Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

System Audio legend 10.2 Silverback Fehér szatén hangsugárzó

769.990Ft
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető

Az SA legend 10.2 silverback egy erőteljes hangsugárzó 3 beépített digitális erősítővel, digitális veszteségmentes keresztváltóval és DSP-vel. Könnyedén elfoglalja bármelyik helyét a házimozi vagy zenei rendszerben, hogy Ön tiszta és könnyed hangzást kapjon.

Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

A valaha készített legerősebb centersugárzónk

Mostantól egy elegáns és aktív centersugárzóból is élvezheti díjnyertes hangzásunkat.

Az SA legend 10.2 silverback egy olyan hangsugárzó, amely kiváló hangzást biztosít zenéhez és házimozihoz egyaránt. Eddig nem volt lehetséges, hogy kompakt hangszórók használatával rendkívüli hangélményt teremtsen, de a silverback technológiával ez végre valósággá vált. Élvezze a nagyszerű hangzást a diszkrét és elegáns hangsugárzóból.

Ha szeretné, a hangsugárzó vezeték nélkül is működtethető a Stereo Hub vezérlőközpont megvásárlásával.
A Surround Hub (vezeték nélküli 7.1-es házimozi WiSA-val és nagyfelbontású hanggal) elérhetőségéről a support@system-audio.com oldalon tájékozódhat.

Technológia a zene szolgálatában

Az SA legend 10.2 silverback a beépített silverback technológiának köszönhetően új mércét állít fel a hangzás terén. A hangsugárzó három digitális erősítőt használ, amelyek összteljesítménye 225 watt. Minden egyes erősítő a saját meghajtó egységét működteti és kifejezetten az adott hangszóró hangzásához optimalizált.

A hangsugárzóban nem passzív alkatrészek vannak, hanem egy digitális elektronikus keresztváltó, amely kíméletesen dolgozza fel a hangot, anélkül, hogy bármit hozzáadna vagy elvonna. Csak az eredeti hangot hallja, tisztán és valóságosan.

A beépített digitális jelfeldolgozó processzor (DSP) újraalkotja a hang legmélyebb hangjegyeit, így a teljes hangzást megtapasztalhatjuk, még kis hangerőn való hallgatás esetén is.

Ezt a hagyományos hangszóró technológiával nem lehet elérni. Elképesztő, hogy végre a hang minden árnyalatát megtapasztalhatjuk, még háttérzene hallgatása közben is.

Ezért az áttörésért a Silverback technológia a felelős és az eredmény pedig a hangzás élményének fantasztikus megújulása.

Vezeték nélküli zenei rendszer a Stereo Hub segítségével

Az SA legend 10.2 silverback a Stereo Hub digitális vezérlőközpont segítségével teljes vezeték nélküli zenei rendszerré alakulhat át. A Stereo Hub vezérli audió eszközeit, legyen szó okostelefonról, lemezjátszóról, TV-ről, zeneszerverről, CD-lejátszóról stb. és a világ legjobb vezeték nélküli technológiája, a WiSA segítségével vezeték nélkül csatlakoztatja őket az SA legend 10.2 silverbackhez.

A Stereo Hub használatával nem kell hangsugárzó kábeleket használnia a nappalijában, továbbá minden eddiginél nagyobb szabadságot kap, hogy hangsugárzóit oda helyezze, ahová csak akarja.

A Stereo Hubbal együtt az SA legend 10.2 silverback könnyedén egy többszobás rendszer részévé válik, ahol okostelefonja több helyiségben is vezérli a zenét és a szórakozást. A Google Assistant a Stereo Hub felhasználói felületének része. Irányítsa a hangzást egy kattintással vagy a hangjával.

Túl egyedi, hogy felcímkézzék

Az SA legend 10.2 silverbacket zenei rendszerében vagy házimozijában is használhatja, ahol első, középső vagy hátsó hangsugárzóként is működhet. Ön dönti el, hogy a hangsugárzót vízszintesen vagy függőlegesen helyezi el. A hangsugárzóhoz jár egy előlap is, amely mindkét pozícióban használható.

A ház exkluzív kivitelben Fehér szatén vagy Fekete szatén lakkozással kapható. Ez vonatkozik az előlapokra is, amelyeket a kabinettel azonos színben szállítunk.

A digitális vezeték nélküli házimozihoz előkészítve

Az SA legend 10.2 silverback felkészült a vezeték nélküli digitális 7.1-es házimozi világába való belépésre. Ehhez csak annyi szükséges, hogy a hangsugárzót egy gombnyomással csatlakoztassa a házimoziban elfoglalt helyének megfelelően (hátsó hangsugárzó, center- vagy surround hangsugárzó stb.). Ilyen egyszerű módon akár 8 hangsugárzóval rendelkező vezeték nélküli mozit állíthat be.

Csodálatos hangsugárzókat készítettünk, mielőtt vezeték nélkülivé tettük volna őket

Az SA és a legtöbb más márka közötti nagy különbség az, hogy mi gyökereink a zenéből erednek.
Ez azt jelenti, hogy a hangzásra összpontosítunk, és számos módon teszteljük a hangsugárzóinkat, hogy biztosítsuk, hogy a hangzás megfelelő legyen.

Például zenészek és zenekedvelők nagy csoportját használjuk fel a hangsugárzóink tesztelésére. Az ő feladatuk az, hogy sokféle zenével és stílussal teszteljék a hangsugárzókat. Tesztelik, hogy könnyű-e követni a zene ritmusát. Figyelnek arra, hogy az énekhangot megfelelő szenvedéllyel és jelenléttel adják-e elő.

A System Audio-nál a hangzásé az utolsó szó.

Vessünk egy pillantást a mélysugárzóra

Nincs még egy olyan mélysugárzó, mint ami az SA legend 10.2 silverbackben található. Ez a hangsugárzó hihetetlenül dinamikus hangjának fő oka. A membrán a szokásosnál 40%-kal nagyobb kitéréssel rendelkezik, így mélyebb basszust és gazdagabb hangzást tapasztalhat, mint más, hasonló méretű hangszórónál. A membrán anyaga szénszál. Ez a könnyű anyag segít abban, hogy a hangzás tisztább és élénkebb legyen, hogy úgy érezze, a zene igazán közel áll Önhöz.

Hanggal tölti meg a szobáját

Az SA legend 10.2 silverback egy új fejlesztésű, szabadalmaztatott DTX akusztikai lencsével ellátott magassugárzóval rendelkezik. Ennek köszönheti, hogy a hangja az egész szobát lefedi. Nem kell egy bizonyos helyen ülnie a legjobb élményhez. A rendkívül könnyű membrán finom és árnyalt hangzást eredményez, így soha nem marad le a zene varázsáról.

Műszaki adatok

A erősítő összteljesítménye: 225W (3 utas aktív), 3x erősítő
Frekvencia tartomány +/- 1.5 dB: 35-25.000 Hz
Vezetékes analóg bemenet: Szimmetrikus és aszimmetrikus XLR
Magassugárzó: Legend DXT
Mélysugárzó: 2 x Legend 15/6
Elv: Aktív, 3 utas, zárt kialakítású
Frissíthető DSP: Igen
Beépített WiSA receiver: Igen
Frissíthető vezeték nélküli 7.1 mozi rendszerre: Igen
Bemeneti feszültség: 100-240V AC
Csomagolás: Egyesével
Méretek (Szé. x Ma.x Mé.) cm: 20.4x 19 x 26.5
Ajánlott elhelyezés: Polcon, állványon vagy falon
Színek: Fehér szatén és Fekete szatén
Előlap színek: A kabinet színével megegyező
A dobozban: Előlap a függőleges elhelyezéshez
Tartozékok: Fekete vagy fehér előlap

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!