rendszer rádiófrekvenciás csapdával
Szénalapú, 6 rétegű zajszűrő rendszer (NDS)
Háromszorosan szimmetrikus geometria (külön föld-referencia vezető)
Hidegen hegesztett, mártott ezüstözés a nagytisztaságú vörösréz dugókon
Nem értékelt
Várható szállítás: 2023. április 05.
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

A legegyszerűbb értelemben a szél a levegő mozgása, amelyet a Föld felszínének a Nap által okozott egyenetlen felmelegedése hoz létre. Mivel bolygónk különböző szárazföldi és vízi formációkból áll, a K2 magaslataitól a csendes Chicago folyóig, a bolygó egyenetlenül nyeli el a napsugárzást, ami légnyomáskülönbségeket és ebből következően a levegő mozgását eredményezi a magas nyomású területekről az alacsonyabb nyomásúak felé.

A szél az egyik legértékesebb természeti erőforrásunk is: A fosszilis tüzelőanyagok alternatívájaként a szél bőséges, megújuló, széles körben elterjedt, tiszta, nem termel üvegházhatású gázkibocsátást, és kevés földterületet használ. Bár a szélenergia ma talán fontosabb, mint valaha, ez korántsem új koncepció.

A vitorlázó hajók ábrázolása már i. e. 5500-ban is megtalálható, míg a szélmalmokat talán először Perzsiában használták i. e. 200-ban. A klasszikus elemek közül a szél közeli rokona, a levegő tiszta, erőteljes és az élet szempontjából alapvetően fontos. A japán filozófiában a szél minden olyan dolog szimbóluma, amely növekszik, terjeszkedik és szabad mozgást élvez, és amelyet bizonyos értelemben az emberi elme képvisel a legjobban. Az Ikrek, Mérleg és Vízöntő csillagjegyben született emberekről úgy tartják, hogy domináns légszél-személyiséggel rendelkeznek, akiket a kedvesség és a szociális kecsesség jellemez.

Természetesen maga a szél lehet a legkecsesebb az összes elem közül. A legmélyebb szenvedélyeink lángjait lobbantja lángra, a leghosszabb folyók felszínén táncol, a legnagyobb levelek zizegésében énekel, és a leghatalmasabb szikláinkba vési a monogramját. A fizikai hatás gyakran meghökkentő: A Utah állambeli Coyote Buttes örökké forgó formációitól kezdve a kaliforniai partvidék időbe fagyottnak tűnő ciprusfáiig, a szél a természet egyik legmesteribb művészének számít.

TÖMÖR, TÖKÉLETES FELÜLETŰ EZÜST (PSS) VEZETŐK
A rendkívüli tisztaságú ezüstre alkalmazott Perfect-Surface technológia példátlan tisztaságot és dinamikus kontrasztot biztosít. A Perfect-Surface Silver (PSS) az AudioQuest legmagasabb minőségű fémje. A tömör vezetők megakadályozzák a szálak kölcsönhatását, ami a kábeltorzulás egyik fő forrása. A rendkívül nagy tisztaságú Perfect-Surface Silver minimalizálja a minden fémvezetőben létező szemcsehatárok által okozott torzítást, szinte kiküszöbölve a durvaságot és jelentősen növelve a tisztaságot az OFHC, OCC, 8N és más rézhez képest.
FEP LÉGCSÖVES SZIGETELÉS (A FEP EGY FLUOR-POLIMER)
Bármely, a vezető melletti szilárd anyag valójában egy tökéletlen áramkör része. A huzalszigetelés és az áramköri lapok anyagai mind energiát nyelnek el (veszteség). Ennek az energiának egy része tárolódik, majd később torzítás formájában felszabadul. A levegő azonban szinte egyáltalán nem nyel el energiát, és a FEP a legjobb extrudálható szilárd szigetelés, amely kevesebb energiát nyel el, mint más anyagok. A FEP Air-Tube szigetelés használata, ahol a szilárd vezetők körül szinte csak levegő van, javítja a hangrendszer fókuszát és dinamikáját.
DIELEKTROMOS ELŐFESZÍTÉSŰ RENDSZER RÁDIÓFREKVENCIÁS CSAPDÁVAL
Minden két vagy több vezető közötti szigetelés egyben dielektrikum is, amelynek tulajdonságai befolyásolják a jel integritását. Ha a dielektrikum nem előfeszített, akkor a dielektrikum bevonása (abszorpció és nemlineáris energiafelszabadulás) különböző frekvenciák és energiaszintek esetén eltérő mértékű időkésleltetést (fáziseltolódást) okoz, ami a nagyon időérzékeny, több oktávos hangok esetében valódi problémát jelent. Az RF-csapda beépítése (amelyet az AudioQuest Niagara sorozatú tápegységek számára fejlesztettek ki) biztosítja, hogy a rádiófrekvenciás zaj ne kerüljön a jelvezetőkbe a DBS mezőelemekből. (DBS, US Pat #s 7,126,055 & 7,872,195 B1)
SZÉNALAPÚ 6 RÉTEGŰ ZAJSZŰRŐ RENDSZER (NDS)
Könnyen megvalósítható a 100%-os árnyékolási lefedettség. Annak megakadályozásához, hogy a rögzített rádiófrekvenciás interferencia (RFI) modulálja a berendezés földi referenciáját, az AQ zajszűrő rendszerére (NDS) van szükség. A hagyományos árnyékolási rendszerek jellemzően elnyelik, majd az alkatrész földjére vezetik a zaj/RF energiát, modulálva és torzítva a kritikus "referencia" földsíkot, ami viszont a jel torzulását okozza. Az NDS fém és szénnel töltött szintetikus anyagok váltakozó rétegei "árnyékolják az árnyékolást", elnyelik és visszaverik a zaj/frekvenciás energia nagy részét, mielőtt az elérné a földeléshez rögzített réteget.
HÁROMSZOROSAN KIEGYENSÚLYOZOTT GEOMETRIA (KÜLÖN FÖLD-REFERENCIAVEZETŐ)
Háromszorosan kiegyensúlyozott geometriánk külön föld-referenciavezetőt használ, így a kábel árnyékolását soha nem használják rosszabb vezetőként. Akár RCA-, akár XLR-csatlakozóval van előkészítve, a kábel három vezetője biztosítja, hogy a pozitív és negatív jelek egyformán kiváló, alacsony torzítású vezető utakkal rendelkezzenek.
HIDEGEN HEGESZTETT, MÁRTOTT EZÜSTÖZÉSSEL KÖZVETLENÜL A NAGYTISZTASÁGÚ VÖRÖSRÉZ DUGÓKON.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!