Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AudioQuest 1.5m Carbon USB 2.0 C > B kábel

88.700Ft
Hossz
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető
USB C - B kábel, tömör 5%-os ezüst vezetők, szénalapú 3 rétegű zajszűrő rendszer (nds)
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

1982-ben a Sony megajándékozott minket a "Tökéletes hangzás örökre" elnevezéssel, valamint azzal a hozzáállással, hogy "ez csak digitális, tehát minden CD-lejátszó ugyanúgy szól". Ezt megcáfolták, és a lejátszók közötti minőségi különbségek elfogadott igazsággá váltak. Ezután jöttek a különálló transzport és DAC kombinációk, ami magával hozta azt a hozzáállást, hogy "minden S/PDIF digitális audiokábel ugyanúgy szól...", amíg ez is meg nem cáfolódott. Most a határ ismét elmozdult. A digitális audio tényleg csak egyesek és nullák összessége? Mi nem hisszük, és ha egyszer volt alkalma meghallgatni a Carbon USB-t, Ön sem fog így gondolkodni...
SZÉNALAPÚ 3 RÉTEGŰ ZAJSZŰRŐ RENDSZER (NDS)
Könnyen megvalósítható a 100%-os pajzsfedettség. Annak megakadályozásához, hogy a rögzített rádiófrekvenciás interferencia (RFI) modulálja a berendezés földi referenciáját, az AQ zajszűrő rendszerére (NDS) van szükség. A hagyományos árnyékolási rendszerek jellemzően elnyelik, majd az alkatrész földjére vezetik a zaj/RF energiát, modulálva és torzítva a kritikus "referencia" földsíkot, ami viszont a jel torzulását okozza. Az NDS fém és szénnel töltött szintetikus anyagok váltakozó rétegei "árnyékolják az árnyékolást", elnyelik és visszaverik a zaj/frekvenciás energia nagy részét, mielőtt az elérné a földeléshez rögzített réteget.
KEMÉNYCELLÁS HABSZIGETELÉS
A keménycellás hab (HCF) szigetelés biztosítja a kritikus jelpár-geometriát. Bármely, a vezető mellett lévő szilárd anyag valójában egy tökéletlen áramkör része. A huzalszigetelés és az áramköri lapok anyagai mind elnyelik az energiát. Ennek az energiának egy része tárolódik, majd torzításként szabadul fel. A keménycellás habszigetelés hasonló a kedvezőbb árú Bridges & Falls kábeleinkben használt habosított PE-hez, és nitrogénnel befecskendezve légzsebeket hoz létre. Mivel a nitrogén (a levegőhöz hasonlóan) nem nyel el energiát, és ezért nem szabadít fel energiát a vezetőből vagy a vezetőbe, a torzulás csökken. Ezenkívül az anyag merevsége lehetővé teszi, hogy a kábel vezetői stabil kapcsolatot tartsanak fenn a kábel teljes hosszában, ami stabil impedancia karaktert eredményez, és tovább minimalizálja a torzítást.
TÖMÖR 5%-OS EZÜST VEZETŐK
A tömör vezetők minimalizálják mind az elektromos, mind a mágneses szálak közötti kölcsönhatás káros hatásait. A digitális kábelek esetében, amelyeknek a jelei olyan nagy frekvenciájúak, hogy szinte kizárólag a vezető felületén haladnak, az AudioQuest hosszú szemcséjű réz (LGC) vezetőire egyre vastagabb ezüstbevonatú rétegeket visznek fel a zajszűrés további javítása érdekében. A kiváló fémnek a vezető külső oldalára történő elhelyezése eredményezi a legnagyobb előnyt az általános teljesítményre nézve - ez egy kiválóan költséghatékony módja a digitális kábel maximalizálásának.

AZ ÖSSZES VEZETŐ IRÁNYÍTOTT AZ RF-ZAJ IRÁNYÍTOTTSÁGA SZEMPONTJÁBÓL

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!