Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AudioQuest 3.0m Sydney 3.5m-3.5m analóg összekötő kábel

156.400Ft
Hossz
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető
Analóg összekötő kábel,Tömör, tökéletes felületű réz + (PSC+) vezetékek
Aszimmetrikus, dupla kiegyensúlyozott geometria
Szénalapú, 3 rétegű zajszűrő rendszer (NDS)
Polietilén légcsöves szigetelés
Hidegen hegesztett, közvetlenül ezüstözött lila rézvégződések
 
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

A Sydney Harbour Bridge-ről elnevezett analóg audio-összekötő kábel, amely a világ legmagasabb és legszélesebb acél ívű hídja, és az ötödik leghosszabb.

A Bridges & Falls összes kábelében jobb fémeket és kifinomultabb technológiákat talál, beleértve az Air-Tube szigetelést, a Dielektromos-előfeszítési rendszert és a zajszűrő rendszert, minden eddiginél alacsonyabb áron.

Megjegyzés: A Bridges & Falls sorozatunk minden kábelében a bal és jobb csatorna egyetlen köpenybe kerül, és aszimmetrikus, dupla kiegyensúlyozott geometriával rendelkezik, különálló, kiváló minőségű pozitív és negatív vezetőkkel. Ez a kialakítás vékony, rugalmas és egyedülállóan sokoldalú, nagy teljesítményű kábelt tesz lehetővé, amely számos mai csatlakozóval, többek között 3,5 mm-es (apa vagy anya), DIN és RCA csatlakozókkal zárható. Ne feledje azonban, hogy a Bridges & Falls kábelek csatlakozói szükségszerűen meglehetősen közel vannak egymáshoz. Ha a komponensek L és R bemenetei több mint 7,6 cm (3") távolságra vannak egymástól, kérjük, fontolja meg a Rivers vagy Elements sorozatunk modelljeit.

TÖMÖR, TÖKÉLETES FELÜLETŰ RÉZ+ (PSC+) VEZETÉKEK
A tömör vezetők megakadályozzák mind az elektromos, mind a mágneses kölcsönhatást a szálak közötti kölcsönhatást, a torzulás fő forrásait. A felület minősége azért kritikus, mert a vezető sínvezetőnek tekinthető mind a vezetőn belüli mezők, mind a vezetőn kívülre terjedő mágneses mezők számára. Az AudioQuests összes Perfect-Surface fémének elképesztően sima és tiszta felülete szinte teljesen kiküszöböli a zörejeket, és a kevésbé jó minőségű anyagokhoz képest jelentősen növeli a tisztaságot. A rendkívül nagy tisztaságú Perfect-Surface Copper+ tovább minimalizálja a szemcsehatárok okozta torzítást, amelyek minden fémvezetőben léteznek, majdnem kiküszöbölve a durvaságot és jelentősen növelve a tisztaságot az OFHC, OCC, 8N és más rézekhez képest.
ASZIMMETRIKUS, DUPLAKIEGYENSÚLYOZOTT GEOMETRIA
A célzottan egyvégű alkalmazásokhoz tervezett aszimmetrikus kettős kiegyensúlyozott geometria viszonylag alacsonyabb impedanciát kínál a földön a gazdagabb és dinamikusabb élmény érdekében. Míg sok egyvégű kábeltervezés egyetlen útvonalat használ a föld és az árnyékolás számára, a Double-Balanced kialakítás szétválasztja a kettőt a tisztább, csendesebb teljesítmény érdekében.
SZÉNALAPÚ 3 RÉTEGŰ ZAJSZŰRŐ RENDSZER (NDS)
Könnyen megvalósítható a 100%-os árnyékolási lefedettség. Annak megakadályozásához, hogy a rögzített rádiófrekvenciás interferencia (RFI) modulálja a berendezés földi referenciáját, az AQ zajszűrő rendszerére (NDS) van szükség. A hagyományos árnyékolási rendszerek jellemzően elnyelik, majd az alkatrész földjére vezetik a zaj/RF energiát, modulálva és torzítva a kritikus "referencia" földsíkot, ami viszont a jel torzulását okozza. Az NDS fém és szénnel töltött szintetikus anyagok váltakozó rétegei "árnyékolják az árnyékolást", elnyelik és visszaverik a zaj/frekvenciás energia nagy részét, mielőtt az elérné a földeléshez rögzített réteget.
POLIETILÉN LÉGCSÖVES SZIGETELÉS
A vezető melletti bármely szilárd anyag valójában egy tökéletlen áramkör része. A huzalszigetelés és az áramköri lapok anyagai mind elnyelik az energiát. Ennek az energiának egy része tárolódik, majd torzításként szabadul fel. Az AudioQuest azonban mindkét vezetőn polietilén légcső szigetelést használ, a fokozott geometriastabilizálás és a jobb tisztaság érdekében. Mivel a levegő szinte egyáltalán nem nyel el energiát, a polietilén pedig alacsony veszteségű és jóindulatú torzítási profillal rendelkezik, a magas légtartalmú polietilén légcsőszigetelés sokkal kevésbé okozza a más anyagoknál megszokott out-of-focus hatást.
HIDEGEN HEGESZTETT, KÖZVETLENÜL EZÜSTÖZÖTT, TISZTA LILA RÉZVÉGZŐDÉSEK.
Hidegen hegesztett, közvetlenül ezüstözött, tiszta lila rézvégződések. A Direct-Silver Plating a hangzás szempontjából optimalizált. Tompának tűnik, mert nincs alatta fényes, torzítást okozó nikkelréteg.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!