Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

SVS SB-2000 PRO Aktív mélysugárzó fekete

489.990 Ft/db
Szín
Menny.:db
Gyártó:

Döbbenetesen alsó frekvencia tartomány és hatalmas teljesítmény lenyűgöző muzikalitással, örömet szerez minden házimozi rajongónak és audiofil zenekedvelőnek egyaránt.
Vadonatúj 12 collos SVS meghajtóval, teljesen különálló kimenetű MOSFET 550 Wattos RMS / 1500 Wattos csúcsteljesítményű SLEDGE erősítővel szerelt kompakt méretű aktív mélyláda, mely dedikált SVS DSP okostelefon alkalmazással is vezérelhető!

Nem értékelt
Várható szállítás: 2023. április 03.
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Teljes szobát betöltő-, 20Hz alatti mély-tartomány kiterjesztésével, kifinomult audiofil és muzikális megszólalásával az SB-2000 Pro most még több emberhez eljuttatja a referencia szintű teljesítményt, mint ezelőtt valaha. Vadonatúj 12 collos SVS meghajtóval, diszkrét MOSFET 550 Wattos RMS / 1500 Wattos csúcsteljesítményű SLEDGE erősítővel. A hatalmas teljesítményről és a szobát-betöltő mélyhang-visszaadásról egy pontos 50 MHz-es Analóg Devices Audio DSP vezérlő gondoskodik. Az SB-2000 Pro többek közt egy SVS mélynyomó okostelefon applikációt is tartalmaz; ami a hangerő, a DSP-funkciók, az egyedi beállítások és egyéb más opciók kényelmes vezérlésére szolgál.

 

Referencia teljesítmény megfizethető áron

A 2000 Pro modellek minden idők legnépszerűbb SVS mélysugárzóit váltják le, és mivel az új széria teljesen újra lett gondolva, így minden szempontból óriási teljesítménynövelést jelentenek az eredeti 2000-es sorozathoz képest. Döbbenetesen mély basszus kiterjesztés és hatalmas teljesítmény lenyűgöző muzikalitással, örömet szerez minden házimozi rajongónak és audiofil zenekedvelőnek egyaránt. Ez a minőség és teljesítmény még soha nem volt ilyen áron elérhető. Kifinomult 550 wattos RMS és 1500+ watt maximális teljesítményű Sledge STA-550D DSP erősítő, innovatív új 12 hüvelykes nagy kilengésű SVS meghajtó és az optimalizált, kompakt méretű zárt doboz kialakítás veszi át a helyet még mélyebb basszussal és még jobban szobát-kitöltő teljesítménnyel.
Az SB-2000 Pro kényelmes vezérlést és egyedi beállításokat kínál az SVS mélysugárzó DSP okostelefon-alkalmazásán keresztül az Apple, Android és Amazon eszközök ® számára. Az SVS applikáció a legkényelmesebb módja a hangerő szabályozására, a többféle DSP funkció elérésére és a zene, filmek, játékok egyedi beállításainak programozására. A referencia basszus reprodukcióhoz az SB-2000 Pro ideális megoldás minden audiofil sztereó- vagy többcsatornás házimozi rendszerben. Az SB-2000 Pro új teljesítmény-referenciaértéket állít fel a saját ár-tartományában, miközben felülmúlja a sokkal nagyobb mélysugárzókat is.

 

Lélegzetelállító kimeneti teljesítmény és ultra alacsony frekvencia kiterjesztés tűpontos kontrolláltsággal

A már ismert-, a zászlóshajó 16-Ultra szériából örökölt technológia – szinte az összes iparági és média díjat bezsebelte a legjobb mélynyomók között szerte a világon – az SB-2000 Pro-ban szabadon bocsátja a lélegzetelállító kimenetei teljesítményt és basszus kiterjesztést, anélkül, hogy feláldozná a meghajtó kontrolláltsággát, illetve a frekvenciaválasz pontosságát. A zárt dobozkialakítás a valaha fejlesztett legkifinomultabb SVS mélysugárzó technológiát ötvözi az úttörő innovációkkal, kategóriáján belül új sztenderdet állítva árazása és mérete szempontjából.

svs sb-2000 pro aktív mélyláda SVS SB-2000 Pro aktív mélyláda SVS SB 2000 Pro akt v m lyl da  j 200 sz ria

 

Teljesen új, 12 colos, nagy kilengésű SVS meghajtó – Szívverés szerű finomsággal

A teljesen újratervezett 12 hüvelykes SVS meghajtó masszív alacsony frekvenciájú kimeneti teljesítményt nyújt, tévedhetetlen pontossággal és tranziens sebességgel. Az extrém merevség-tömeg arányú szellőztetett alumínium kónusz, és a szabadalmaztatott fröccsöntött extrém kilengésű perem együttesen biztosítja a hibátlan dugattyúszerű mozgást a tűpontos kontroll és a pontosság érdekében.
A 6.80 kilogrammot meghaladó kettős Ferritmágnes rendszer hatalmas mennyiségű mágneses energiát termel, ahhoz, hogy rendkívüli módon meghajtsa a mélynyomót kontrol-vesztés nélkül. Könnyedén „lemegy” 20Hz alá is, torzításmentesen.
Könnyű és merev, szellőztetett alumínium kónusz és a kompozit szálas porsapka szobát betöltő hangnyomást teremt, fenntartva a kontrollt még a legmagasabb hangerő szinten is.
hosszúlöketű parabolikus perem által, nemcsak halljuk, de érezzük is az extrém mélytöbbletet, s emellett megnöveli a meghajtó egység élettartamát is.
megnövelt alumínium pólus javítja a hőkezelési tulajdonságokat a kivételes hőelvezetés érdekében.
kétrétegű lengőtekercs kialakítása maximalizálja a linearitást és a pontosságot teljes kitérés mellett, miközben minimalizálja a torzítást és a teljesítmény-kompressziót.

svs sb-2000 pro aktív mélyláda SVS SB-2000 Pro aktív mélyláda SVS SB 2000 Pro akt v m lyl da membran

 

Sledge STA-550D erősítő – Könnyed teljesítmény és abszolút irányítás

Névlegesen 550 watt RMS, és 1500+ watt csúcsteljesítmény mellett, a Sledge STA-550D erősítő erőfeszítés nélkül és pontos vezérléssel maximalizálja a 12 colos meghajtó teljes potenciálját. Az innovatív dizájn ötvözi a D-osztályú erősítő hatékonyságát azzal a képességgel, hogy kolosszális árammennyiséget mozgat a teljesen különálló MOSFET-en keresztül, azért, hogy kiemelkedő valós mélysugárzó-teljesítményt biztosítson minden meghajtási szinten, bármilyen helyiségben.
nagy áramerősségű teljesen különálló MOSFET-ek, és a hatékony D-osztályú erősítés, lehetővé teszi a Sledge STA-550D erősítő számára, hogy hatalmas mennyiségű áramot mozgasson, ami műtéti pontossággal óriási teljesítményt tesz lehetővé.
Kifinomult 50MHz-es nagy felbontású Analóg Devices Audio DSP a legfejlettebb digitális processzor, amit valaha mélysugárzóban használtak, nagy pontosságot és tiszta hangminőséget tart fenn a fejlett szobai finomhangolás, a nagyteljesítményű DSP-vezérlők és még sok más révén. Kifejezetten az
SB-2000 Pro számára optimalizált frekvencia-válaszgörbék pedig lehetővé teszik a szobakorrekciót így a felhasználó javíthatja a teljesítményt a csúcsok, kioltások és egyéb helyiség-problémák kiküszöbölésével.

svs sb-2000 pro aktív mélyláda SVS SB-2000 Pro aktív mélyláda SVS SB 2000 Pro akt v m lyl da tap

 

SB-2000 Pro okostelefonos applikáció (Smartphone App) – A mélysugárzó vezérlésének legegyszerűbb módja

Az SB-2000 Pro kényelmes vezérlést és egyedi beállításokat kínál az SVS mélysugárzó DSP okostelefon-alkalmazásán keresztül az Apple, Android és Amazon eszközök ® számára. Az SVS applikáció a legkényelmesebb módja a hangerő szabályozására, a többféle DSP funkció elérésére és a zene, filmek, játékok egyedi beállításainak programozására. Beállíthatod a keresztezési frekvenciákat, háromsávos parametrikus EQ-t, polaritást, szoba-kiemelést és még sok minden mást, mindezt a kedvenc ülésedből. Az SVS mélysugárzó alkalmazás lehetővé teszi a fejlett testreszabást is, így elnevezheted a mélysugárzót a könnyű előre beállított váltásokhoz, kiválaszthatod annak készenléti módját és visszaállíthatod a gyári beállításait is. A Bluetooth-kapcsolat teljes irányítást tesz lehetővé,még akkor is, ha a mélysugárzó nincs szem előtt. A kétirányú visszajelzés valós időben mutatja az adott műveletet az alkalmazásban és a mélyláda hátsó panelén is.
Csatlakozás Bluetooth-kapcsolaton keresztül a kényelmes vezérléshez, még akkor is, ha a mélysugárzó nincs szem előtt. 3 egyedi beállítást menthetünk el filmekhez, zenéhez és még sok máshoz, így a hallgatási beállításokhoz optimalizált egygombos hangolással rendelkezünk. A 3-sávos parametrikus EQ-vezérlő lehetővé teszi a frekvencia-görbe és a Q-tényező pontos beállítását egyetlen Hz-szintre négy különböző meredekségen, így a felhasználó javíthatja a teljesítményt a csúcsok, kioltások és egyéb helyiség-problémák kiküszöbölésével.

svs sb-2000 pro aktív mélyláda SVS SB-2000 Pro aktív mélyláda SVS SB 2000 Pro akt v m lyl da app 1

 

Hátsó panel Intelligens Vezérlő Interfésze (Intelligent Control Interface)

A 2000 Pro sorozatú mélyládák hátulján található intelligens vezérlő interfész (ICI) a mélysugárzó legkritikusabb funkcióinak vezérlési lehetőségeit nyújtja. A hangerőt a hallgatási beállítások és a tartalom alapján módosíthatjuk a teljes és kiegyensúlyozott basszus válasz elérése érdekében.
Az ICI egyéb jellemzői között szerepel az állítható aluláteresztő szűrő frekvencia a zökkenőmentes hangátmenetek és a zavartalan keverés érdekében, valamint a fázisvezérlés is.

svs sb-2000 pro aktív mélyláda SVS SB-2000 Pro aktív mélyláda SVS SB 2000 Pro akt v m lyl da panel

 

Akusztikailag közömbös, különösen erősen merevített zárt kabinet kidolgozás

Az extra vastag MDF előlap és a kiterjedt belső merevítés az akusztikailag optimalizált SB-2000 Pro házában rezonanciamentes környezetet teremt, amely kompromisszumok nélküli mélysugárzó teljesítményt tesz lehetővé. Az akusztikus szigetelés kiküszöböli az összes színezést vagy rezonanciát a ládából, még referencia-hangerőn történő legmélyebb frekvenciák lejátszásánál is. A csomagolás tartalmaz egy védő-, nem rezonáló extra vastag ABS előlap rácsot és egyénileg állítható rezonancia csökkentő lábakat.

svs sb-2000 pro aktív mélyláda SVS SB-2000 Pro aktív mélyláda SVS SB 2000 Pro akt v m lyl da kabinet

 

2000 Pro széria technológia
Kompromisszum-mentes teljesítmény ihlette mélysugárzó-technika

Az új SVS 2000 Pro sorozat – a 16-Ultra, a 4000-es és a 3000-es sorozatból már ismert technológiai áttöréseket tartalmazza. Ez a technológia kapcsolódik az exkluzív 2000 Pro sorozat újításaihoz, hogy új sztenderdet állítson fel a mélysugárzó körében. Mostantól több ember élvezheti, mint valaha, az SVS által nyújtotta falremegtető, hallásküszöb alatti pontos és jól kontrollált mélytartományt!

Műszaki adatok

Specifikáció

 
Felépítés:

 • Zárt rendszerű
   
  Aktív mélyláda tulajdonságai:
 • Erősítő: 550W RMS ( 1500W csúcsteljesítmény )
 • Mélynyomó: 30 cm előre sugárzó
 • Freq: 19-240Hz ,+-3 dB
 • Méret: 360 x 372 x 395 mm (grill)
 • Súly: 17.5 Kg
 • Kivehető tápkábel. Főkapcsolóval és biztosítékkal
 • RoHS-kompatibilitással, ólommentesen készített, és az egész világra kiterjedő biztonsági tanúsítványokkal.
 • Auto-Ki / Be kapcsoló ,környezetbarát, készenléti üzemmódban

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!