Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

System Audio legend 60.2 Fehér szatén álló hangsugárzó

2.299.990Ft
Menny.:pár
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető

Az ár egy párra vonatkozik!

Az SA legend 60.2 egy kifinomult és magával ragadó hangsugárzó. Bármilyen zenei formát erőteljesen és finoman közvetít. A különleges meghajtóegységeket az elődjéből fejlesztették ki: az SA pandionból. Felfejleszthető a teljesen aktív SA legend 60.2 silverbackre.

Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

A legjobb hangsugárzó, amit hallott?

Az SA legend 60.2 új mércét állít fel a hallgatási élmény terén. Olyan emberek számára készült, akik szeretik a zenét és arra invitálja Őket, hogy minden eddiginél több élményben legyen részük.
Az SA legend 60.2 megmutatja a System Audionál folytatott munkánk lényegét. A dizájn letisztult. Az építési minőség hibátlan, az anyagok pedig fényűző minőségűek.

De odafigyelünk a technológiára és a gyártás módjára is. Például nem használunk nagyobb meghajtókat, amikor nagyobb hangsugárzót építünk. Ehelyett több kisebb meghajtót használunk.

Azért tesszük ezt, mert a zene iránti tiszteletből építjük a hangsugárzókat. Tudjuk, hogy a meghajtó egységek sebessége elengedhetetlenül fontos ahhoz, hogy a hangsugárzó életet és energiát tudjon lehelni a zenei élménybe. Azt is tudjuk, hogy felhasználóink a zene szerelmesei, akik élvezik a zene energiáját, a hangzás árnyalatait és a művész tehetségének személyiségét. Ezért technológiáink megalkotásakor a hangzásra összpontosítunk.

A hangé az utolsó szó.

Az SA legend 60.2 modellünket jó minőségű zenei rendszerben (vagy házimozirendszerben) - és legalább 70W teljesítményű erősítővel - használja. Ön meghívta magát egy csodálatos utazásra a zene világába.

Passzívról aktívra válthat

A legend családunk modelljei passzív hangsugárzóból aktív hangsugárzóvá fejleszthetők.
Ez vonatkozik az SA legend 60.2-re is. A frissítés egy egyszerű és jövőbiztos művelet, amelynek során a hangsugárzó passzív keresztváltóját a Silverback modulunk váltja fel, 4 beépített erősítővel, elektronikus keresztváltóval, DSP-vel és egyedileg programozott szoftverrel.

Dönthet úgy is, hogy kezdettől fogva az aktív változatot vásárolja meg. Az aktív modell neve SA legend 60.2 silverback.

Ha megvizsgálja az SA legend 60.2 modellt

Az első dolog, amit észrevesz, az a négy speciálisan tervezett mélysugárzó. Ezek csak az SA legend 60.2-ben találhatóak meg, feladatuk, hogy mély és árnyalt basszust adjanak, amely karaktert és testet ad a zenének.

Olyan mélyhangszórót alkottunk, amely 40%-kal több levegőt mozgat meg, mint az azonos méretű normál mélyhangszórók. Most szorozza meg ezt a hatást nyolccal, és máris megvan, mi vár Önre az SA legend 60.2-ben.

A megszokottnál nagyobb élmény.

Kerüljön közelebb a zenéhez

A középsugárzót mi terveztük. Kívülről úgy néz ki, mint egy mélyhangszóró, de belülről más a helyzet. Feladata a zene szempontjából létfontosságú középtartomány közvetítése. Innen hallja az énekes hangjának tisztaságát. A gitár, a zongora, a billentyűzet vagy a dobok jellegzetes hangját.
A rendkívüli zenei élmény eléréséhez tiszta és színtelen középtartomány szükséges, amely képes közelebb vinni Önt a zenéhez. A csodálatos középtartománynak köszönhetően tisztán hallja az összes árnyalatot, amely mindenféle zenét különlegessé tesz.

Hanggal tölti meg a szobáját

Az SA legend 60.2 modell egy új fejlesztésű, szabadalmaztatott DTX akusztikai lencsével ellátott magassugárzóval rendelkezik. Ennek köszönheti, hogy a hangja az egész szobát lefedi. Nem kell egy bizonyos helyen ülnie a legjobb élményhez. A rendkívül könnyű membrán finom és árnyalt hangzást eredményez, így soha nem marad le a zene varázsáról.

Négy alumínium láb biztosítja a mechanikai stabilitást

Az ikonikus lábak felelősek a mechanikai stabilitásért, amivel a hangsugárzót elválasztják a padlótól. Választhat a gumilábak és a tüskék között.

A történetünk

Az SA és a legtöbb más márka közötti nagy különbség az, hogy mi gyökereink a zenéből erednek.
Mi elsősorban a hangzásra fókuszálunk, és számos módon teszteljük a hangsugárzóinkat, hogy biztosítsuk a megfelelő hangzást. A zenészek és zenekedvelők nagy csoportját használjuk fel a hangsugárzóink tesztelésére. Az ő feladatuk az, hogy sokféle zenével és stílussal teszteljék a hangsugárzókat. Tesztelik, hogy könnyű-e követni a zene ritmusát. Figyelnek arra, hogy az énekhangot megfelelő szenvedéllyel és jelenléttel adják-e elő.

Mi a hangzásra összpontosítunk.

Műszaki adatok

Padlón álló négyutas basszreflex hangsugárzó pár
Hangszórók:
Mély: 4 x Legend 15/8,
Közép: 1 x Legend 15/4,
Magas: Legend DXT
Terhelhetőség: 280 W/560 W 
Frekvencia átvitel: 17-25.000 Hz
Méretek: 20 x 118 x 33,5 cm
Súly: 27,2 kg/db 
Aktív SA Legend Silverback verzióra upgradelhető

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!