Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

System Audio Silverback Sub Solo aktív mélysugárzó fekete

629.990Ft
Szín
Fekete
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető

Az SA Silverback Sub Solo nem úgy néz ki, mint egy normál mélynyomó, és nem is úgy működik. A modern technológiával továbbfejlesztettük a mélynyomót, kisebbé és könnyebben élhetővé tettük.

Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Silverback Sub Solo -újra feltaláltuk a mélynyomót

Az SA Silverback Sub Solo a Silverback család vezeték nélküli mélynyomója. Használja egy Stereo Hub és két Silverback hangsugárzóval ellátott zenei rendszerben, és megtapasztalhatja a nagy, mély hangzásvilágot elképesztő ütőerővel. Mindezt az SA Cockpit, a forradalmi alkalmazásunk segítségével állíthatja be.

Nagyon ajánljuk vezeték nélküli házimozihoz, akár nyolc Silverback hangsugárzóval, amelyek mindegyike vezeték nélkül csatlakozik a Surround Hubhoz (vagy hasonlóhoz), ahol élvezni fogja a Sub Solo erőt és drámaiságot sugárzó tehetségét.

Könnyen elhelyezhető

A Silverback Sub Solo úgy van kialakítva, hogy a földön álljon vagy akár falra is akasztható (vízszintesen vagy függőlegesen). A fali konzolok megkönnyítik a falra helyezést. Csak egy tápkábelt kell csatlakoztatni, hogy vezeték nélküli zenei rendszer vagy házimozi rendszer részévé váljon.

A Silverback Sub Solo a Clic bútorokba is illeszkedik, ahol vagy az elülső vagy az alsó részen keresztül szólal meg.

A versenytársak előtt

A Silverback technológia lehetővé teszi számunkra, hogy újragondoljuk a mélysugárzót. Más márkáknak nagyobbra kell méretezniük a mélysugárzókat, hogy mély basszusokat kényszerítsenek ki. Nálunk egy digitális jelfeldolgozó processzor vezérli a mélysugárzót, hogy a lehető legmélyebb basszust reprodukálja, még akkor is, ha a mélysugárzó meglehetősen kicsi.
A digitális jelfeldolgozó processzor azt is biztosítja, hogy mély basszusokat halljunk még alacsony hangerőn is. A közönséges mélynyomók erre nem képesek, de gondoljunk csak bele, mennyire fontos ez a mindennapi használatban. Az SA Cockpit a mi alkalmazásunk, amely képes optimalizálni a hangsugárzó teljesítményét, hogy az tökéletesen illeszkedjen a szoba akusztikájához. A basszusfrekvenciákat nehéz kezelni egy normál otthon akusztikája számára, de az SA Cockpitben található szobakorrekció egy olyan eszköz, amely valóban megkülönbözteti a Silverbacket a legtöbb más eszköztől.

Erőmű két motorral

A Silverback egység két erősítőt használ a mélysugárzó meghajtására. A membrán hosszú lökettel rendelkezik, és a mélysugárzó motorrendszere két hangtekercset használ az egység vezérlésére és a hangzás extra ütőerejének megadására. A Silverback Sub Solo számára három RAM TWEAKS áll rendelkezésre azok számára, akik játszani szeretnének a hangzással. Az egyik extra hangosra, a másik extra mélyre hangolja a mélysugárzót.

Sarkokhoz tervezve

Helyezze a sarokba, és maximálisan kihasználhatja az SA Silverback Sub Solo előnyeit. Az akusztika és a modern technológia törvényei egyesülnek, hogy elképesztő teljesítményt hozzanak létre. Joggal kérdezheti:

Mi jobb egy mélynyomónál?

Két mélynyomó! Bemutatjuk az SA Silverback Sub Duo-t. A Sub Solo ikertestvérét.

A Sub Solo felkészült a Sub Duóval történő frissítésre. A Solo beépített dupla erősítővel rendelkezik a Sub Duo meghajtásához, így a Sub Duóval akkor frissíthet, amikor Önnek a legjobban megfelel.
A Sub Duo könnyen csatlakoztatható a Sub Solo hangszóróhoz egyetlen kábel segítségével.
Érdekes tény, hogy két mélynyomó jobban teljesít, mint egy. A mélynyomó hozzájárulása a teljes hangzáshoz teljes mértékben a szoba akusztikájától függ. A szoba két sarkában elhelyezett két mélynyomó jobb hangzást produkál, mint egy mélynyomó.
Az akusztikában erőteljes energiák vannak, amelyeket nem lehet könnyen szabályozni. Ez gyakran rosszul sül el, és a hang dübörgővé válik. Az akusztikai erőket viszont lehet intelligens módon is irányítani. Két mélysugárzó jobban képes szabályozni az akusztikát, és képes eltávolítani a legjobb hangzás ellen ható erők egy részét.

Műszaki adatok

Méretek (SzéxMa.xMé.)  42cm x 31cm x 20.5cm
Ajánlott elhelyezés Padlóra, sarokba vagy falra
Frekvenciatartomány 17-250 Hz
Felület Fehér szatén / Fekete szatén
Beépített erősítők 4 x 150 Watt  (Két erősítő előkészítve A Sub Duo számára)
Bemenetek vezeték nélküli WiSA és vonalszintű
Hangszóró 1 x Silverback Vulcano 8"
Készenléti teljesítményfelvétel  <7 Watt
Fali konzol Beépített. Gumi lábak A Padlóra helyezéshez mellékelve
Ajánlott a következőkkel való használathoz:  Stereo Hub, Surround Hub vagy hasonló WiSA jeladóhoz

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!