Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

System Audio legend 7.2 Silverback Fekete szatén hangsugárzó

729.990Ft
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető

Az SA legend 7.2 silverback mindössze 14 cm mély, és új szintre emeli a fali hangsugárzók hangzását. 3 beépített digitális erősítővel, digitális veszteségmentes crossoverrel és DSP-vel rendelkezik. Függőlegesen és vízszintesen is használható. Mindkét alkalmazáshoz előlapot mellékelünk. Beépített fali konzolokkal rendelkezik.

Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

EISA DÍJ 2022-2023 LEGJOBB VEZETÉK NÉLKÜLI FALI HANGSUGÁRZÓ!

" Az erősítés, a DSP és egy vezeték nélküli modul integrálásával, amely a nagy felbontású WiSA platformon alapul, a System Audio legend 7.2 passzív hangsugárzója “ezüsthátú” kivitelben egyedülálló. A falra szerelhetőség révén a karcsú kabinet nem foglal sokat a belső térből, a fal közelsége nem zavarja meg az öt hüvelykes mélyközép hangszórópárt. A vezetékes lejátszás továbbra is opció marad, de a hangsugárzót a System Audio opcionális Stereo Hubjához csatlakoztatva AirPlay, Bluetooth, Chromecast vagy Spotify Connect segítségével egyszerűen streamelhetővé válik a zene. Ez a kompakt doboz beépített szobakorrekciót is kínál a hangzás javítására, valamint rengeteg bemenetet a külső forrásokhoz – mindezt úgy, hogy hangszórókábel nincs a láthatáron! "

A lehetetlen lehetségessé vált

Mostantól díjnyertes hangzásunkat egy falra akasztható, elegáns és aktív hangsugárzóból is élvezheti.

Az SA legend 7.2 silverback egy falra szerelhető hangsugárzó, amely kiváló hangzást biztosít zenéhez és házimozihoz egyaránt. Eddig nem volt lehetséges High-End zenei élményt teremteni a falra szerelt hangsugárzókkal, de a silverback technológiával ez végre valósággá vált. Élvezze a nagyszerű hangzást a diszkrét és elegáns hangsugárzóból. Ha szeretné, a hangsugárzók vezeték nélkül is működhetnek a Stereo Hub vezérlőközpont megvásárlásával.

A Surround Hub (vezeték nélküli 7.1-es házimozi WiSA-val és nagyfelbontású hanggal) elérhetőségéről a support@system-audio.com oldalon tájékozódhat.

Technológia a zene szolgálatában

Az SA legend 7.2 silverback a beépített silverback technológiának köszönhetően új mércét állít fel a hangzás terén. A hangsugárzó három digitális erősítőt használ, amelyek összteljesítménye 225 watt. Minden egyes erősítő a saját meghajtóegységét működteti és kifejezetten az adott hangsugárzó hangzásához optimalizált.

A hangsugárzóban nem passzív alkatrészek vannak, hanem egy digitális elektronikus keresztváltó, amely kíméletesen dolgozza fel a hangot, anélkül, hogy bármit hozzáadna vagy elvonna. Csak az eredeti hangot hallja, tisztán és valóságosan.
A beépített digitális jelfeldolgozó processzor (DSP) újraalkotja a hang legmélyebb hangjegyeit, így a teljes hangképet megtapasztalhatjuk, még kis hangerőn való zenehallgatás esetén is.

Ezt a hagyományos hangsugárzó technológiával nem lehet elérni. Elképesztő, hogy végre a hang minden árnyalatát megtapasztalhatjuk, még háttérzene hallgatása közben is. Ezért az áttörésért a Silverback technológia a felelős és az eredmény pedig a hangzás élményének fantasztikus megújulása.

A hangzás élményének új szintje

Az SA legend 7.2 silverbacket úgy tervezték, hogy a falakra vonatkozó akusztikai feltételek mellett is kiválóan szóljon. Az akusztika törvényszerűségeit használja ki, anélkül, hogy rezgéseket küldene a falra. Elegáns kialakítása lehetővé teszi, hogy az SA legend 7.2 silverback ott is elhelyezhető legyen, ahol a hagyományos hangsugárzók rossz helyen lennének. Ezért olyan otthonokba is eljuthat, ahol a nagyszerű hangélmény eddig szóba sem jöhetett. Az SA legend 7.2 silverback az SA Room Service-hez, a forradalmi digitális szobakorrekcióhoz lett tervezve.

Vezeték nélküli zenei rendszer a Stereo Hub segítségével
(a multiroom funkciót is beleértve)

Az SA legend 7.2 silverback a Stereo Hub digitális vezérlőközpont segítségével teljes vezeték nélküli zenei rendszerré alakulhat át. A Stereo Hub vezérli audió eszközeit, legyen szó okostelefonról, lemezjátszóról, TV-ről, zeneszerverről, CD-lejátszóról stb. és a világ legjobb vezeték nélküli technológiája, a WiSA segítségével vezeték nélkül csatlakoztatja őket az SA legend 7.2 silverbackhez.

A Stereo Hub használatával nem kell hangsugárzó kábeleket használnia a nappalijában, továbbá minden eddiginél nagyobb szabadságot kap, hogy hangsugárzóit oda helyezze, ahová csak akarja.

A Stereo Hubbal együtt az SA legend 7.2 silverback könnyedén egy többszobás rendszer részévé válik, ahol okostelefonja több helyiségben is vezérli a zenét és a szórakozást. A Google Assistant a Stereo Hub felhasználói felületének része. Irányítsa a hangzást egy kattintással vagy a hangjával.

Túl egyedi a felcímkézéshez

Az SA legend 7.2 silverbacket zenei rendszerében vagy házimozijában is használhatja, ahol első, középső vagy hátsó hangsugárzóként is működhet. Egy Dolby Atmos rendszerben akár a mennyezetre is rögzítheti. A hangsugárzó integrált konzollal rendelkezik a felakasztáshoz és csatornákkal a tápkábel elrejtéséhez. Ön dönti el, hogy a hangsugárzót vízszintesen vagy függőlegesen helyezi el. A hangsugárzóhoz jár egy előlap is, amely mindkét pozícióban használható.

A ház exkluzív kivitelben Fehér szatén vagy Fekete szatén lakkozással kapható. Ez vonatkozik az előlapokra is, amelyeket a kabinettel azonos színben szállítunk.

A digitális vezeték nélküli házimozihoz előkészítve

Az SA legend 7.2 silverback felkészült a vezeték nélküli digitális 7.1-es házimozi világába való belépésre. Ehhez csak annyi szükséges, hogy a hangsugárzót egy gombnyomással csatlakoztassa a házimoziban elfoglalt helyének megfelelően (hátsó hangsugárzó, center- vagy surround hangsugárzó stb.). Ilyen egyszerű módon akár 8 hangsugárzóval rendelkező vezeték nélküli mozit állíthat be.

Csodálatos hangsugárzókat készítettünk, mielőtt vezeték nélkülivé tettük volna őket

Az SA és a legtöbb más márka közötti nagy különbség az, hogy mi gyökereink a zenéből erednek.
Ez azt jelenti, hogy a hangzásra összpontosítunk, és számos módon teszteljük a hangsugárzóinkat, hogy biztosítsuk, hogy a hangzás megfelelő legyen.

Például zenészek és zenekedvelők nagy csoportját használjuk fel a hangsugárzóink tesztelésére. Az ő feladatuk az, hogy sokféle zenével és stílussal teszteljék a hangsugárzókat. Tesztelik, hogy könnyű-e követni a zene ritmusát. Figyelnek arra, hogy az énekhangot megfelelő szenvedéllyel és jelenléttel adják-e elő.

A System Audio-nál a hangzásé az utolsó szó.

Vessünk egy pillantást a mélysugárzóra

Nincs még egy olyan mélysugárzó, mint ami az SA legend 7.2 silverbackben található. Ez a hangsugárzó hihetetlenül dinamikus hangjának fő oka. A membrán a szokásosnál 40%-kal nagyobb kitéréssel rendelkezik, így mélyebb basszust és gazdagabb hangzást tapasztalhat, mint más, hasonló méretű hangszórónál. A membrán anyaga szénszál. Ez a könnyű anyag segít abban, hogy a hangzás tisztább és élénkebb legyen, hogy úgy érezze, a zene igazán közel áll Önhöz.

Hanggal tölti meg a szobáját

Az SA legend 7.2 silverback egy új fejlesztésű, szabadalmaztatott DTX akusztikai lencsével ellátott magassugárzóval rendelkezik. Ennek köszönheti, hogy a hangja az egész szobát lefedi. Nem kell egy bizonyos helyen ülnie a legjobb élményhez. A rendkívül könnyű membrán finom és árnyalt hangzást eredményez, így soha nem marad le a zene varázsáról.

 A SA legend 7.2 silverback használata

Függőlegesen elhelyezve egy sztereó rendszerben vagy házimoziban, első és/vagy hátsó hangsugárzóként. A hangsugárzó előlapot a csomag tartalmazza. A hangsugárzóba integráltuk fali konzolt is.

Vízszintesen elhelyezve egy sztereó rendszerben vagy házimoziban, elülső és/vagy hátsó hangsugárzóként. A hangsugárzó előlapot a csomag tartalmazza. A hangsugárzóba integráltuk fali konzolt is.

Az SA legend 7.2 silverback egyesével van csomagolva. Választhat, hogy 1, 2, 3 vagy 5 stb. darabot vásárol.

Az SA legend 7.2 centersugárzóként való használata kifejezetten javasolt, a síkképernyős TV alatt elhelyezve.

Műszaki adatok

A erősítő összteljesítménye: 225W (3 utas aktív), 3x erősítő
Frekvencia tartomány: +/- 1.5 dB: 35-25.000 Hz
Vezetékes analóg bemenet: Szimmetrikus és aszimmetrikus XLR
Magassugárzó: Legend DXT
Mélysugárzó: 2 x Legend 15/6
Elv: Aktív, 3 utas, zárt kialakítású
Frissíthető DSP: Igen
Beépített WiSA receiver: Igen
Frissíthető vezeték nélküli 7.1 mozi rendszerre: Igen
Bemeneti feszültség: 100-240V AC
Csomagolás: Egyesével
Méretek: (Szé. x Ma.x Mé.) cm: 28.6x 47 x 15.4
Ajánlott elhelyezés: Polcon, falon vagy mennyezeten
Színek: Fehér szatén és Fekete szatén
Előlap színek: A kabinet színével megegyező
Beépített konzol: Igen
A dobozban: Extra előlap a függőleges elhelyezéshez, tápkábel
Tartozékok: Fekete vagy fehér előlap

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!