Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AudioQuest 1.5m Cinnamon USB 3.0 micro kábel

49.500Ft
Hossz
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető
USB A - 3.0 micro kábel tömör 1,25%-os ezüst vezetők a jobb digitális teljesítmény érdekében
a tömör vezetők kiküszöbölik a szálak közötti interakciós torzítást és csökkentik a jittert.
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

1982-ben a Sony megajándékozott minket a "Tökéletes hangzás örökre" elnevezéssel, valamint azzal a hozzáállással, hogy "ez csak digitális, tehát minden CD-lejátszó ugyanúgy szól". Ezt megcáfolták, és a lejátszók közötti minőségi különbségek elfogadott igazsággá váltak. Ezután jöttek a különálló transzport és DAC kombinációk, ami magával hozta azt a hozzáállást, hogy "minden S/PDIF digitális audiokábel ugyanúgy szól...", amíg ez is meg nem cáfolódott. Most a határ ismét elmozdult. A digitális audio tényleg csak egyesek és nullák összessége? Mi nem hisszük, és ha egyszer volt alkalma meghallgatni a Cinnamon USB-t, Ön sem fog így gondolkodni...
TÖMÖR 1,25%-OS EZÜST VEZETŐK A JOBB DIGITÁLIS TELJESÍTMÉNY ÉRDEKÉBEN
A tömör vezetők kiküszöbölik a szálak közötti interakciós torzítást és csökkentik a jittert. A tömör ezüstözött vezetők kiválóan alkalmasak a nagyon nagyfrekvenciás alkalmazásokhoz, például a HDMI hanghoz. Ezek a jelek, mivel ilyen magas frekvenciájúak, szinte kizárólag a vezető felületén haladnak. Mivel a felület nagy tisztaságú ezüstből készül, a teljesítmény nagyon közel áll a tömör ezüstkábelhez, de árban sokkal közelebb áll a tömör rézkábelhez. Ez egy hihetetlenül költséghatékony módja a nagyon jó minőségű HDMI-kábelek gyártásának.
KEMÉNYCELLÁS HABSZIGETELÉS
A keménycellás hab (HCF) szigetelés biztosítja a kritikus jelpár-geometriát. A vezető melletti bármely szilárd anyag valójában egy tökéletlen áramkör része. A huzalszigetelés és az áramköri lapok anyagai mind elnyelik az energiát. Ennek az energiának egy része tárolódik, majd torzításként szabadul fel. A keménycellás habszigetelés hasonló a kedvezőbb árú Bridges & Falls kábeleinkben használt habosított PE-hez, és nitrogénnel befecskendezve légzsebeket hoz létre. Mivel a nitrogén (a levegőhöz hasonlóan) nem nyel el energiát, és ezért nem szabadít fel energiát a vezetőből vagy a vezetőbe, a torzulás csökken. Ezenkívül az anyag merevsége lehetővé teszi, hogy a kábel vezetői stabil kapcsolatot tartsanak fenn a kábel teljes hosszában, ami stabil impedancia karaktert eredményez, és tovább minimalizálja a torzítást.
AZ ÖSSZES VEZETŐ IRÁNYÍTOTT AZ RF-ZAJ IRÁNYÍTOTTSÁGA SZEMPONTJÁBÓL

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!