Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sonos Move 2 intelligens hordozható sztereó hangsugárzó, fekete

195.990Ft
Elektronika
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető

A kívül-belül továbbfejlesztett, legerősebb hordozható hangszórónk szívdobogtató sztereó hangzást biztosít, bárhol, ahol csak akarja.

Csatlakozzon kedvenc audiotartalmaihoz a WiFi és a Bluetooth® segítségével, és élvezze az akár 24 órás megállás nélküli lejátszást. Ez a hordozható hangszóró IP56-os besorolással por- és vízálló, így tökéletesen alkalmas kültéri használatra. Ha fel kell töltenie az akkumulátort, egyszerűen állítsa a Move 2-t a mellékelt vezeték nélküli töltőállványra. Használhatja önmagában vagy egy egész házra kiterjedő hangrendszer részeként más Sonos hangszórókkal együtt.

Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Sonos Move 2: Az Intelligens, mozgatható zenei élmény új dimenziója

A Sonos Move 2 egy új generációs, prémium minőségű vezeték nélküli hangszóró, amely a Sonos hagyományos minőségét és teljesítményét kombinálja a mozgatható, kalandra vágyó felhasználók igényeivel. Ez a rendkívül sokoldalú eszköz lehetővé teszi, hogy mindenhol magunkkal vigyük a kedvenc zenénket és hangélményünket, legyen az otthon, a kertben vagy éppen a kempingezés közben.

Az első generációval ellentétben – amely egyetlen középső magashangsugárzót tartalmazott – a Move 2 egy pár optimális szögben elhelyezett, egyedi hullámvezetőkkel ellátott magashangsugárzót tartalmaz. Ez az új akusztikai architektúra magasabb hanghűségű sztereó hangzásvilágot eredményez, éles énekhanggal és az egyes hangszerek részleteinek pontos artikulációjával a bal és jobb csatornán.

Sonos Move 2: Az Intelligens, mozgatható zenei élmény új dimenziója

Kiváló hangminőség és robusztus kialakítás

A Sonos Move 2 rendkívül kiváló hangminőséget kínál bárhol is legyünk. Két nagy teljesítményű hangsugárzó és egy mélynyomó biztosítja a tiszta, részletgazdag hangzást és a dinamikus basszusokat. Emellett a hangszóró kialakítása rendkívül robosztus és strapabíró, így nem kell aggódnunk az esetleges ütésektől vagy az időjárás viszontagságaitól sem.

Kiváló hangminőség és robusztus kialakítás

Intelligens funkciók és vezérlés

A Sonos Move 2 intelligens funkciókkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a zenelejátszás egyszerű és intuitív vezérlését. A hangszóró kompatibilis az Amazon Alexa és a Google Assistant hangvezérlővel, így hanggal is irányíthatjuk a zenelejátszást vagy más okosotthoni funkciókat. Emellett a Sonos alkalmazáson keresztül is könnyedén kezelhetjük a hangszórót és hozzáférhetünk kedvenc zeneszolgáltatásainkhoz.

Lejátszás bármilyen szolgáltatásról vagy eszközről

Streamelés wifi és Bluetooth segítségével. Könnyen csatlakoztathat egy másik hangforrást 3,5 mm-es csatlakozóval.

Mozgatható és kényelmes használat

A Sonos Move 2 hordozható és könnyen mozgatható, így bárhol élvezhetjük a kiváló hangélményt. A hangszóró beépített akkumulátorral rendelkezik, amely hosszú üzemidőt biztosít, így akár egy egész napos kempingezésen vagy strandoláson is élvezhetjük a zenét. Emellett a Sonos Move 2 IP67 víz- és porállósággal rendelkezik, így nem kell aggódnunk az esetleges nedves vagy poros környezetben történő használat miatt sem.

Egész nap használható akkumulátor

A Move 2 új akkumulátora és megnövelt hatékonysága akár 24 órányi megállás nélküli lejátszást biztosít. Ez több mint kétszer olyan hosszú, mint az előző generációé.

Egész nap használható akkumulátor

Összefoglalás

A Sonos Move 2 egy kiváló választás mindazoknak, akik szeretnék magukkal vinni a kiváló hangélményt bárhová mennek. A kiváló hangminőség, a robustus kialakítás, az intelligens funkciók és a hordozhatóság együttesen teszik ezt a hangszórót az ideális választássá mindennapi zenehallgatáshoz és szórakozáshoz. Ha ki szeretné élvezni a Sonos minőségét bárhol is jár, akkor a Sonos Move 2 az Ön választása!

Sonos Move 2 fehér

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK - SONOS MOVE 2

Mi a különbség a Move 2 és a Move között?

A Move 2 új akusztikai felépítéssel rendelkezik, egy további tweeterrel a sztereó hangzás érdekében, erősebb akkumulátorral, amely körülbelül 24 óra lejátszási időt biztosít (kétszer annyi időt, mint a Move), új színekkel, frissített érintésvezérlővel, a Sonos Line-In adapterrel lemezjátszó vagy más hangforrás csatlakoztatásának lehetőségével, továbbfejlesztett vezeték nélküli töltőbázissal, levehető és kompaktabb adapterrel, a WiFi és a Bluetooth együttes működésével, így a Sonos rendszer többi részével Bluetooth-hangot is lejátszhat, és még sok mással.

A Move 2 támogatja a sztereó párosítást?

Az otthoni WiFi hálózathoz csatlakoztatva a Sonos alkalmazással két hangszórót párosíthatsz a még szélesebb és részletesebb hangzás érdekében. Felhívjuk figyelmét, hogy a hordozható hangszórók nem használhatók térhatású hangzásra a Sonos házimozi rendszerben.

Lehet sztereó párosítani a Move 2 és a Move hangszórókat?

A sztereó párosításhoz mindkét hangszórónak azonos akusztikai felépítéssel és hangprofilokkal kell rendelkeznie. Mivel a Move 2 egy további magas hangszóróval rendelkezik, nem lehet sztereó pároztatni a Move-val. A két hangszórót csoportosíthatja, hogy szinkronban játsszon többszobás zenehallgatáshoz vagy egy nagyobb tér kitöltéséhez.

Működni fog a Move 2 vezeték nélküli töltőállomás a Move vezeték nélküli töltőállomással?

Igen. Mindkét bázis mindkét termék töltésére használható. Felhívjuk figyelmét, hogy a Move 2 vezeték nélküli töltőbázis színei (fekete, fehér és olajzöld) eltérnek a Move vezeték nélküli töltőbázis színeitől (holdfehér és árnyékfekete).

Használhatom a Move 2 csereakkumulátort a Move készülékkel?

Igen. A Move 2 csereakkumulátor a Move készülékkel együtt működik a Move készülékkel a jobb lejátszási idő érdekében.

Párosítható-e a Move 2 mélynyomóval?

A Move 2 nem párosítható Sonos mélynyomóval. Mivel a hangszórót úgy tervezték, hogy otthonában mozogjon, a mélysugárzóval való párosítás kiegyensúlyozatlan hangzást eredményezne: az egyik szobában a közép- és magas frekvenciák, a másikban pedig a basszusok szólnának, vagy a párosítás megszakadna, valahányszor a Move 2-t új helyre helyezi.

Tapasztalhatok térbeli hangzást vagy Dolby Atmos-t a Move 2 segítségével?

A Move 2 akusztikai architektúrája nem támogatja a térbeli audiotartalmak lejátszását. A Dolby Atmos élmény megtapasztalásához fontolja meg az Era 300 vagy az Arc hangsugárzókat, amelyek felfelé irányuló meghajtókkal rendelkeznek a magassági csatornákhoz, vagy a Beam (Gen 2) hangsugárzót, amely támogatja a virtualizált Dolby Atmos élményt.

Használhatom a Bluetooth-t, amint kicsomagolom a Move 2-t?

A Move 2-t először WiFi-n kell beállítani a Sonos alkalmazás segítségével. A beállítás után a hangszóró hátoldalán található gomb megnyomásával egyszerűen párosíthat egy Bluetooth-eszközt.

Mi a különbség a Bluetooth és a WiFi között?

A WiFi-kapcsolat biztosítja a legjobb hallgatási élményt, mivel lehetővé teszi a veszteségmentes hangfolyamot az otthonod bármely pontjáról. A Bluetooth lehetővé teszi, hogy gyorsan csatlakoztasson egy telefont, táblagépet vagy laptopot a hangszóróhoz, és egy korlátozott hatótávolságon belül közvetlenül a párosított eszközről streameljen.

Csoportosíthatok hangszórókat Bluetooth használata közben?

Igen. Ha Bluetooth-forrásból származó tartalmat játszik le, akkor a Move 2-t csoportosíthatja a Sonos-rendszer más termékeivel.

Csatlakoztathatom a lemezjátszómat vagy más hangforrást a Move 2-höz?

Igen, a Sonos Line-In adapterrel bármilyen 3,5 mm-es vonalas kimenettel rendelkező hangforrást, például lemezjátszót, számítógépet vagy CD-lejátszót csatlakoztathat. Szüksége lesz egy 3,5 mm-es segédkábelre is (nem tartozék).

Használhatok harmadik féltől származó adaptert a vonalbemenethez?

Nem. A legtöbb, ha nem az összes, ma a piacon kapható USB-C-3,5 mm-es adaptert line out (fejhallgató) kimenetre szánják, és nem támogatják a line in-t. A megbízható kapcsolathoz használja a Sonos Line-In adaptert.

Csatlakoztathatom a Move 2-t a tévémhez?

A Bluetooth és a line-in csatlakozások nem TV-vel való használatra készültek, és késleltetési és/vagy ajakszinkronizációs problémákat eredményeznek. A házimozi élmény fokozásához szükséged lesz egy Sonos soundbarra, amelyet a Move 2 segítségével zenét és csoportot is streamelhetsz.

Mit tehetek az USB-C porttal?

Az USB-C port a Sonos Line-In adapter vagy a Combo adapter használatával vonalbemeneti és Ethernet-kapcsolatokhoz készült. Használhatod kisebb eszközök, például okostelefonod töltésére is.

Hogyan használhatom a Sonos Voice Controlt Bluetooth-on?

A támogatott országokban és nyelveken használhatja a Sonos Voice Controlt és az Amazon Alexát. Mindkét szolgáltatást hozzá kell adni a Sonos alkalmazásban.

Használhatom a Sonos S1 vezérlőt a Move 2-vel?

A Move 2 használatához a Sonos alkalmazás legújabb generációja (Sonos S2) szükséges. További információkért kérjük, tekintse meg a https://support.sonos.com/article/sonos-s2-compatibility weboldalt.

Műszaki adatok

Erősítők

·         A hangszóró egyedi akusztikai felépítéséhez precízen hangolt három D-osztályú digitális erősítő biztosítja a hangélményt.

Magas hangszórók

·         Két ferdén beszerelt magas hangszóró tiszta és pontos magas frekvenciás választ és sztereó szétválasztást eredményez.

Mélyhangszóró

·         Egy mélynyomó biztosítja a középső énekhangok és a mély basszusok hűséges lejátszását.

Mikrofonok

·         A távoltéri mikrofoncsoport fejlett sugárformázást és többcsatornás visszhangszűrést használ a gyors és pontos hangvezérlés és a Trueplay hangolás érdekében. A mikrofonkapcsoló kikapcsolásával megszakítható.

Állítható EQ

·         A Sonos alkalmazással beállíthatja a basszust, a magasságot és a hangerőt.

Automatikus Trueplay

·         Ez a szoftver folyamatosan optimalizálja a hangszóró hangzását a környezethez és a lejátszott audiotartalomhoz.

IP56

·         Védett a portól és a nagynyomású vízáramoktól

Méretek

·         Magasság: 241 mm

·         Szélesség: 160 mm

·         Mélység: 127 mm

Súly

·         3 kg

Színek

·         Fekete, fehér, olajzöld

Felület

·         Matt

Vezérlőszervek

·         A kapacitív érintésvezérlőkkel lejátszhat, szüneteltethet, ugorhat, ismétlődhet, állíthatja a hangerőt, némíthatja a hangasszisztenst, valamint csoportosíthatja vagy feloldhatja a Sonos-termékek csoportosítását.

Bluetooth gomb

·         Nyomja meg a Bluetooth-eszközzel való párosításhoz.

Mikrofonkapcsoló

·         Kapcsolja ki ezt a kapcsolót a termék hátoldalán, hogy a mikrofon hardverének minden áramellátását kikapcsolja.

LED-ek

·         A terméken lévő lámpák jelzik a csatlakozást, a mikrofon aktivitását és a némítás állapotát.

WiFi

·         Kompatibilis a WiFi 6 hálózattal. Bármilyen 802.11a/b/g/n/ac/ac/ax 2,4 GHz/5 GHz-es broadcast-képes routerrel csatlakozhat a WiFi-hez.

Bluetooth

·         A Bluetooth 5.0 támogatja az audio streaminget bármely Bluetooth-kompatibilis eszközről.

Akkumulátor

·         A 44 Wh kapacitású akkumulátor egyetlen feltöltéssel akár 24 óra folyamatos lejátszást biztosít.

USB-C

·         Töltse fel telefonját útközben, vagy csatlakoztassa audioforráshoz egy kiegészítő kábel és a Sonos Line-In adapter segítségével. Csatlakoztassa a routerét egy ethernet-kábellel és a Sonos Combo adapterrel (minden tartozék külön megvásárolható.)

CPU

·         Négymagos

·         4xA55 1,4 GHz

Memória

·         1 GB SDRAM

·         4GB NV

Apple AirPlay 2

·         Működik az AirPlay 2-vel Apple eszközökön iOS 11.4 és újabb iOS 11.4 és újabb WiFi kapcsolaton keresztül

Hangvezérlés

·         Működik a Sonos hangvezérléssel és az Amazon Alexával. A szolgáltatások elérhetősége nyelvenként és országonként változik.

A doboz tartalma

·         Sonos Move 2

·         Vezeték nélküli töltőbázis

·         Kábel: (2 m)

·         Tápegység-adapter

·         45W-OS USB PD

·         Dokumentáció

·         Gyorsindítási útmutató és jogi/szavatossági információk

Szükségletek

·         WiFi

·         Internet kapcsolat

·         Sonos alkalmazás

·         A Sonos alkalmazás legújabb generációja, amely kompatibilis eszközön fut

·         Energiaforrás

·         Közeli elektromos csatlakozó a töltéshez

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!