Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

System Audio legend 60.2 Silverback Fehér szatén álló hangsugárzó

2.899.990Ft
Menny.:pár
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető

Az ár egy párra vonatkozik!

Az SA legend 60.2 silverback teljesíti a zenekedvelők álmát a nagyobb hangélményről. A digitális jelfeldolgozás és a lenyűgöző akusztikai kivitelezés kombinációja lehetővé teszi, hogy az SA legend 60.2 silverback olyan kihívásoknak is megfeleljen, ahol a hagyományos hangsugárzók feladják.

Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Ez a fejlődés

Nincs sok közös vonása egy normál hangsugárzóval. A 4 beépített erősítő 560 watt összteljesítménnyel és 17 Hz-es alsó frekvenciatartományával a maga módján árulkodik arról, hogy ez valami különleges.

A digitális jelfeldolgozás és a lenyűgöző akusztikai kivitelezés kombinációja lehetővé teszi, hogy az SA legend 60.2 silverback olyan kihívásoknak is megfeleljen, ahol a hagyományos hangsugárzók feladják.

Ezek az egyedülálló előnyök:

- Tapasztalja meg az összes hangszer hangját, még alacsony hangerőn is. A legtöbbünk számára ez a hallgatási idő 95%-át jelenti. Az adaptív basszusrendszer hatalmas hangszínpadot hoz létre, ahol még a legmélyebb basszusokat is hallja, miközben alacsony hangerőn hallgatja a zenéit. Ez egy fantasztikus élmény. A hagyományos hangsugárzók erre nem képesek, függetlenül az ártól vagy a márkától.

- Élvezze a természetes hangzást. Az SA legend 60.2 silverback a zene iránti tiszteletből készült. Nem ad hozzá és nem vesz el semmit a hangzásból. A speciálisan tervezett meghajtóegységek és jelfeldolgozók hihetetlenül zenei és természetes hangzásképet teremtenek.

- Élvezze a hangzás árnyalatait. Az SA legend 60.2 silverback passzív alkatrészek nélkül készült, amelyek a normál hangsugárzókban tönkreteszik a zenei árnyalatokat. Ehelyett digitális áramköröket talál, amelyek veszteség és korlátozások nélkül dolgozzák fel a hangot.

- Érezze a zene dinamikáját. A hangsugárzó belsejében lévő 4 erősítő nagy pontossággal működteti a könnyű és pontos meghajtóegységeket. Az előny egyértelmű: több energia a zenében. Ezenkívül az SA legend 60.2 silverback zárt basszusrendszerrel rendelkezik. Ez pontosabban és természetesebben szól, mint a régi bass reflex.

- Nagyszerű hangzás, bárhol is legyen. Nem kell egy bizonyos helyen ülnie ahhoz, hogy a legjobb hangzást hallja. A DXT akusztikus lencse a digitális jelfeldolgozással együtt hanggal borítja be az egész helységet.

Az SA legend 60.2 silverbacket úgy tervezték, hogy előerősítőjével, hálózati lejátszójával vagy integrált erősítőjének előerősített kimeneteivel működjön. A hangsugárzók automatikusan bekapcsolnak, amikor elindítja a zenét. 

Érdemes tudni, hogy az SA legend 60.2 silverback passzív változatban is kapható SA legend 60.2 néven. Az opcionális silverback modullal pedig bármikor könnyedén frissítheti aktív verzióra.

                             Stereo Hub

A hangsugárzók vezeték nélküli High End zenei rendszerré fejleszthetők

Nem lesz többé szüksége kábelekre, ha megvásárolja a Stereo Hubot az SA legend 60.2 silverback hangsugárzójához. Ez egy vezeték nélküli vezérlőegység, amely a legjobb vezeték nélküli hangtechnológiával csatlakoztatja audió eszközeit a silverback hangsugárzókhoz. Nem kell Wifi ahhoz, hogy vezeték nélküli silverback hangsugárzói legyenek. A Stereo Hubról itt olvashat. Üdvözöljük a digitális korban, ahol a felhasználóbarát megoldások végre találkoznak a nagyszerű hangzással.

SA legend 60.2 silverback felkészült a digitális vezeték nélküli házimozizásra

Az SA legend 60.2 silverback felkészült arra, hogy belépjen a vezeték nélküli digitális 7.1-es házimozi világába, ha Ön is úgy akarja. Ehhez csak annyi szükséges, hogy a hangszórót egy gombnyomással csatlakoztassa a házimoziban elfoglalt helyének megfelelően (hátsó hangszóró, center- vagy surround hangszóró stb.). Ilyen egyszerű módon akár 8 hangszóróval rendelkező vezeték nélküli mozit állíthat be. Más szóval, így nem veszítheti el a befektetését, ha házimozit szeretne. Arra építhet, amije már van.

Az SA legend 60.2 az SA Room Service, a forradalmi digitális szobakorrekciónkhoz készült.

                                                                                                     System Audio Legend 60.2 Silverback

Vessünk egy pillantást a mélysugárzóra

Nincs még egy olyan mélysugárzó, mint ami az SA legend 60.2 silverbackben található. Igazából kifejezetten ehhez a hangsugárzóhoz fejlesztettük. Ez a hangsugárzó hihetetlenül dinamikus hangjának fő oka. A membrán a szokásosnál 40%-kal többet mozog, így mélyebb basszust és gazdagabb hangzást tapasztalhat, mint más, hasonló méretű hangszóróknál. A membrán szénszálból készült. A könnyű anyag segít abban, hogy a hangzás tisztább és élénkebb legyen és tisztán érezze, hogy a zene közel áll Önhöz.

Tapasztalja meg a basszust egészen 17 Hz-ig

Most először tapasztalhatja meg a mélyhangokat egészen 17 Hz-ig. A beépített erősítőkkel és digitális jelfeldolgozó processzorokkal együtt a nagy teljesítményű mélyhangszórók egészen 17 Hz-ig működnek. Ez a hagyományos hangszórók esetében nem lehetséges. A hangzás nagyobb és gazdagabb, mint valaha, és a beépített intelligens elektronika még a túlterheléstől is  képes megvédeni a mélysugárzókat.

                                                                                                      DXT magassugárzó

Hanggal tölti meg a szobáját

Az SA legend 60.2 silverback hangsugárzó új fejlesztésű, szabadalmaztatott DTX akusztikai lencsével ellátott magassugárzóval rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a hangja az egész szobát lefedi. Nem kell egy bizonyos helyen ülnie a legjobb élményhez.A rendkívül könnyű membrán finom és árnyalt hangzást eredményez, így soha nem marad le a zene varázsáról.

 
                                                                                                       RAM TWEAKS

RAM TWEAKS

A RAM TWEAKS olyan hangoptimalizálási program, amelyeket letölthet és telepíthet a hangsugárzóiba. Lehetőséget kap arra, hogy úgy optimalizálja a hangzást, mint még soha.

Töltse le a RAM TWEAKS-et innen:

RT75 - Az első verzió egy kis melegséggel.

RT100 - Az első verzió.

RT100max - Az első verzió plusz 50%-kal nagyobb teljesítmény.

RT150 - Az első verzió precízebb mélyekkel (ajánlott pld. lemezjátszókhoz)

RT175 - Az első verzió precízebb mélyekkel (ajánlott pld. lemezjátszókhoz).

RT200x - Az új verzió (ajánlott frissítés). Erőteljesebb, tisztább hangzás.

RT200max - Az új verzió plusz 50%-kal nagyobb teljesítménnyel.

Az SA legend 40.2 silverback 2021. május 17. óta RT200x verzióval készül.

Beüzemelési útmutató és a katalógus a RAM TWEAKS-ről.

Itt olvashat a RAM TWEAKS-ről.

Videó a RAM TWEAKS-ről

                           System Audio Legend 60.2 Silverback

Műszaki adatok

Silverback erősítő modul
A erősítő összteljesítménye: 560W (4 utas aktív)
Frekvencia tartomány +/- 1.5 dB: 17-25.000 Hz
Vezetékes analóg bemenet: Szimmetrikus XLR
Magassugárzó: Legend DXT
Középsugárzó: Legend 15/4
Mélysugárzó: 4 x Legend 15/8
Elv: Aktív, 4 utas, zárt kialakítású
Frissíthető DSP: Igen
Beépített WiSA receiver: Igen
Frissíthető vezeték nélküli 7.1 mozi rendszerre: Igen
Bemeneti feszültség: 100-240V AC
Csomagolás: Egyesével
A hangsugárzó súlya (kg): 27.2 kg
Méretek (Szé. x Ma.x Mé.) cm: 20 x 118 x 33.5
Szélesség lábakkal: 31 cm
Ajánlott elhelyezés: Padlón, 15-35cm a faltól 
Színek: Fehér szatén és Fekete szatén

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!