Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

System Audio Surround Hub Vezeték nélküli vezérlő központ

399.990Ft
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető

Képzeljen el egy házimozit, ahol csak egy síkképernyős TV, egy kis digitális vezérlőegység és diszkrét hangsugárzók vannak a nappaliban. Semmi más. A hangzás nagy felbontású, a rendszer pedig könnyen beállítható és egyszerűen használható. Egy ilyen házimozi a Surround Hub a Silverback hangsugárzókkal.

Vezeték nélküli surround vezérlő központ a legend silverback szériához, Akár 7.1 vagy 5.1.2 vezeték nélküli hangsugárzó konfiguráció, Dolby Atmos, DTS:X támogatás, WiSA lossless tanúsítvány,Apple Airplay, Chromecast (Roon végpont), Spotify Connect, Bluetooth 5.2,Automatikus kalbibárciós rendszer,  Lossless Fejlett EQ,3 x HDMI 2.0b, 2 x optikai (S/PDIF), Ethernet1 x RCA (R/L),DLNA UPnP,Vezeték nélküli távvezérlő

Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Wireless előerősítő

Mennyi funkcionalitás fér el ebben a kis dobozban? Erre a kérdésre büszkén válaszolhatunk: Szinte hihetetlenül sok. A Surround Hub nemcsak kiváló hangzással, hanem felszereltség és rugalmasság tekintetében is brillírozik.

A WiSA kompatibilis hangsugárzók és mélysugárzók a WiSA-n keresztül veszteségmentesen vezérelhetők akár egy 7.1-es vagy 5.1.2-es rendszerig. Az olyan térhatású hangformátumok, mint a Dolby Atmos és a DTS:X is továbbíthatók. A Hub emellett széleskörű streaming és hangzás testreszabási lehetőségeket kínál.

Az egyszerű és purista megjelenésű Surround Hub rendkívül kompakt méreteinek köszönhetően bárhol elhelyezhető. A teljes rendszer vezérlőközpontjaként a csatlakozások nagy választékát kínálja. A három HDMI bemenet mellett analóg és digitális források is csatlakoztathatók. Kényelmesen vezérelhető a mellékelt alumínium távirányítóval. Ez vezeték nélkül működik, ezért nincs szükség rálátásra a hubra. A kiválasztott forrás és az aktuális hangerő mindig leolvasható a távirányítón.

A Surround Hub a klasszikus források mellett számos streaming lehetőséget is támogat: Chromecast, Airplay, Spotify Connect, DLNA UPnP és Bluetooth 5.2. Szinte az összes jelenlegi zenei streaming szolgáltatás, mint például a Tidal, Spotify, Apple Music, Qobuz, Amazon Music stb. a legjobb minőségben játszható le. Az adatok WLAN-on vagy LAN-on keresztül is továbbíthatók a hubra.

De ez még nem minden. A Surround Hub saját kalibrációs rendszert és egyéb első osztályú DSP-beállítási lehetőségeket kínál. A kalibrációs rendszer a két első hangszóróhoz és a mélynyomóhoz áll rendelkezésre, és kiegyensúlyozott hangzást biztosít a basszustartományban, a szoba módusok zavarása nélkül. Mindössze egy iPhone 6S (vagy egy újabb modell) szükséges hozzá. Mivel a kalibráció a Surround Hubban kerül elmentésre, elegendő, ha valaki az ismerősi/baráti köréből röviden letölti az alkalmazást az iPhone-jára, és egyszer elvégzi a kalibrációt.

A kalibrációs rendszeren kívül az összes hangsugárzó és mélysugárzó hangja egyénileg is beállítható a Lossless Advanced EQ segítségével. Ez lehetőséget ad arra, hogy minden egyes hangsugárzóhoz vagy mélynyomóhoz egyedi EQ-szűrőket állítson be. Mindezek a funkciók kényelmesen vezérelhetők az alkalmazáson keresztül.

Streaming Androidról, Apple-ről vagy PC-ről

A Surround Hub támogatja az Airplay, a Chromecast (Roon végpont), a Spotify Connect, a DLNA UpNP és a Bluetooth 5.2 szabványokat és még sok mást. Függetlenül attól, hogy melyik zenei streaming szolgáltatást használja, mindig lehetőség van a hubra küldésre.

Supported Surround Hub streaming services

Alumínium vezeték nélküli távirányító

A mellékelt, alumíniumból készült vezeték nélküli távirányító könnyen és intuitívan használható. Automatikusan bekapcsol, amint egy csatlakoztatott forráseszköz bekapcsol. A vezeték nélküli és kijelzős technológiának köszönhetően a hub egy másik helyiségből is kezelhető. A felhasználó továbbra is áttekintheti a kiválasztott forrást és a hangerőt. A távirányító mindig megjeleníti mind a hangerőt, mind a kiválasztott forrást, amint változást érzékel.

Kiterjedt DSP funkciók

Köztudott, hogy a hangszórók hangzásában nagy szerepet játszik a környező tér. Hallgatószobákban és házimozikban különösen a szobamódusok és a reflexiók tűnnek fel a hangzásra gyakorolt óriási hatásukkal. Ezen hatások kompenzálása és a hangzás optimalizálása érdekében a Surround Hub két különböző DSP-funkciót tartalmaz: az automatikus kalibrációs rendszert és a manuális Lossless Advanced EQ-t.

Helyiségkorrekció az automatikus kalibrációs rendszerrel (első hangsugárzók és mélynyomó)

A kalibrációs rendszerrel történő kalibrálás elvégzéséhez hozzáférésre van szüksége egy iPhone készülékhez (6s vagy újabb modell). Mivel a kalibrálást csak egyszer kell elvégezni, nem szükséges, hogy Önnek magának is legyen ilyen iPhone-ja. Elég, ha egyszer kölcsön tudja kérni egy rokonától vagy ismerősétől. A kalibrálást csak akkor kell megismételni, ha a hangsugárzók helyzete megváltozik.

A kalibrációs rendszer csak iPhone-okkal végezhető el, mivel ezeknek a modelleknek a mikrofonjai a minőségellenőrzés szempontjából nagyon alacsony toleranciával rendelkeznek. Ezért a kalibrációs algoritmus ismert mikrofon-tulajdonságokra építhet, és pontosan el tudja végezni a mérést. A mérési eredmények szórásának csökkentése érdekében a kalibrációs rendszer egyetlen perc alatt több ezer (!) mérést végez el.

Kérjük, előbb töltse le az alkalmazást az App Store-ból. Az alkalmazáson keresztül történő kalibrálás elindítása után rózsaszín zaj szólal meg a hangszórókon keresztül. Az iPhone egy 60 másodperces visszaszámlálást jelenít meg. Ez alatt a 60 másodperc alatt az iPhone-nal a kezében körbe kell járni a szobában, és lengő karmozdulatokkal a lehető legnagyobb teret kell lefedni. Kérjük, tartson körülbelül egy méter távolságot a hangszóróktól. Amikor letelik a 60 másodperc, az alkalmazás megmutatja a szoba frekvenciaválaszát. Ezáltal jó képet kaphat arról, hogy milyen frekvenciatartományok a szobamódok az Ön szobájában. Az iPhone számítási teljesítményét ezután az összes összegyűjtött adat összegzésére és a tökéletes DSP-szűrő kiszámítására használja. Ez a szűrő pontosan az Ön szobájára és a hangsugárzók helyére van szabva a szobában. Az alkalmazásban mostantól könnyedén válthat a "korrigált" és a "nem korrigált" hangzás között, így közvetlenül hallhatja a különbséget a mérésben.

A korrekció végrehajtása

A CSS (Continuous Sound Sampling) adatok elemzéséhez használt matematikai modellek és elemzőeszközök nagyon kiterjedtek. Az algoritmus programozását olyan mértékben optimalizálták, hogy ezek a számítási lépések az iPhone készülékkel néhány másodperc alatt elvégezhetők. Ezért a kalibráláshoz nincs szükség számítógépre vagy notebookra. Miután az okostelefon processzora kiszámította az adatokat, azok további rendszerkésleltetés nélkül továbbíthatók a DSP-hez és végrehajthatók.

Szobakorrekció kézi Lossless Advanced EQ-val (minden csatorna)

Az automatikus kalibrálás mellett a Lossless Advanced EQ széleskörű szobakorrekciós lehetőségeket is kínál. Ezek a messzemenő DSP funkciók minden hangsugárzóhoz elérhetők, és az automatikus kalibrációtól függetlenül használhatók. A PEQ mellett magas- és mélyhang szűrés, valamint egyéb szűrőtípusok is rendelkezésre állnak. Az adott szűrő hatása grafikusan jelenik meg, és így nagyon egyszerűen beállítható. Végül a szűrők három különböző beállításba menthetők, amelyek az alkalmazásban egyszerűen aktiválhatók vagy deaktiválhatók. Így teljesen egyéni hangprofilok hozhatók létre, amelyek tökéletesen megfelelnek a hallgatási ízlésnek.

Műszaki adatok

Termék típus:

Surround Wireless Hub
Vezeték nélküli  WiSA lossless tanúsítvány
Streaming: Apple Airplay, Chromecast (Roon végpont), Spotify Connect, Bluetooth 5.2
DSP funkciók: Automatikus kalbibárciós rendszer,  Lossless Fejlett EQ
Digitális bemenetek: 3 x HDMI 2.0b, 2 x optikai (S/PDIF), Ethernet
Analóg bemenet: 1 x RCA (R/L)
Hálózat: DLNA UPnP
Távvezérlő Vezeték nélküli távvezérlő ledekkel
Tápegység DC 5V / 2A
Készenléti telj. Felhasználás <0.5W
Méretek: 208x35x152mm (Szé x Ma.x Mé.)
Weight: 0,5 kg
Csomagolás 1 darab
Csomag súly 1,5 kg
Csomag méretek 40 x 30 x 15 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!