Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sonos Outdoor by Sonance kültéri hangsugárzó, fehér

391.990Ft
Elektronika
Fehér
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető

Az Outdoor Speakers by Sonos and Sonance passzív hangsugárzó párral egész évben teljes, részletes hangzást élvezhet a hátsó kertben vagy a teraszon.

Kösse a Sonos Amp erősítőre a páratlan Sonos-élményért, beleértve a végtelen lehetőségeket a többszobás zenehallgatáshoz otthonában.

Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Sonos Outdoor by Sonance kültéri hangsugárzó

Úgy építették, hogy ellenálljon az elemeknek

Ne hagyja, hogy az időjárás a zene útjába álljon. Ezeket a hangsugárzókat a nedvesség, víz, sós víz, hőség, UV-sugárzás és fagypont alatti hőmérséklet elviselésére tervezték.

Telepítse ezeket a prémium minőségű, minden időjárási körülménynek ellenálló Sonos kültéri hangsugárzókat a teraszra, kertbe, teraszra vagy erkélyre, hogy a napsütésben is kivételes, kellemes hangzást élvezhessen.

  • A Sonos által tervezett. A Sonance készítette.
  • IP66-os időjárásálló minősítés - egész évben ellenáll az időjárás minden elemének.
  • Akár 3 pár tápellátása a Sonos Amp segítségével
  • Egyszerű, gyors telepítés a falra szerelhető kialakítással

Fő jellemzők

A Sonos kültéri minősítésű, időjárásálló hangsugárzó kínálatát úgy tervezték, hogy egész évben a szabadban lehessenek, még például a híresen változékony brit időjárásban is.

A nagy teljesítményű 6,5"-os meghajtónak és a tiszta, tiszta magas hangszórónak otthont adó Sonos Outdoor hangszórók félelmetes kerti hangzást biztosítanak. A Sonance-szal együtt tervezett Sonos Outdoor hangszórók a két otthoni audioóriás szakértelmét egyesítik a tökéletes szabadtéri zenehallgatási élmény érdekében.

A Sonos kültéri hangsugárzói passzív kivitelűek, azaz meghajtásukhoz erősítőre van szükség. Tökéletesen együttműködnek a Sonos Amp, amely ezeket a hangsugárzókat táplálja, hogy megtöltse a kültéri teret a szeretett zenével.

Az erősítőhöz csatlakoztatva ezeket a hangsugárzókat a házban lévő bármelyik Sonos hangszóróval csoportosíthatja, így valódi , belülről kifelé irányuló funkcionalitást biztosít, amely tökéletes bármilyen partihoz vagy szabadtéri grillezéshez. Az erősítő és a hangsugárzók akár egy kültéri projektorhoz is csatlakoztathatók, így nagyszerű kültéri mozirendszert hozhat létre.

Időjárásálló kialakítás

A Sonos Outdoor hangsugárzók teljes mértékben IP66-os időjárási besorolásúak, így hosszú élettartamra tervezték őket, és egész évben kint tarthatók.

Úgy tervezték, hogy ellenálljon a nedvességnek, víznek, sós vízpermetnek, hőségnek, UV-sugárzásnak és fagypont alatti hőmérsékletnek, így nem kell aggódnia amiatt, hogy nyár végén leszereli a hangszórókat. Ezáltal a hangszórók olyan nedves beltéri helyiségekbe is jól alkalmazhatók, mint az úszómedencék, szaunák vagy fürdőszobák.

A Sonos kültéri hangsugárzók azonnal felszerelhetőek, ami azt jelenti, hogy nem kell további falikonzolt használnia. A hangsugárzók vezetékei el vannak rejtve a szem elől az okos, elforgatható tartó kialakításnak köszönhetően. A falhoz síkban, eresz alá, sarokba vagy oszlopra szerelhető.

Hogyan hajtsa meg őket

A Sonos Amp kicsi, de hatalmas, csatornánként lenyűgöző 125 wattal látja el a csatlakoztatott hangsugárzókat. Ez biztosítja, hogy egész évben a legmélyebb, és legtisztább magasakkal rendelkező kültéri hangzásban részesüljön.

A kültéri hangsugárzók kábelezése pontosan ugyanaz, mint egy beltéri mennyezeti vagy falba épített hangszóróé. Minden egyes hangszóró és az erősítő között 1 hosszú, legalább 1,5 mm2-es kéteres hangszórókábelre lesz szüksége. Ha az elemeknek kitett kábelhosszúságokat futtat, javasoljuk, hogy kültéri minősítésű hangszórókábelt válasszon. Ezek a hangsugárzók természetesen más erősítőkkel is kompatibilisek.

Kompatibilis a Sonos ökoszisztémával

Ha a Sonos Amp-hez csatlakoztatjuk, a Sonos Outdoor hangsugárzók egy beltéri/kültéri multiroom rendszer részeként együttműködnek az otthonunkban található bármely más Sonos hangsugárzóval.

Az erősítőt és a hangszórókat párosíthatja egy másik Sonos hangsugárzóhoz vagy hangsugárzó csoporthoz, hogy az egész házban és a kertben zenét hallgathasson, sőt, ha az erősítő vonalszintű bemenetéhez csatlakozik, lemezjátszót vagy más HiFi komponenssel is lejátszhat a hangsugárzókon keresztül.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK - SONOS OUTDOOR BY SONANCE

Hogyan vannak ezek a hangsugárzók optimalizálva a Sonos Amphez?

Csatlakoztatáskor a Sonos Amp automatikusan felismeri ezeket a hangszórókat, és optimalizálja a hangzást. Ez csak azért lehetséges, mert a hangszórókat az alapoktól kezdve a Sonance-szal közösen terveztük.

Milyen típusú vezetéket kell használni a hangsugárzók Amphez való csatlakoztatásához?

Kültéri használatra alkalmas 1,5 mm2 (vagy nagyobb keresztmetszetű) vezetéket kell használnia.

Hány Sonos és Sonance kültéri hangszóró működtethető egyetlen erősítővel?

Egyetlen Sonos erősítő legfeljebb három pár, azaz összesen hat darab hangsugárzók képes táplálni. Más erősítők csak két párat, vagy összesen négy darabot tudnak táplálni.

Támogatják ezek a hangszórók a Trueplay-t a Sonos Amp segítségével?

Nem. A kültéri környezetekben túl sok a hang és egyéb tényezők, amelyek lehetetlenné teszik a Trueplay hangolást.

Műszaki adatok

Mélyhangszóró

·         Egy nagy kiugrású, elforgatható mélysugárzó gazdag közép- és mélyhangokat produkál.

Magassugárzó

·         Az egy hüvelykes magassugárzó tiszta magas frekvenciákat képes produkálni.

Frekvenciaválasz

·         55Hz - 20KHz (±3dB)

Névleges impedancia

·         8 Ohm

Érzékenység

·         89dB SPL (2,83V/1m)

IP66

·         Por- és időjárásálló, megfelel a Mil Spec 810 szabványnak a páratartalom, a sós permet, a hőmérséklet és az UV-hatás tekintetében.

Hőmérséklet

·         -25°C és 65°C között

Méretek

·         Magasság: 392,2 mm

·         Szélesség: 191 mm

·         Mélység: 199 mm

Súly

·         4 kg

Színek

·         Fekete, fehér

Felület

·         Matt

Szükséges teljesítmény

·         Minimum 5 watt, Maximum 130 watt

A doboz tartalma

·         Sonos és Sonance kültéri hangszórók (pár)

·         Hangszórórácsok (pár)

·         FastMount konzolok (pár)

·         Vezetékcsatlakozó burkolatok (pár)

·         Dokumentáció - Telepítési kézikönyv és jogi/szavatossági információk

Szükségletek

·         Erősítő (Sonos Amp használatára optimalizálva)

·         Hangszóró vezeték (1,5 mm2 vagy nagyobb)

Letöltések

Kültéri hangszóró 2D CAD rajzok

Youtube videók

Csatolt dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!