Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sonos Era 300 intelligens Dolby Atmos hangsugárzó, fehér

195.990Ft
Elektronika
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető

Az Era 300 minden irányból érkező, következő szintű hangzással nem csak körülveszi Önt, hanem a zene belsejébe helyezi.

A fenomenálisan tiszta és tágas hangzással még inkább összekapcsolódva érezheti magát az összes audiotartalmával. A WiFi és Bluetooth® segítségével streamelhet kedvenc szolgáltatásairól és eszközeiről.1 Csatlakoztasson lemezjátszót vagy más hangforrást egy kiegészítő kábel és a Sonos Line-In adapter segítségével.2 Tapasztalja meg az észbontóan valósághű térhangzást, ha két Era 300 hangsugárzót párosít az Arc segítségével, és a Dolby Atmos segítségével térhatású hangot streamel.3 A beállítás egyszerű, a vezérlés pedig még egyszerűbb a Sonos alkalmazással, a következő generációs érintésvezérlővel és a hangjával.4

Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Sonos Era 300 intelligens Dolby Atmos hangsugárzó

A Sonos Era egy kompakt, mégis erőteljes hangszóró, amelyet kifejezetten az otthoni zenei élmény fokozására terveztek. Kifinomult design-jával és kiváló hangminőségével kiemelkedik a piacon elérhető hasonló termékek közül.

Ez a hangszóró könnyen integrálható a meglévő Sonos rendszerbe vagy önállóan is használható Bluetooth vagy Wi-Fi kapcsolaton keresztül. Az intelligens hangvezérlés lehetőséget biztosít a zene lejátszására, illetve más funkciókra is, például hangerő szabályozására vagy zeneszámok váltására hangparancsok segítségével.

Sonos Era 300 intelligens Dolby Atmos hangsugárzó

Az Era rendelkezik egyedi hangszínszabályozási lehetőségekkel is, így mindenki számára személyre szabott zenei élményt biztosít. Kompakt mérete ellenére rendkívül erőteljes hangzást kínál, így ideális választás lehet otthoni zenehallgatáshoz, bulikhoz vagy akár a napi tevékenységekhez.

Összességében a Sonos Era egy innovatív és sokoldalú hangszóró, amely stílusos kialakításával és kiváló hangminőségével garantáltan felejthetetlen zenei élményt nyújt a felhasználóknak.

Hat stratégiailag elhelyezett meghajtójával és a Dolby Atmos támogatással az Era 300 olyan új szintű hallgatási élményt nyújt, amely a zene belsejébe helyezi Önt.

Érezze a minden irányból érkező hangzást

Az egyedi hullámvezetők a hangot jobbra, balra, előre és fölfelé szórják szét, szenzációsan tágas sztereó hangzásvilágot hozva létre, amelyet az egész szobában érezhet.

Mi az a térbeli hangzás?

A térbeli hangzás egy innovatív, objektumalapú hangformátum, amely az iparág vezető művészei, producerei és mérnökei körében egyre nagyobb teret hódít. A hagyományos csatornák helyett az elemek térben való pontos elhelyezésével szimulálja a 3D hangteret.

Térbeli hangzás még magasabb szinten

Az Era 300 önálló hangszóróként támogatja a Dolby Atmos zenét, és az Arc vagy Beam (Gen 2) hangszóróval párosítva két további oldalsó és magassági csatornát ad a térhatású házimozi-tartalmakhoz.

Térbeli hangzás még magasabb szinten

Önre hangolja magát

Nincs szükség a beállítások módosítására. A TrueplayTM hangolási technológia a helyiség egyedi akusztikájához optimalizálja a hangzást. A Trueplay mostantól Android eszközzel is aktiválható. Az Era 300 a beépített mikrofonok segítségével hangolja magát a helyiségre.

Akusztikai és esztétikai remekmű

Ez a maga nemében egyedülálló kialakítás kiválóan egyensúlyoz a hangteljesítmény és a vizuális vonzerő között, pontosan behajlítva mind a hat meghajtót az optimális irányba, miközben a termék megjelenése kirakatba illő.

Csak egy érintés, és már megy is

Az intuitív érintésvezérlés gyors, képernyő nélküli vezérlést biztosít. Koppintson a hangszóró tetejére a lejátszáshoz, a szüneteltetéshez, a zeneszámok átugrásához és egyebekhez, vagy húzza végig az ujját a hangerőszabályzó mentén a tökéletes hangerő beállításához.

Csak egy érintés, és már megy is

Nézzük meg közelebbről

A hang tisztasága, mélysége és magassága páratlan. Nézzünk bele, hogy többet megtudjunk arról, hogyan éri el ezt az Era 300.

Nézzük meg közelebbről

Megdöbbentően könnyű beállítani

A kicsomagolást követően perceken belül hihetetlen hangzást érhet el. Egyszerűen csak csatlakoztassa a tápkábelt, csatlakoztassa a telefont vagy táblagépet a wifi-hálózathoz, és nyissa meg a Sonos alkalmazást.

Elhelyezés

A legjobb hangélmény érdekében az Era 300 hangszóró fölött legalátt két láb szabad teret kell hagyni. Ha a hangszórót a mennyezet közelébe szeretné felszerelni, akkor fejjel lefelé is elhelyezhető, hogy a meghajtókat ne akadályozzák a közeli felületek.

Elhelyezés

Vezérlés – ahogy Ön szereti

Használja a Sonos alkalmazást, az AirPlay 2-t és az intuitív érintésvezérlést. Élvezze a gyors, egyszerű és privát zenevezérlést a Sonos Voice Control segítségével. Kérje meg az Amazon Alexát, hogy milyen az időjárás, vezérelje vele a kompatibilis okoseszközöket és még sok mást.

Koppintson a hangvezérlés kikapcsolásához

Kapcsolja ki a hangsegédeket a hangszóró tetején lévő beszédbuborékra koppintva. A lámpa is kialszik. A többi mikrofonos funkcióhoz, például a Trueplayhez továbbra is hozzáférhet.

Kapcsolja ki a mikrofonokat

A hangszóró hátoldalán található kapcsoló kikapcsolásával gondoskodhat arról, hogy senki ne aktiválja véletlenül a hangsegédet. Ez a nagyobb biztonság érdekében megszakítja a mikrofon hardverének áramellátását.

Vezérlés – ahogy Ön szereti

Csatlakozás​​​

Csatlakozhat minden tartalomhoz és eszközhöz a wifi, a Bluetooth® és a 3,5 mm-es vonalbemenet segítségével. Merüljön el a tökéletes Dolby Atmos házimozi-élményben két Era 300 hangszórót párosítva az Arc vagy Beam (Gen 2) hangszóróval. Az Atmos zenét egy vagy két Era 300 hangszóróval is élvezheti.

Wifi

A legjobb minőségű hangot streamelheti otthonában bárhonnan anélkül, hogy a hívások és az értesítések megzavarnák.

Bluetooth

Egy gombnyomással Ön, családtagjai és barátai közvetlenül egy párosított Bluetooth-eszközről streamelhetnek.

Vonalbemenet

Csatlakoztasson lemezjátszót, számítógépet vagy más hangforrást kiegészítő kábel és a Sonos vonalbemeneti adapter segítségével.

Sonos ERA 300 fehér

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK - SONOS ERA 300

Hová tegyem az Era 300-at?

Az optimális hangminőség érdekében az Era 300-at beltérben kell elhelyezni, és körülbelül két lábnyi távolságot kell hagyni a fej fölött. Zárt térben, például könyvespolcon történő elhelyezés nem ajánlott, mivel ez hatással lehet a szórásra és a lejátszás tisztaságára.

Ha inkább helyet szeretne megtakarítani a felületen, használhatja az egyedi tervezésű Sonos Era 300 fali tartó vagy Sonos Era 300 állványt. Ezek a tartozékok akkor is nagyszerű lehetőségek, ha egy párat hátsó hangszóróként használsz a házimozi térhangzáshoz.

Támogatja az Era 300 a sztereó párosítást?

Igen. A még szélesebb hangzásvilág és nagyobb mélység érdekében párosítson két Era 300 hangszórót ugyanabban a szobában. Ezek hátsó hangszóróként is használhatók többcsatornás surround hangzáshoz az Arc vagy a Beam (Gen 2) segítségével. További információkért lásd a https://support.sonos.com/article/create-a-stereo-pair webhelyet.

Milyen soundbarokat használhatok az Era 300-zal térhatású hangzáshoz?

Mivel az Era 300 többcsatornás hátsó hangszóró, ezért olyan Sonos soundbarra van szükség, amely támogatja a Dolby Atmos-t, azaz Arc vagy Beam (Gen 2). Emiatt az Era 300 nem kompatibilis a Playbar, Playbase vagy Beam (Gen 1) hangsugárzókkal.

Milyen mélynyomót párosítsak az Era 300-zal?

Az Era 300 önmagában is nagyszerű basszussal rendelkezik. A gazdagabb, erőteljesebb hangzásélmény érdekében javasoljuk, hogy az Era 300-at párosítsa Sub (bármelyik generációval).

Mi az a térbeli hangzás?

Míg a sztereóban kevert hang a bal és jobb csatornára korlátozódik, amelynek elemei egy vízszintes síkban lokalizálódnak, a térbeli hangtechnológiák, mint például a Dolby Atmos, lehetővé teszik az alkotók számára, hogy az egyes hangokat 3D térben helyezzék el Ön körül, így még magával ragadóbb és valósághűbb hallgatási élményt nyújtanak. Amikor térbeli audiotartalmat élvez az Era 300-on, a hangszóró fogadja a hangjelet, és újra létrehozza a magával ragadó hangmezőt otthonában.

Hogyan élvezhetem a térbeli hangzást az Era 300-on?

A térbeli hangzású zenék élményéhez WiFi-hoz kell csatlakoznia, és Dolby Atmos zenét kell streamelnie egy támogatott szolgáltatásból. További információkért tekintse meg a https://support.sonos.com/article/listen-to-dolby-atmos-music-on-sonos web oldalt.

A filmek, műsorok és játékok térhatású hanggal való megéléséhez két Era 300 hangszóróra van szükség, amelyekhez Arc vagy Beam (Gen 2) párosítva van, valamint egy támogatott TV, HDMI eARC csatlakozás és Dolby Atmos tartalmak szükségesek. További információ a https://support.sonos.com/article/listen-to-dolby-atmos-on-sonos oldalon.

Használhatom a Bluetooth-t, amint csatlakoztatom a hangszórót?

Az Era 300-at először a Sonos alkalmazással kell beállítani WiFi-n. A beállítás után a hangszóró hátoldalán található gomb megnyomásával egyszerűen párosíthat egy Bluetooth-eszközt. Felhívjuk figyelmét, hogy ha egy párat hátsó hangszóróként használ házimozi térhangzáshoz, a Bluetooth ki lesz kapcsolva.

Mi a különbség a Bluetooth és a WiFi között?

A WiFi kapcsolat biztosítja a legjobb hallgatási élményt, lehetővé téve a veszteségmentes és térhatású hang streamelését otthonának bármely pontjáról. A Bluetooth lehetővé teszi, hogy gyorsan csatlakoztasson egy telefont, táblagépet vagy laptopot a hangszóróhoz, és közvetlenül a párosított eszközről streameljen hangot - a Sonos alkalmazás nélkül, de korlátozott hatótávolságon belül.

Hogyan használhatom a Bluetooth-t egy sztereó párral?

Ha sztereó párt hozott létre, akkor is streamelhet hangot Bluetooth használatával. Felhívjuk figyelmét, hogy ha házimozi térhatású hangszórópárt használ, a Bluetooth és a Line-In funkció nem lesz használható.

Csoportosíthatok hangszórókat Bluetooth használata közben?

Igen. A Sonos Roam és Move használatához hasonlóan, ha Bluetooth-forrásból származó tartalmat játszik le, az Era 300-at csoportosíthatja a Sonos rendszerének más, WiFi-hez csatlakoztatott termékeivel.

Hogyan használhatom a Trueplay™-t az Era 300 hangolásához?

A Trueplay hangolási élménye némileg eltér az Android és az iOS rendszer esetében. Androidos készülék esetén a Trueplay a hangszóró mikrofonjaira támaszkodik. Egy iOS-eszközzel választhat, hogy ezt a Trueplay-módszert (a Sonos alkalmazásban Quick Tuning néven említett) vagy a hagyományos módszert (Advanced Tuning néven említett) használja, amely az iPhone vagy iPad mikrofonjait használja, és amelyhez a szobában kell mozognia. Felhívjuk figyelmét, hogy ha egy pár Era 300 hangszórót használ térhangzáshoz Arc vagy Beam (Gen 2) segítségével, a Trueplayhez támogatott iOS készülékre van szükség. További információkért lásd a https://support.sonos.com/article/tune-your-sonos-speakers-with-trueplay oldalon.

Hogyan használhatom a line in-t?

Ahhoz, hogy egy audioeszközt közvetlenül az Era 300-hoz csatlakoztasson, egy kompatibilis 3,5 mm-es USB-C adaptert, például a Sonos Line-In adaptert, valamint egy kiegészítő kábelt kell használnia, mindkettő külön megvásárolható. Felhívjuk figyelmét, hogy a line-in nem működik, ha az Era 300 surround hangszóróként van beállítva a házimozi rendszerben. Tudjon meg többet a https://support.sonos.com/article/surround-sound-guidelines-and-limitations weboldalon.

Hogyan csatlakoztathatom a lemezjátszómat a Sonoshoz?

Lemezjátszóját a Sonos Line-In adapter és egy segédkábel segítségével csatlakoztathatja az Era 300-hoz. További információkért kérjük, látogasson el a https://support.sonos.com/article/listen-to-your-turntable-on-sonos weboldalra.

Használhatok harmadik féltől származó adaptert?

Nem. A legtöbb, ha nem az összes, a piacon kapható USB-C-3,5 mm-es adaptert line-out (fejhallgató) csatlakozóhoz tervezték, és nem támogatja a line-in csatlakozást. A megbízható kapcsolathoz használja a Sonos Line-In adaptert.

Milyen audioeszközöket csatlakoztathatok az Era 300-hoz?

A Sonos Line-In adapter vagy a Sonos Combo adapter segítségével bármilyen 3,5 mm-es vonalas kimenettel rendelkező hangforrást, például lemezjátszót, számítógépet vagy CD-lejátszót csatlakoztathat. Felhívjuk figyelmét, hogy ha videót néz a hangszóróhoz csatlakoztatott számítógépen, akkor előfordulhat, hogy az alkalmazásban módosítania kell a késleltetési beállításokat, hogy minimalizálja a szájszinkronizációs problémákat. További információkért tekintse meg a https://support.sonos.com/article/adjust-line-in-settings webhelyet.

Csatlakoztathatom az Era 300-at a tévémhez?

A line-in csatlakozást nem TV-vel való használatra tervezték, és késleltetési és/vagy ajakszinkronizációs problémákat eredményezhet, miközben a hangot analógról digitálisra alakítják át. A házimozi élmény fokozásához egy Sonos soundbarra lesz szüksége, amelyet zene streamelésére is használhat. Az Arc vagy a Beam (Gen 2) segítségével vezeték nélkül csatlakoztathat egy pár Era 300 hangszórót a magával ragadó térhatású hangzás érdekében.

Hol található az Era 300 ethernet-portja?

Sok korábbi Sonos termékkel ellentétben az Era 300 nem rendelkezik ethernet-porttal. Ha szükséged van a hangszóróra, vagy inkább hardwire csatlakoztatnád, használhatod a Sonos Combo adaptert, amely ethernet-porttal és 3,5 mm-es vonalbemenettel is rendelkezik. Ezekhez a csatlakozásokhoz egy ethernet-kábelre, illetve egy segédkábelre van szükség.

Mit tehetek az USB-C porttal?

Az USB-C port a Sonos Line-In adapter vagy a Combo adapter használatával vonalbemeneti és ethernet csatlakozásokhoz készült. Ez nem a hangszóró áramforrása, és nem használható más eszközök, például a telefon töltésére.

Milyen hangasszisztenseket használhatok az Era 300-zal?

A támogatott országokban és nyelveken a Sonos Voice Control és az Amazon Alexa hangvezérlőt használhatja az Era 300-zal. Mindkét szolgáltatást engedélyezni kell a Sonos alkalmazással. A Google Assistantot is használhatja a rendszer egy másik hangszóróján a zene lejátszásához és kezeléséhez az Era 300-zal.

Működik a hangvezérlés Bluetooth-on?

A Sonos Voice Control támogatja az alapvető lejátszásvezérlést (pl. szünet, hangerő beállítása, ugrás és folytatás) Bluetooth-on, miután kiválasztotta a párosított eszközről streamelni kívánt tartalmat. A lejátszás elindításához internet-hozzáférés szükséges az információk kereséséhez.

Az Era 300 kültérre is kitehető?

Az Era 300 nem rendelkezik időjárás álló minősítéssel, ezért kültéri használatra nem ajánlott.

Használhatom a Sonos S1 appot az Era 300 készülékkel?

Az Era 300-hoz a Sonos alkalmazás legújabb generációja (Sonos S2) szükséges. További információkért kérjük, tekintse meg a https://support.sonos.com/article/sonos-s2-compatibility weboldalt.

Műszaki adatok

Erősítők

·         Hat D-osztályú digitális erősítő, amelyek a hangszóró egyedi akusztikai felépítéséhez precízen hangolva biztosítják a hangélményt.

Magas hangszórók

·         Négy magas- és középsugárzó gondoskodik a magas és középfrekvenciák hűséges lejátszásáról. Az előrefelé irányított középmagas hangszóró sima középső képet biztosít, míg a két oldalra szóló középmagas hangszóró jó sztereó szétválasztást eredményez. A tölcséres, felfelé irányított magassugárzó Dolby Atmos tartalmak lejátszásakor visszaveri a hangot a mennyezetről.

Mélyhangszórók

·         Két mélyhangszóró maximalizálja a mélyhangok kimenetét, és a sztereó lejátszás támogatásához balra és jobbra szögben döntöttek.

Mikrofonok

·         A távoltéri mikrofoncsoport fejlett sugárformázást és többcsatornás visszhangszűrést használ a gyors és pontos hangvezérlés és a Trueplay hangolás érdekében. A mikrofonkapcsoló kikapcsolásával megszakítható a kapcsolat.

Állítható EQ

·         A Sonos alkalmazással beállíthatja a basszust, a magasságot és a hangerőt.

Trueplay

·         Ez a szoftver méri a szoba akusztikáját, majd finomhangolja az EQ-t. Kompatibilis az iOS és Android készülékekkel.

Méretek

·         Magasság: 160 mm

·         Szélesség: 260 mm

·         Mélység: 185 mm

Súly

·         4,47 kg

Színek

·         Fekete, fehér

Felület

·         Matt

Vezérlés

·         A kapacitív érintésvezérlőkkel lejátszhat, szüneteltethet, ugorhat, lejátszhat, állíthatja a hangerőt, némíthatja a hangasszisztenst, valamint csoportosíthatja vagy feloldhatja a Sonos-termékek csoportosítását.

Bluetooth gomb

·         Nyomja meg a Bluetooth-eszközzel való párosításhoz.

Mikrofonkapcsoló

·         Kapcsolja ki ezt a kapcsolót a termék hátoldalán, hogy a mikrofon hardverének minden áramellátását kikapcsolja.

LED-ek

·         A terméken lévő lámpák jelzik a csatlakozást, a mikrofon aktivitását és a némítás állapotát.

WiFi

·         Kompatibilis a WiFi 6 hálózattal. Bármilyen 802.11a/b/g/n/ac/ac/ax 2,4 GHz/5 GHz-es broadcast-képes routerrel csatlakozhat a WiFi-hez.

Bluetooth

·         A Bluetooth 5.0 támogatja az audio streaminget bármely Bluetooth-kompatibilis eszközről.

Feszültség

·         100-240V 50/60Hz-es belső tápegység

USB-C

·         Csatlakoztasson audioforrást 3,5 mm-es segédkábel és a Sonos Line-In adapter segítségével.

·         Csatlakoztassa a routerét egy ethernet-kábellel és a Sonos Combo adapterrel. (Minden tartozék külön megvásárolható.)

CPU

·         Négymagos

·         4xA55 1,9 GHz

Memória

·         2GB DDR4

·         8GB eMMC

Hangvezérlés

·         Működik a Sonos hangvezérléssel és az Amazon Alexával. A szolgáltatások elérhetősége nyelvenként és országonként változik.

Apple AirPlay 2

·         Működik az AirPlay 2-vel az Apple-eszközökön iOS 11.4 és magasabb verziószámú készülékeken.

A doboz tartalma

·         Sonos Era 300

·         Tápkábel - Hossz: 2 m (6 láb)

·         Dokumentáció - Gyorsindítási útmutató és jogi/szavatossági információk

Szükségletek

·         WiFi

·         Internetkapcsolat

·         Energiaforrás

·         Közeli elektromos konnektor

·         Sonos alkalmazás - A Sonos alkalmazás legújabb generációja egy kompatibilis készüléken futó eszközön

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!