Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sonos Beam Gen2 intelligens Dolby Atmos soundbar, fekete

214.990Ft
Elektronika
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető

A zenétől a filmekig, a Beam legújabb generációja erőteljes és pontos hangzással gazdagítja minden szórakozását faltól falig.

Élvezze a kristálytiszta párbeszédet a tévéműsorok, filmek és játékok esetében, és streameljen zenét az összes kedvenc szolgáltatásából. A fejlett feldolgozás felszabadítja a térbeli hangzást, és a Dolby Atmos segítségével virtuális térhatású hangélményt teremt.1 Percek alatt beállíthatja, és a Sonos alkalmazással, a TV távirányítóval és a hangjával könnyedén vezérelheti a Beam-et.2 A még magával ragadóbb térhatású hangzás érdekében bármikor hozzáadhat egy mélynyomót és hátsó hangszórókat. Könnyedén létrehozhat egy összekapcsolt rendszert az egész otthonában, ha több szobába is Sonos hangszórókat helyez el.

Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Sonos Beam intelligens Dolby Atmos soundbar

A Sonos Beam nem csupán egy hangprojektor, hanem egy teljes körű audioélmény, amely új szintre emeli otthoni szórakozását. A Beam egy kiváló választás mindenki számára, aki kiváló minőségű hangzást és kényelmes használatot keres otthonában. Élvezze a kristálytiszta hangzást és a gazdag audioélményt a Sonos Beam segítségével, és tegye otthoni szórakozását valóban emlékezetessé!

Sonos Beam intelligens Dolby Atmos soundbar

Kompakt méret, nagy teljesítmény

A Sonos Beam egy kompakt és stílusos hangprojektor, amely ellenére kivételes teljesítményt nyújt. A készülékben található négy szélessávú hangszóró és egy magas sugárzó kristálytiszta hangzást biztosít minden helyiségben.

Kompakt méret, nagy teljesítmény

Dolby Atmos támogatás

A Beam nem csupán a hangzás minőségében kiváló, hanem a tartalom széles skáláját is támogatja. A Dolby Atmos technológiával rendelkezik, amely a térhangzás és a mélységelemek iránti igényes nézőknek nyújt élményt.

Dolby Atmos támogatás

Vezeték nélküli kapcsolat

Az otthoni rendszerek kényelmes használatához elengedhetetlen a vezeték nélküli kapcsolat. A Sonos Beam Wi-Fi-n keresztül csatlakozik az otthoni hálózathoz, így egyszerűen integrálható a meglévő rendszerbe és könnyedén vezérelhető az okostelefonról vagy a táblagépről.

Sonos Beam      Sonos Beam

Hangvezérlés

Az Alexa vagy a Google Assistant integrálása a Beambe még egyszerűbbé teszi az otthoni szórakozást. Csak mondja el, hogy mit szeretne hallani, vagy mit szeretne nézni, és a Beam gyorsan és hatékonyan reagál az Ön igényeire.

Szolgáltatások        Szolgáltatások

Személyre szabott hangzási élmény

A Sonos alkalmazás segítségével személyre szabhatja a hangzást az egyéni preferenciái szerint. Állítsa be a hangmagasságot, a mélységet és az egyensúlyt, hogy a legjobb audioélményt nyújtsa minden alkalommal.

Könnyű telepítés és kezelés

A Beam telepítése és kezelése gyerekjáték. Egyszerűen csatlakoztassa a készüléket a TV-jéhez, és már élvezheti is a kiváló minőségű hangzást. Az intuitív alkalmazás segítségével könnyedén testre szabhatja a hangzást az egyéni preferenciái szerint.

Stílusos és kifinomult kialakítás

A Sonos mindig is híres volt a kiváló minőségű anyagok és a stílusos kialakítás iránti elkötelezettségéről. A Beam nem csupán kiváló hangzást nyújt, hanem stílusos kiegészítője is lesz otthonának, ami tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térhez.

Stílusos és kifinomult kialakítás  Sonos Beam

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK - SONOS BEAM Gen.2

Miben különbözik a Beam (Gen 2) a Beam-től (Gen 1)?

A Beam (Gen 2) gyorsabb processzorral és HDMI eARC-kapcsolattal rendelkezik, mindkettő lehetővé teszi a nagyobb felbontású hangformátumok, köztük a Dolby Atmos támogatását. A megnövelt feldolgozási teljesítménynek köszönhetően a Beam (Gen 2) öt hangszórótömböt is biztosít az első generáció három hangszórótömbjéhez képest. A dizájnt új ráccsal, monokróm kivitelben és színben hozzáillő kábellel frissítették.

Fel lehet szerelni a falra a Beamet?

Igen. A Sonos Beam fali tartó használatát javasoljuk

Mely Sonos hangszórók működnek surroundként?

A következő hangszórók egy összeillő párja működik surroundként: Era 300, Era 100, Sonos One (beleértve az SL-t), Sonos Five, Play:1, Play:3 és Play:5 (Gen 2). A Sonos Amp segítségével falba épített, mennyezetbe épített vagy más passzív hangszórókat is működtethet surroundként.

Melyik Sub generációk működnek együtt a Beam (Gen 2) hangszóróval?

A Sub minden generációja működik a Beam (Gen 2) hangszóróval.

Mi az a HDMI eARC?

Az eARC az Enhanced Audio Return Channel (továbbfejlesztett hangvisszatérő csatorna) rövidítése. Lehetővé teszi a teljes felbontású hangjelek, köztük a Dolby Atmos átvitelét a tévéből a soundbarra.

Szükségem van olyan TV-re, amely támogatja a HDMI eARC-t?

Nem. A Beam (Gen 2) eARC, ARC vagy optikai kimenettel rendelkező TV-készülékekhez csatlakoztatható. A legnagyobb kompatibilitás érdekében az eARC használata ajánlott.

Ha eARC-vel rendelkező TV-hez csatlakozik, a támogatott Dolby hangformátumok közé tartozik a Dolby Atmos, a TrueHD, a MAT, a Dolby Digital Plus és a Dolby Digital.

Ha ARC használatával csatlakozik TV-hez, a támogatott Dolby audioformátumok a TV modelljétől és gyártójától függnek. A televízió képes lehet a Dolby Atmos, a Dolby Digital Plus és a Dolby Digital küldésére. Az ARC-kapcsolat nem támogatja a TrueHD vagy a MAT formátumot.

Ha optikai adapterrel csatlakozik egy TV-hez, a támogatott Dolby audioformátumok a TV modelljétől és gyártójától függnek. Előfordulhat, hogy a TV képes a Dolby Digital küldésére. Az optikai csatlakozás nem támogatja a Dolby Atmos, a TrueHD, a MAT vagy a Dolby Digital Plus formátumot.

Mi az a Dolby Atmos?

A Dolby Atmos egy objektumalapú formátum a térhatású hangzáshoz, amely a különböző hangokat nem csatornákhoz, hanem a szoba meghatározott helyeihez jelöli ki, így a magassági, surround és elülső csatornák dinamikus beépítésével valósághűbb élményt nyújt.

Honnan tudom, hogy Dolby Atmos-t kapok-e?

A Dolby Atmos a forrásanyagtól, valamint attól függ, hogy a televízió a HDMI-porton keresztül Atmos jelet továbbít-e. Ha a soundbar Atmos jelet kap, akkor ez megjelenik a Sonos alkalmazás lejátszás alatt képernyőjén és a Beállítások menüben.

Szükségem van surround hangfalakra és mélynyomóra a Dolby Atmos-hoz?

Nem. A surroundok és egy mélynyomó hozzáadása biztosítja a legjobb hangélményt, de a Beam (Gen 2) hangsugárzóval önálló soundbarként is élvezheti az Atmos-t.

Miben különbözik a Dolby Atmos élmény a Beam (Gen 2) és az Arc hangsugárzók között?

A Beam (Gen 2) további két virtuális hangcsatornát ad vissza az öt hangszórón keresztül, és a pszichoakusztikus HRTF technológiát használja a magasság benyomásának keltéséhez. Az Arc két belső hangszóróval rendelkezik, amelyek fizikailag felfelé szól a valódi magasság élménye érdekében.

Működni fog a Beam (Gen 2) a hangalapú asszisztensemmel?

Használhatja a Sonos Voice Controlt, az Amazon Alexát vagy a Google Assistantot. Az AirPlay 2 segítségével történő streamelés során az iOS-eszközén lévő Siri segítségével vezérelheti az Apple Musicot.

Vezérelhetem a tévémet a hangommal?

Ha a tévéje támogatja a CEC-et (a HDMI-vel rendelkező tévék támogatják a CEC-et), és beállította a hangalapú asszisztenst, akkor a hangjával vezérelheti a tévét.

A Beam (Gen 2) működik az Apple TV 4K-val?

Igen. A Beam (Gen 2) támogatja a Dolby Digital 5.1-es és Dolby Atmos tartalmakat Apple TV 4K készülékkel. A Dolby Atmos tartalmakhoz az Apple TV 4K egy MAT nevű, nagy sávszélességű formátumot használ , és eARC-képes tévét igényel. Egyes Dolby-tanúsított tévék képesek az Apple TV 4K Atmos tartalmakat ARC-kompatibilis formátumba konvertálni. A kompatibilitásról érdeklődjön a tévé gyártójánál.

Használhatom a Sonos S1 Controller alkalmazást a Beam (Gen 2) készülékkel?

A Beam (Gen 2) a Sonos alkalmazás legújabb generációját (Sonos S2) igényli. További információ itt.

Támogatja a Beam (Gen 2) a Dolby Atmos zenét?

A Dolby Atmos Musicot az Amazon Music Unlimited és az Apple Music segítségével élvezheti. További információkért lásd a https://support.sonos.com/article/listen-to-dolby-atmos-on-sonos oldalon.

Műszaki adatok

Erősítők

·         Mind az öt D-osztályú digitális erősítő tökéletesen illeszkedik a soundbar egyedi akusztikai felépítéséhez.

Magassugárzó

·         Egy középső magassugárzó tiszta magas frekvenciás választ hoz létre.

Középsugárzók

·         Négy elliptikus középsugárzó biztosítja a középtartományi frekvenciák hű lejátszását és maximalizálja a mélyhangok kimenetét.

Passzív sugárzók

·         Három passzív sugárzó fokozza a mély frekvenciákat a kiegyensúlyozott, erőteljes hangzás érdekében.

Mikrofonok

·         A távoltéri mikrofoncsoport fejlett sugárformázást és többcsatornás visszhangszűrést alkalmaz a gyors és pontos hangvezérlés érdekében.

Állítható EQ

·         A Sonos alkalmazással beállíthatja a basszust, a magasságot és a hangerőt.

Trueplay

·         Ez a szoftver méri a szoba akusztikáját, majd finomhangolja a soundbar-t. Támogatott iOS készülék szükséges.

Beszédjavítás

·         Kapcsolja be ezt a beállítást a Sonos alkalmazásban a hangfrekvenciák felerősítéséhez és a

Éjszakai hang

·         Kapcsolja be ezt a beállítást a Sonos alkalmazásban a hangos hangok intenzitásának csökkentéséhez és a halkabb hangok szintjének növeléséhez.

Házimozi hangformátumok

·         Sztereó PCM, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby Atmos (Dolby Digital Plus), Dolby Atmos*, Dolby TrueHD*, Dolby Atmos (True HD)*, többcsatornás PCM*, Dolby többcsatornás PCM*, DTS Digital Surround** (*HDMI5 eARC csatlakozás szükséges. **Ez nem jelenti azt, hogy licencelt dekóderrel rendelkezik). A Sonos alkalmazás lejátszás alatt képernyőjén megjelenik, hogy milyen típusú hangot dekódol.

Méretek

·         Magasság: 68 mm

·         Szélesség: 651 mm

·         Mélység: 100 mm

Súly

·         2,88 kg

Színek

·         Fekete, fehér

Felület

·         Matt

Felszerelés

·         Menetes rögzítés 0,5 hüvelyk (12,7 mm) / 10-32-es menetes rögzítőaljzat

Vezérlés

·         A terméken található kapacitív érintésvezérlőkkel lejátszhat, szüneteltethet, átugorhat, újrajátszhat, beállíthatja a hangerőt, kikapcsolhatja a mikrofonokat és még sok minden mást.

LED-ek

·         A terméken található fények jelzik a csatlakozást, a némítás állapotát, a mikrofon aktiválását és a hibákat.

Csatlakozások

·         WiFi Csatlakozzon a WiFi-hez bármely 2,4 GHz-es 802.11/b/g/n broadcast-képes routerrel. Az 5 GHz-es routerek esetében vagy engedélyezheti a 2,4 GHz-es 802.11b/g/n-t a router beállításaiban, vagy beköthet egy Sonos-terméket.

·         HDMI eARC

·         A mellékelt HDMI-kábellel csatlakoztatható a TV HDMI eARC/ARC portjához. Ha a TV-je csak optikai kimenettel rendelkezik, használja a mellékelt Sonos Optical Audio Adaptert.

·         Ethernet

·         10/100-as port a routerhez való vezetékes csatlakoztatáshoz

·         Infravörös (IR) vevő - Szinkronizálja a soundbart a TV távirányítójával az egyszerűsített vezérlés érdekében.

Feszültség

·         100-240V 50/60Hz belső tápegység

CPU

·         Négymagos

·         1,4 GHz A-53

Memória

·         1 GB SDRAM

·         4GB NV

Apple AirPlay 2

·         Működik az AirPlay 2-vel Apple eszközökön iOS 11.4 és újabb verziókkal

Hangvezérlés

·         Együttműködik a Sonos Voice Control, az Amazon Alexa és a Google Assistant hangvezérlővel.

A doboz tartalma

·         Sonos Beam (Gen 2)

·         Tápkábel  - Hossz: 2 m (6 láb)

·         HDMI-kábel - Hossz: 1,5 m (4,9 láb)

·         Optikai audio adapter - Optikai kimenettel rendelkező TV-készülékekhez

·         Dokumentáció - Gyorsindítási útmutató és jogi/szavatossági információk

Szükségletek

·         WiFi -Internet kapcsolat

·         Energiaforrás - Közeli konnektor

·         Sonos alkalmazás - A Sonos alkalmazás legújabb generációja egy kompatibilis készüléken futó eszközön

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!