Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AudioQuest 0.5m pr Water XLR analóg összekötő kábel

246.600 Ft/db
Hossz
Menny.:db
Gyártó:
Analóg összekötő kábel, Tömör, tökéletes felületű réz +(PSC+) vezetők
Polietilén légcsöves szigetelés
Dielektromos előfeszítésű rendszer rádiófrekvenciás csapdával
Szénalapú, 6 rétegű zajszűrő rendszer (NDS)
Háromszorosan szimmetrikus geometria (külön föld-referencia vezető)
Hidegen hegesztett, mártott ezüstözés a nagytisztaságú vörösréz dugókon
Nem értékelt
Várható szállítás: 2023. április 03.
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

A víz - a frissítő, nyugtató, tisztító víz - bolygónk felszínének több mint 70%-át borítja, és az egyetlen olyan anyag a természetben, amely mindhárom szokásos halmazállapotban - szilárd, folyékony és gáz halmazállapotban - megjelenik. Ismerjük a vizet, mint az üstökösök atommagját az űrben; mint gőzt kék égboltunk lágy felhőiben; mint a kristályokat, amelyek a hópelyhek bonyolult mintáit alkotják; mint hatalmas gleccsereket bolygónk legcsábítóbb és legnehezebb hegyei tetején; mint ragyogó, fehér jéghegyeket, amelyek szabadon sodródnak a csuklós óceánokban; mint édesvizű folyókat, amelyek keresztülfutnak földünkön; mint vízvezetékeket a talajban a lábunk alatt.

Molekuláris szinten a víz nagyszámú hidrogénkötést képes kialakítani, ami szokatlanul nagy felületi feszültséget és rendkívüli kapilláris erőt eredményez, ami viszont lehetővé teszi, hogy a víz a gravitáció erejével szemben szűk csöveken keresztül felfelé mozogjon - ez az életet adó tulajdonsága minden érző növénynek, beleértve a legnagyobb fáinkat: a nyárfákat, tölgyeket és mamutfenyőket.

Lenyűgöző módon a víz forráspontja nagymértékben függ a környezet barometrikus nyomásától: A K2 csúcsán lévő víz például más hőmérsékleten forr, mint a Mackenzie folyóból vett víz, míg az óceán legmélyebb vize a geotermikus források közelében több száz fokos hőmérsékletet is elérhet, mégis folyékony marad. Arisztotelész szerint a klasszikus elemek között a víz különleges helyet foglalt el a szél és a föld között, mivel egyszerre hideg, mint a föld, és nedves, mint a szél, de határozottan ellentétben állt a tűzzel. A Rák, a Skorpió és a Halak asztrológiai jegyében született emberekről pedig azt tartják, hogy dominánsan vizes személyiségek: gondoskodóak, együttérzőek és fantáziadúsak. Ma természetesen a vizet mindazért becsüljük, ami, és leginkább úgy ismerjük, mint azt, ami szomjunkat oltja, ha minden más nem sikerül.

TÖMÖR, TÖKÉLETES FELÜLETŰ RÉZ+ (PSC+) VEZETÉKEK
A tömör vezetők megakadályozzák mind az elektromos, mind a mágneses kölcsönhatást a szálak közötti kölcsönhatást, a torzulás fő forrásait. A felület minősége azért kritikus, mert a vezető sínvezetőnek tekinthető mind a vezetőn belüli mezők, mind a vezetőn kívülre terjedő mágneses mezők számára. Az AudioQuests összes Perfect-Surface fémének elképesztően sima és tiszta felülete szinte teljesen kiküszöböli a zörejeket, és a kevésbé jó minőségű anyagokhoz képest jelentősen növeli a tisztaságot. A rendkívül nagy tisztaságú Perfect-Surface Copper+ tovább minimalizálja a szemcsehatárok okozta torzítást, amelyek minden fémvezetőben léteznek, majdnem kiküszöbölve a durvaságot és jelentősen növelve a tisztaságot az OFHC, OCC, 8N és más rézekhez képest.
POLIETILÉN LÉGCSÖVES SZIGETELÉS
A vezető melletti bármely szilárd anyag valójában egy tökéletlen áramkör része. A huzalszigetelés és az áramköri lapok anyagai mind elnyelik az energiát. Ennek az energiának egy része tárolódik, majd torzításként szabadul fel. Az AudioQuest azonban mindkét vezetőn polietilén légcső szigetelést használ, a fokozott geometriastabilizálás és a jobb tisztaság érdekében. Mivel a levegő szinte egyáltalán nem nyel el energiát, a polietilén pedig alacsony veszteségű és jóindulatú torzítási profillal rendelkezik, a magas légtartalmú polietilén légcsőszigetelés sokkal kevésbé okozza a más anyagoknál megszokott out-of-focus hatást.
DIELEKTROMOS ELŐFESZÍTÉSŰ RENDSZER RÁDIÓFREKVENCIÁS CSAPDÁVAL
Minden két vagy több vezető közötti szigetelés egyben dielektrikum is, amelynek tulajdonságai befolyásolják a jel integritását. Ha a dielektrikum nem előfeszített, a dielektromos bevonódás (abszorpció és nemlineáris energiafelszabadulás) különböző frekvenciák és energiaszintek esetén eltérő mértékű időkésleltetést (fáziseltolódást) okoz, ami a nagyon időérzékeny, több oktávos hangok esetében valódi problémát jelent. Az RF-csapda beépítése (amelyet az AudioQuest Niagara sorozatú tápegységek számára fejlesztettek ki) biztosítja, hogy a rádiófrekvenciás zaj ne kerüljön a jelvezetőkbe a DBS mezőelemekből. (DBS, US Pat #s 7,126,055 & 7,872,195 B1)
SZÉNALAPÚ 6 RÉTEGŰ ZAJSZŰRŐ RENDSZER (NDS)
Könnyen megvalósítható a 100%-os árnyékolási lefedettség. Annak megakadályozásához, hogy a rögzített rádiófrekvenciás interferencia (RFI) modulálja a berendezés földi referenciáját, az AQ zajszűrő rendszerére (NDS) van szükség. A hagyományos árnyékolási rendszerek jellemzően elnyelik, majd az alkatrész földjére vezetik a zaj/RF energiát, modulálva és torzítva a kritikus "referencia" földsíkot, ami viszont a jel torzulását okozza. Az NDS fém és szénnel töltött szintetikus anyagok váltakozó rétegei "árnyékolják az árnyékolást", elnyelik és visszaverik a zaj/frekvenciás energia nagy részét, mielőtt az elérné a földeléshez rögzített réteget.
HÁROMSZOROSAN KIEGYENSÚLYOZOTT GEOMETRIA (KÜLÖN FÖLD-REFERENCIAVEZETŐ)
Háromszorosan kiegyensúlyozott geometriánk külön föld-referenciavezetőt használ, így a kábel árnyékolását soha nem használják rosszabb vezetőként. Akár RCA-, akár XLR-csatlakozóval van előkészítve, a kábel három vezetője biztosítja, hogy a pozitív és negatív jelek egyformán kiváló, alacsony torzítású vezető utakkal rendelkezzenek.
HIDEGEN HEGESZTETT, MÁRTOTT EZÜSTÖZÉSSEL KÖZVETLENÜL A NAGYTISZTASÁGÚ VÖRÖSRÉZ DUGÓKON.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!