Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

T3 Awards 2024 díjazottak

A fődíjak a Nortonnal közös T3 Awards 2024 csúcsát jelentik. Ezt a kilenc díjat, valamint a Wallpaperrel* közösen kiosztott Design Awards díjat a 2024. június 5-én Londonban tartott élő rendezvényen hozták nyilvánosságra, amelyen a technológia legnagyobbjai vettek részt. 

Az idei T3 Awards 2024 díjátadón összesen 85 kategória szerepel, az otthoni, aktív és technológiai szekciók győzteseit a hét elején hirdették ki. Ez a végső válogatás tartalmazza a technológiai innováció, a fenntarthatóság, a legjobb brit és amerikai kiskereskedők, valamint az év márkája és az év terméke választásaink díjait. Testvérlapunkkal, a ShortListtel együttműködve megválasztottuk az év legjobb streaming szolgáltatását. A Wallpaperrel* együttműködve a legjobb dizájn díjait is elhozzuk a tech, az otthoni, az aktív és az autóipar területén. 

A második egymást követő évben az Olvasók választása díjat is kiosztják, amelyre kizárólag a T3 olvasói szavaztak. Ez egy fontos kiegészítő a T3 és a gyártók számára, mivel megmutatja, hogyan vélekednek az általunk ismertetett termékekről. 

Bármelyik kategóriában csak egy győztest választani nehéz feladat, de ez különösen igaz ezekre a fődíjakra. Ez is azt bizonyítja, hogy jelenleg milyen sok nagyszerű termék van a piacon - akár újonnan megjelentek, akár még mindig uralják a piacot. Gratulálunk az összes jelöltnek és az idei győzteseknek. 

LEGJOBB FEJHALLGATÓ - BOWERS & WILKINS PX7 S2E

LEGJOBB FEJHALLGATÓ KATEGÓRIA - BOWERS & WILKINS PX7 S2E

Annak ellenére, hogy a Bose nyilvánvalóan dominált az idén bevezetett új fejhallgatók terén, a legjobb fejhallgató díját az amerikai márka egy brit kedvencnek köszönheti: Bowers & Wilkins. A frissített PX7 S2e hozza azt a plusz építési minőséget és eleganciát, ami igazi bajnokká teszi őket.

Amint azt a Bowers & Wilkins PX7 S2e értékelésünkben megjegyeztük: „a legjobb hangzású fejhallgató most még jobb hangzású lett, ha el tudod hinni!” „A hangminőség, a fényűző felépítés és a fenséges kényelem csodálatos együttesét” képviselve ezek a fülhallgatók a minőség tekintetében minden megfelelő négyzetet kipipálnak - több mint eleget tesznek ahhoz, hogy a Bose, a Sony, az Apple és más versenytársak sakkban tartsák őket. 

LEGJOBB VEZETÉK NÉLKÜLI HANGSUGÁRZÓ - SONOS ERA 300

LEGJOBB VEZETÉK NÉLKÜLI HANGSUGÁRZÓ - SONOS ERA 300

Déjà vu érzés? Azért, mert a 2024-es év legjobb vezeték nélküli hangszórója ugyanaz, mint a 2023-as év győztese. A Sonos jelenleg egyszerűen a tűzben van, és a közelmúltban bemutatott újdonságai igazán kivételes intelligens hangszórókat jelentettek meg. A Sonos Era 300 pedig továbbra is kiemelkedik a nyüzsgő piacon. Ami nem kis teljesítmény. 

A Sonos Era 300 nem közvetlen helyettesítője a cég korábbi Five termékének, de feleannyira sem szól még jobban. Ez egy komoly hangzásbeli diadal, amely „komolyan lenyűgöző, magával ragadó hangzást” kínál, és ez teszi „a legjobb hangszóróvá most a pénzéért”. Rengeteg nagyszerű versenytárs van, de amikor a T3 csapatát arra kérik, hogy ajánljon egy hangszórót, a Sonos újra és újra a legjobb választásként jelenik meg. 

LEGJOBB HORDOZHATÓ HANGSUGÁRZÓ - SONOS MOVE 2

LEGJOBB HORDOZHATÓ HANGSUGÁRZÓ - SONOS MOVE 2

A T3 Awards 2024 egyik győztesével a Sonos idén kettős győzelmet aratott, hiszen a legjobb Bluetooth hangszóró díját is bezsebelte. A Sonos Move 2 a „legjobb hordozható Bluetooth hangszóró” élményét nyújtja.

Ahogyan az értékelésünkben is szerepel: "Ha olyan hangszórót szeretne, amely beltéren és kültéren egyaránt nagyszerű hangzást biztosít, akkor ezt kell választania. Kivételesen jól megépített, hogy ellenálljon az időjárásnak és a mozgásnak, nagyon könnyű felállítani, és hihetetlenül jól szól." Nyerő szavak egy győztes termékhez. 

LEGJOBB ZENEI STREAMER - CAMBRIDGE AUDIO CXN100

LEGJOBB ZENEI STREAMER - CAMBRIDGE AUDIO CXN100

Ha a legjobb zenei streamerekről van szó - vagyis a hangfájlok és streamingszolgáltatások vezeték nélküli, kiváló minőségű streamelésére használt hardverekről -, akkor egy új Cambridge Audio "doboz" vizuálisan is élvezetes, és (nyilvánvalóan) audio-ász is. 

A Cambridge Audio CXN100 „tovább javítja a vállalat már eddig is égig érő színvonalát, és olyan készüléket szállít, amely megköveteli a figyelmet” - jegyeztük meg értékelésünkben, mondván, hogy „ez egy finom hangzású és magabiztos készülék, amely a pénzéért rendkívül sokat ér”.