Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sonos Port

175.990Ft
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető

Hozza a Sonos-élményt meglévő sztereójához vagy vevőegységéhez, és élvezze a többszobás zenehallgatás végtelen lehetőségeit.

Csatlakoztassa a Portot hagyományos audioberendezéséhez, hogy zenét, rádiót, hangoskönyveket és egyebeket streamelhessen kedvenc szolgáltatásaiból. A vezérlés egyszerű a Sonos alkalmazással és az Apple AirPlay 2 segítségével. Bővítse hangrendszerét bármikor Sonos hangszórókkal otthonában. Minden együtt működik a WiFi-n keresztül.

Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Sonos Port intelligens többfunkciós előerősítő

A Sonos Port a zenebarátok álma. Ez a kis eszköz lehetővé teszi, hogy egyszerűen összekapcsold és optimalizáld az otthoni hangrendszereidet, és így még magasabb szintre emeld a zenehallgatás élményét. Tehát, ha te is a legjobb hangminőségre és a legmodernebb technológiára vágysz otthonodban, ne keress tovább - a Sonos Port minden igényedet kielégíti. A Sonos Port valódi áttörést jelent az otthoni hangszórórendszerek terén.

Sonos Port intelligens többfunkciós előerősítő

Univerzális kompatibilitás

Az első dolog, amit érdemes megemlíteni a Sonos Port-ról, az az, hogy rendkívül sokoldalú és kompatibilis eszköz. Akár hagyományos hangrendszerrel, akár erősítővel vagy más audióberendezésekkel szeretnéd összekapcsolni, a Port segítségével mindezt egyszerűen megteheted. Ez a készülék valódi hidat képez a régi és új technológiák között.

Univerzális kompatibilitás

Kiváló hangminőség

A Sonos mindig is híres volt a kiváló hangminőségéről, és a Port sem kivétel. Ez a kis eszköz képes meghajtani akár a legnagyobb teljesítményű hangszórókat is, és lenyűgöző hangzást biztosít a legapróbb részletekig. Így bármilyen zenei stílust vagy hangforrást választasz, mindig élvezheted a kristálytiszta hangzást.

Egyszerű telepítés és beállítás

A Sonos Port telepítése és beállítása gyerekjáték. Csak csatlakoztasd az eszközt a hangrendszeredhez vagy erősítődhöz, és már indulhat is a zenehallgatás. Az intuitív felhasználói felület és az egyszerű csatlakozók lehetővé teszik, hogy pillanatok alatt elkészülj a beüzemeléssel.

Egyszerű telepítés és beállítás

Okos funkciók

A Sonos Port nem csupán egy átlagos audióeszköz. Beépített okos funkcióival lehetővé teszi, hogy teljesen testre szabható hangrendszert hozz létre otthonodban. A Sonos alkalmazás segítségével könnyedén szinkronizálhatod a Port-ot más Sonos termékekkel, és így teljesen integrált otthoni hangrendszert hozhatsz létre.

Stílusos és kompakt kialakítás

A Sonos mindig is fontosnak tartotta a stílusos és kifinomult dizájnt, és a Port sem kivétel. Kompakt és elegáns kialakítása lehetővé teszi, hogy diszkréten elhelyezd bármelyik szobában, anélkül hogy zavarna a látványt.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK - SONOS PORT

Miben különbözik a Port az Amp-tól?

Bár mind a Port, mind az Amp streaming funkciókat kínál, és lehetővé teszi, hogy vezetékes hangsugárzókat építsen be a Sonos rendszerébe, a termékek közötti fő különbség az erősítésben rejlik. Az Amp a passzív hangsugárzókat, például a falba vagy a mennyezetbe épített hangsugárzókat táplálja. A Port nem képes hangberendezéseket táplálni, ami azt jelenti, hogy vagy egy működő erősítőre vagy aktív hangsugárzókra van szükség.

Mire van szükségem a Port lemezjátszóval való használatához?

Szüksége lesz egy fonó-előerősítővel ellátott lemezjátszóra, valamint Sonos hangsugárzókra (vagy bármilyen márkájú passzív hangsugárzókra, illetve a meghajtásukhoz erősítőre). Csatlakoztasson egy szabványos audio-in csatlakozót a Port hátuljához, majd nyissa meg a Sonos alkalmazást, és válassza a Line-in menüpontot a Tallózás menüből.

Szükségem van a Portra egy Sonos rendszer létrehozásához?

Nem. A Sonos vezeték nélküli hangszórók, például a Sonos One vagy a Beam, közvetlenül csatlakozhatnak a Sonos rendszerhez WiFi-n keresztül, Port nélkül.

Javítja-e a Port a hangsugárzóim hangminőségét?

Az általános hangminőség a hangsugárzók belső összetevőitől függ, de a Port új digitális-analóg átalakítója (DAC) biztosítja, hogy a streamelt hang a lehető legtisztább legyen.

Van a Portnak érintésvezérlése?

A Portot általában hangerőszabályzóval rendelkező sztereóhoz vagy vevőegységhez csatlakoztatják. Annak érdekében, hogy elkerülje a két külön hangerőszabályozást ugyanahhoz a rendszerhez, és hogy a vezérlés a lehető legegyszerűbb legyen, a Port nem rendelkezik érintésvezérlővel.

Csatlakoztathatom a Portot közvetlenül egy TV-hez?

A Portot nem TV-vel való használatra tervezték. A Port rendelkezik analóg hangbemenettel, amelyet technikailag beköthet egy TV-hez, hogy hangot streamelhessen bármely Sonos komponensre vagy hangszóróra. Ez azt jelenti, hogy a vonalbemenetet nem TV-vel való használatra tervezték, és a hang analógról digitálisra történő átalakítása során némi késleltetést vagy ajakszinkronizálási problémákat okozhat. A digitális csatlakozóval rendelkező termékek, mint például az Amp, az Arc és a Beam, TV-vel való használatra ajánlottak.

Csatlakoztathatom a Portot egy harmadik féltől származó soundbarhoz?

A Port használható streaming forrásként egy harmadik féltől származó soundbarhoz az RCA kimenet vagy a digitális koaxiális kimenet segítségével.

Csatlakoztathatom a Portot egy harmadik féltől származó vevőegységhez vagy erősítőhöz, hogy hátsó vagy surround hangszórókat tápláljak?

A Port nem táplálja a hátsó vagy surround hangszórókat.

Hogyan használhatom a Portot vezetékes hangszórók nélkül?

A Port RCA bemenetére lemezjátszók, CD-lejátszók, iPodok, DAC-k és más audioeszközök csatlakoztathatók, így lehetővé teszi bakelitlemezek, CD-k és helyben tárolt audiofájlok streamelését vezeték nélküli Sonos hangsugárzókra az egész otthonában.

Használhatom a hangomat a Port vezérlésére?

A Port támogatja a hangvezérlést, ha hangvezérlésre alkalmas eszközzel, például Sonos One, Amazon Echo Dot vagy Google Nest készülékkel van összekötve.

Miben különbözik a Port a Connecttől?

A Port a Connect utódja, amely gazdagabb hangzást biztosít, és a Sonos platformot a hagyományos audioeszközökre is kiterjeszti. A Port egy frissített digitális-analóg átalakítót tartalmaz a tisztább és részletgazdagabb hangzás érdekében, valamint egy 12V-os trigger aljzatot, amely automatikusan bekapcsolja az erősítőt, hogy megbízhatóbban indítsa el a lejátszást. A Port lehetővé teszi továbbá a tartalmak vezérlését az Apple AirPlay 2 segítségével, és sokoldalú, szabványos AV-állványokkal kompatibilis kialakítással rendelkezik.

Használhatom a Sonos S1 vezérlőt a Porttal?

A Porthoz a Sonos alkalmazás legújabb generációja (Sonos S2) szükséges. Itt tudhat meg többet.

Műszaki adatok

Kimenet

 • Sztereó vagy kettős monó hang

EQ

 • A Sonos alkalmazással beállíthatja a mély és magashangokat és a hangerőt a hangzás optimalizálása érdekében.

Méretek

 • Magasság: 138 mm 
 • Szélesség: 138 mm
 • Mélység: 41 mm 

Súly

 • 0,47 kg

Szín

 • Fekete

Felület

 • Matt

LED

 • A terméken lévő fény jelzi a kapcsolatot, a néma állapotot és a hibákat.

Csatlakozások

 • WiFi - csatlakozzon a WiFi-hez bármely 802.11a/b/g/n 2,4 vagy 5 GHz-es sugárzásra képes routerrel.
 • Digitális koax - csatlakoztassa egy digitális koaxkábel egyik végét a digitális kimenethez, a másik végét pedig az erősítő vagy vevőegység digitális koax bemenetéhez.
 • Line-in - az analóg RCA-bemenetek lehetővé teszik egy audioeszköz, például lemezjátszó vagy CD-lejátszó csatlakoztatását egy kiegészítő kábel segítségével.
 • Automatikus 12V-os trigger- ez bekapcsolja az erősítőt, így nincs szüksége további távirányítóra.
 • Ethernet
 • Kettős 10/100-as port a routerhez való vezetékes csatlakoztatáshoz.

Feszültség

 • 100-240V 50/60Hz belső tápegység

CPU

 • Négymagos1,4 GHz A-53

Apple AirPlay 2

 • Működik az AirPlay 2-vel az Apple készülékek iOS 11.4 és újabb verziójain.

A doboz tartalma

 • Sonos port
 • Tápcsatlakozó - hossz: 2 m
 • RCA kábel - analóg csatlakozásokhoz
 • Dokumentáció- gyorsindítási útmutató és jogi/szavatossági információk

Szükségletek

 • Erősített hangberendezés
 • Egy sztereó vagy vevőegység és passzív vagy Sonos hangszórók a hangkimenethez
 • WiFi - internetkapcsolat
 • Tápforrás - közeli konnektor
 • Sonos alkalmazás - a Sonos alkalmazás legújabb generációja egy kompatibilis készüléken futó eszközön

Youtube videók

Csatolt dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!