Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sonos Ray intelligens soundbar, fehér

117.990Ft
Elektronika
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető

Frissítse fel tévézési, zenei és játékélményeit ezzel a lenyűgözően kompakt és könnyen kezelhető soundbarral.

Tapasztalja meg a pontosan kiegyensúlyozott hangzást, beleértve az éles párbeszédeket és a masszív basszust, valamint az egyszerűsített vezérlést a TV távirányítóval, a Sonos alkalmazással, az Apple AirPlay 2-vel és más eszközökkel. A felállítása mindössze két kábelt és néhány percet vesz igénybe, és az előrefelé néző akusztika miatt a Ray ideális zárt térben, például a tévéállvány polcán. Élvezze a rugalmasságot, hogy idővel olyan Sonos-rendszert hozhasson létre, amilyet szeretne, amikor hangszórókat ad hozzá a térhatású hangzás és a többszobás zenehallgatás érdekében.

Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Sonos Ray intelligens soundbar

Emelje magasabb szintre tévé-, zenei és játékélményeit ezzel a lenyűgözően kompakt és könnyen kezelhető soundbarral. Tapasztalja meg a teljesen kiegyensúlyozott hangzást tiszta párbeszédekkel és masszív mélyhangokkal, valamint az egyszerűsített vezérlést a tévé távirányítójával, a Sonos alkalmazással, az Apple AirPlay 2-vel és más eszközökkel. Mindössze két kábellel néhány perc alatt összeállíthatja, és az előre fókuszált akusztika miatt a Ray ideálisan használható zárt térben, például a tévéállvány polcán. Élvezze a rugalmasságot, mely révén idővel olyan Sonos rendszert hozhat létre, amilyet csak szeretne, ha hangszórókat ad hozzá a térhatású hangzás és a többhelyiséges zenehallgatás érdekében.

Tele van energiával

Tapasztalja meg a bámulatos tisztaságot és telt hangzást egy kis, önálló soundbarból, amely két nagy teljesítményű magashangsugárzót és egy pár aprólékosan  megtervezett mélyhangsugárzót egyensúlyoz ki saját torzításgátló technológiával.

Sonos Ray intelligens soundbar

Kristálytiszta párbeszédek, hogy ne maradjon le semmiről

A vezető hollywoodi hangmérnökök által végzett finomhangolásnak és a TruePlay szoftvernek köszönhetően, amely a hangzást a helyiség egyedi akusztikájához igazítja, soha nem marad le egyetlen szóról sem. A még nagyobb tisztaság érdekében kapcsolja be a Sonos alkalmazásban a Beszédjavítás beállítást.

Előremutató tervezés a tökéletes illeszkedés érdekében

Helyezze a soundbart a médiaállványra, vagy szerelje a falra. Az összes akusztikai elem előre néz, hogy a közeli felületek interferenciája minimálisra csökkenjen.

Előremutató tervezés a tökéletes illeszkedés érdekében

Stresszmentes beállítás

A kicsomagolást követően perceken belül hihetetlen hangzást érhet el. Egyszerűen csatlakoztassa a tápkábelt, csatlakoztassa a tévét, és nyissa meg a Sonos alkalmazást. A munka nagy részét elvégzi Ön helyett.

Stresszmentes beállítás

Erősítők

Mind a négy D-osztályú digitális erősítőt a soundbar egyedi akusztikai felépítéséhez hangoltuk.

Magashangsugárzók - Két középső magashangsugárzó állítja elő a tiszta magas frekvenciájú hangokat.
Középhangsugárzók - Két nagy hatásfokú középhangsugárzó gondoskodik a közepes frekvenciák hű lejátszásáról és a masszív basszusról.
Basszusreflex rendszer - A szabadalmaztatott alacsony sebességű portkialakítás minimalizálja a torzítást és kikerekíti az alacsony frekvenciákat.

Együttműködik a tévével

Csatlakoztassa a Rayt gyakorlatilag bármilyen optikai kimenettel rendelkező tévéhez, és használja a meglévő távirányítót a hang vezérlésére.

Együttműködik a tévével

Nagyszerű minőség, ha csend van

Kapcsolja be az Éjszakai hangzás beállítást a Sonos alkalmazásban, hogy csökkentse a hangos effektek intenzitását, és a párbeszédek tiszták maradjanak, és így ne zavarjon másokat otthon.

Nagyszerű minőség, ha csend van

Rugalmasság a hangrendszer bővítéséhez

Bármikor könnyedén hozzáadhat hangszórókat. A mélyhangsugárzóval és a hátsó térhatású hangszórókkal még jobban belemerülhet a tartalmak élvezetébe, a többhelyiséges zenehallgatáshoz pedig otthonában mindenütt elhelyezhet hangszórókat.

Zenét is streamel

Ha a tévé ki van kapcsolva, a Sonos alkalmazás, az Apple AirPlay 2, a Spotify Connect és más szolgáltatások segítségével wifin keresztül lejátszhat zenét, podcastokat, rádióműsort és hangoskönyveket kedvenc szolgáltatóitól.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK - SONOS RAY

Fel lehet szerelni a soundbar-t a falra?

Igen. Javasoljuk a Sonos Ray fali tartó használatát.

Hová helyezzem el a Rayt?

A maximális sokoldalúság érdekében az összes akusztikai komponens előrefelé néz. A Ray falra szerelhető, elhelyezhető bútorok tetején, vagy a TV-állvány zárt polcára rejtve. Javasoljuk, hogy legalább 5 mm távolság legyen az élek és a környező felületek között.

Mely Sonos hangszórók működnek surroundként?

A következő hangszórók egy összeillő párja működik surroundként: Sonos Era 100, Sonos One (beleértve az SL-t), Sonos Five, Play:1, Play:3 és Play:5 (Gen 2). A Sonos Amp segítségével falba épített, mennyezetbe épített vagy más passzív hangszórókat is működtethet surroundként.

Csatlakoztathatok mélynyomót a Rayhez?

A Ray kompatibilis a Sonos Sub minden generációjával. A soundbar nem működik harmadik féltől származó mélynyomóval.

Honnan tudom, hogy a tévém rendelkezik-e optikai kimenettel?

A legtöbb nagyobb gyártó tévékészüléke rendelkezik optikai csatlakozóval. A tévé hátulján találnia kell egy portot, amelyen az Optical Audio, TOSLINK, Digital Audio Out vagy valami hasonló felirat szerepel. Ennek az információnak a tévé kézikönyvében is meg kell lennie.

Mi a különbség az optikai és a HDMI eARC között?

Mind az optikai, mind a HDMI eARC csatlakozások többcsatornás hangot továbbítanak a TV-ről a soundbarra.

Az optikai a legtöbb TV-n elérhető, és akár 5.1 csatornás térhatású hangzást is támogat. Mivel ez a típusú kapcsolat nem továbbítja a távirányító parancsokat, a Ray a TV távirányítóról IR (infravörös) technológiával fogadja a hangerő- és némítási parancsokat. Ellenőrizze a TV-modell specifikációit az IR-távirányító és az optikai képességek megerősítéséhez.

A HDMI eARC nagyobb sávszélességet biztosít, és támogatja a 7.1 csatornás térhatású hangzást, valamint a nagy felbontású formátumokat, beleértve a Dolby Atmos és a Dolby Digital Plus formátumokat. Ez a típusú csatlakozás a CEC technológiát is használja a távirányító parancsok továbbítására.

Lehet Bluetooth segítségével streamelni?

A Ray nem rendelkezik Bluetooth-kapcsolattal, hanem a WiFi hálózaton keresztül streameli az audiotartalmakat. Az internet-hozzáférés lehetővé teszi, hogy nagyobb távolságokon keresztül nagyobb hűségű hangot streameljen, Sonos hangszórókat csoportosítson vagy párosítson, és még sok minden mást is.

Használhatok hangvezérlést a Ray segítségével?

Használhatja a Sonos Voice Control, az Amazon Alexa vagy a Google Assistant hangvezérlést egy kompatibilis eszközzel, például a Sonos One, az Amazon Echo Dot vagy a Google Nest Mini segítségével. Az AirPlay 2 segítségével történő streamelés közben az iOS-eszközön lévő Siri segítségével vezérelheti az Apple Musicot.

Használhatom a Sonos S1 Controller alkalmazást a Ray segítségével?

A Rayhez a Sonos alkalmazás legújabb generációja, a Sonos S2 szükséges. Itt tudhat meg többet.

Műszaki adatok

Erősítők

·         Mind a négy D-osztályú digitális erősítőt a soundbar egyedi akusztikai felépítéséhez hangolták.

Magassugárzók

·         A két magas hangszóró tiszta magasfrekvenciás választ eredményez.

Középsugárzók

·         Két nagy hatásfokú mély/közép hangszóró gondoskodik a középfrekvenciák lejátszásáról és a masszív basszusokról.

Basszusreflex rendszer

·         A saját fejlesztésű, alacsony sebességű port kialakítás minimalizálja a torzítást és kerekíti a mélyhangokat.

Állítható EQ

·         A Sonos alkalmazással beállíthatja a basszust, a magasságot és a hangerőt.

Trueplay

·         Ez a szoftver méri a szoba akusztikáját, majd finomhangolja a soundbar-t. Támogatott iOS készülék szükséges.

Beszédjavítás

·         Kapcsolja be ezt a beállítást a Sonos alkalmazásban a hangfrekvenciák felerősítéséhez és a párbeszédek tisztázásához.

Éjszakai hang

·         Kapcsolja be ezt a beállítást a Sonos alkalmazásban a hangos hangok intenzitásának csökkentéséhez és a halkabb hangok szintjének növeléséhez.

Házimozi hangformátumok

·         Stereo PCM, Dolby Digital, DTS Digital Surround* (*Ez nem jelzi a licencelt dekódert.) A Sonos alkalmazás lejátszás alatt képernyőjén megjelenik, hogy milyen típusú hangot dekódol.

Méretek

·         Magasság: 70 mm

·         Szélesség: 557 mm

·         Mélység: 93 mm

Súly

·         1,9 kg

Színek

·         Fekete, fehér

Felület

·         Matt

Felszerelés

·         M5-ös menetes rögzítő aljzat

Vezérlés

·         A terméken található kapacitív érintésvezérlőkkel beállíthatja a hangerőt, a lejátszást, a szünetet, a kihagyást és az újrajátszást.

LED

·         A terméken lévő lámpa jelzi a csatlakozást, a némítás állapotát és a hibákat.

Csatlakozások

·         WiFi -Csatlakozzon a WiFi-hez bármely 2,4 GHz-es 802.11/b/g/n broadcast-képes routerrel.

·         Optikai- Csatlakozzon a TV optikai kimenetéhez a mellékelt kábellel.

·         Ethernet

·         10/100-as port a routerhez való vezetékes csatlakoztatáshoz.

·         Infravörös (IR) vevő -Szinkronizálja a hangsávot a TV távirányítójával az egyszerűsített vezérlés érdekében.

Feszültség

·         Automatikusan kapcsoló 100-240V 50/60Hz-es AC univerzális bemenet

CPU

·         Négymagos processzor

·         1,4 GHz A-53

Memória

·         1 GB SDRAM

·         4GB NV

Apple AirPlay 2

·         Működik az AirPlay 2-vel Apple eszközökön iOS 11.4 és újabb verziókkal

A doboz tartalma

·         Sonos Ray

·         Tápkábel - Hossz: 2 m (6 láb)

·         Optikai audiokábel - Hossza: 1,5 m (4,9 láb)

·         Dokumentáció -Gyorsindítási útmutató és jogi/szavatossági információk

Szükségletek

·         WiFi

·         Internetkapcsolat

·         Energiaforrás

·         Közeli elektromos konnektor

·         Sonos alkalmazás -A Sonos alkalmazás legújabb generációja egy kompatibilis készüléken futó eszközön

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!