Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

System Audio Silverback 1 EISA díj 2023-2024

A System Audio Silverback 1 nyerte az EISA-díjat

A zsűri véleménye:

System Audio Silverback 1

"A Silverback 1 bizonyítja, hogy a lenyűgöző hangminőséghez nincs mindig szükség nagyméretű szettekre, falon elhelyezve is látványos, basszusokban gazdag hangzásra képes. A System Audio kétutas hangsugárzója a szőtt selyem dóm magas- és a 133 milliméteres mélyközépsugárzóval körülbelül egy A4-es lap méretének felel meg, így ideális kisebb nappalikba vagy olyan környezetbe, ahol visszafogott stílusra van szükség. A beépített erősítő, a teljesítményt fokozó DSP és a System Audio WiSA-kompatibilis, kábel nélküli Stereo Hubja teszi teljessé a Silverback 1 felhasználóbarát jellegét. Ez a kellemes megjelenésű, falra szerelhető hangfal, nagy játékos, zenehallgatásra vagy a tévék hangzásjavítására egyaránt alkalmas."

A Silverback 1 a nyertes család legkisebb és legolcsóbb tagja. Ez egy kicsi vezeték nélküli hangsugárzó, amely elölről nézve akkora, mint egy A4-es papírlap. Állhat a polcon vagy felakasztható a falra (egyetlen csavarral). A hangszórók egy kis vezérlőegységgel együtt egy komplett zenei rendszert alkotnak a zene, podcastok, rádió stb. vezeték nélküli streameléséhez a legjobb minőségben.

Frissítse fel a TV hangzását, csatlakoztassa lemezjátszóját és mindenféle más zeneforrást a kis vezérlőhöz, ha szeretné. Mindössze egy okostelefonra van szüksége, ha szuper egyszerű és könnyű dolgot szeretne.

Az EISA 30 ország 59 tesztmagazinjának együttműködése, amely évente elismeri a legjobb termékeket a szórakoztató elektronika területén.

Ez a 4. egymást követő év, hogy az egyik Silverback vezeték nélküli hangszórónk elnyerte a rangos díjat, és ez nyilvánvalóan nagy megtiszteltetés számunkra... de egyben elismerés is, hogy termékeink piacvezetőek.

A System Audio-nál biztosak vagyunk abban, hogy a vezeték nélküli technológia a minőségi hangzás jövője. Ma a Silverback az eladások 60%-át teszi ki, és ez a szám folyamatosan növekszik. Ez mindössze 5 év alatt történt.