Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sonos Amp

312.990Ft
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető

Táplálja passzív hangsugárzóit, hozza létre álmai intelligens otthonát, és élvezze a többszobás zenehallgatás végtelen lehetőségeit.

Vigye el a Sonos élményt a padlón álló, beépíthető, kültéri vagy könyvespolcra helyezhető hangfalaira, és csatlakoztassa őket a tévéhez vagy lemezjátszóhoz. Streameljen zenét, rádiót, hangoskönyveket és még sok mást a kedvenc szolgáltatásaiból, és élveze az egyszerű vezérlést a Sonos alkalmazással, az Apple AirPlay 2-vel, egy univerzális távirányítóval, billentyűzettel, vagy akár hanggal egy kompatibilis eszköz segítségével. Egészítse ki a Sonos hangfalaival, hogy még teljesebb legyen az élmény. Minden együtt működik a WiFi-n keresztül.

Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Sonos Amp intelligens hangsugárzó erősítő

Sonos Amp intelligens hangsugárzó erősítő

A Sonos Amp az audiofilek álma, amely nem csupán egy egyszerű erősítő, hanem teljesen új dimenziót képes nyitni a hangélmény terén. Kifinomult technológiája és lenyűgöző hangminősége mindenkit elvarázsol. Ha tehát a legmagasabb szintű hangélményre vágyik otthonában vagy irodájában, ne keressen tovább - a Sonos Amp minden igényét kielégíti. Minden egyes erősítőcsatorna 125 wattot képes leadni, így könnyedén táplálhatja a kültéri hangsugárzókat, mindezt nagyobb hangerőn, tiszta, torzításmentes hangzással hallgathatja. Csatlakoztasson mindent a passzív hangsugárzóktól és a tévétől kezdve a CD-lejátszóig és a lemezjátszóig, majd a többszobás zenehallgatáshoz adjon hozzá további Sonos hangfalakat az otthonában.

Erőteljes hangzás

Az első és talán legfontosabb dolog, amit meg kell említenünk a Sonos Amp-ról, az az elképesztő hangminőség. Ez a készülék képes meghajtani a legkülönlegesebb hangszórókat is, és egyedülálló hangzást biztosít minden szobában. Legyen szó zenéről, filmekről vagy akár játékokról, a Sonos Amp mindig kristálytiszta hangzást nyújt. Élvezze a sztereó hangzást műsorokhoz, filmekhez és videojátékokhoz, ha Ampot csatlakoztatja hangszóróihoz és tévéjéhez. Ezután vezeték nélkül csatlakoztasson egy pár Sonos surround hangsugárzót a még magával ragadóbb szórakozáshoz.

Egyedi kialakítás

Egyedi kialakítás

A Sonos mindig is arra törekedett, hogy stílusos és modern termékeket készítsen, és a Sonos Amp nem kivétel. A minimalista és elegáns dizájnja bármilyen enteriőrbe tökéletesen illeszkedik, és akár a látvány részévé is válhat. Emellett kompakt mérete lehetővé teszi, hogy könnyen elrejtsd vagy diszkréten elhelyezd a szobádban. A rackbe szerelhető kialakítás fejlett hűtőbordával rendelkezik az optimális légáramlás és hőkezelés érdekében. Az egyedi menetes, szabványos átmérőjű banándugók beleolvadnak a környezetbe, és támogatják a kiváló minőségű teljesítményt.

Okos funkciók

A Sonos Amp okos technológiával van felszerelve, amely lehetővé teszi a teljes otthoni hangrendszered kezelését egyetlen alkalmazásból. Csak pár kattintással szinkronizálhatod a készüléket más Sonos termékekkel és az intelligens hangasszisztenseddel, így mindig a lehető legjobb hangélményben lehet részed.

Streamelj mindent, amit szeretsz

Játssz le zenét, podcastokat és hangoskönyveket több száz szolgáltatásból. Emellett fedezd fel a Sonos Radio több ezer élő állomását, a szakértő által kurátori gondozású zenéket és eredeti tartalmakat.

Könnyű telepítés és kezelés

Az Amp telepítése és beállítása egyáltalán nem bonyolult. Az intuitív felhasználói felület és az egyszerű csatlakoztathatóság lehetővé teszi, hogy rövid idő alatt élvezhesd a kivételes hangzást. Nincs szükség különleges szaktudásra vagy drótkáoszra, hogy élvezhesd ezt a készüléket.

Változatos felhasználási lehetőségek

Nemcsak a hagyományos otthoni szórakoztatásban lehet használni a Sonos Amp-et. A készülék rendkívül sokoldalú, és alkalmas akár az otthoni hangszórórendszer kiépítésére, akár professzionális audio rendszerekhez is. A partnerintegrációk zökkenőmentes vezérlést biztosítanak a Sonos-rendszerednek az összes okosotthon-eszközöd mellett.

Hangvezérlés

Kihangosított segítséget kaphatsz, ha hangalapú vezérléssel ellátott hangszórót, például One vagy Move hangszórót adsz a rendszeredhez.

A hangrendszered testreszabása

Keverd össze és illesszd össze a termékeket, amelyek minden olyan helyre és módon illeszkednek, ahol és ahogyan hallgatni szeretnéd. Párosíts azonos hangsugárzókat a gazdagabb sztereó hangzás érdekében, építs térhatású hangrendszert a házimozihoz, és merül el jobban a hangzásban, ha minden szobát Sonos rendszerrel látsz el.

A hangrendszered testreszabása

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK - SONOS AMP

Tudok Bluetooth segítségével streamelni?

Az erősítő nem rendelkezik Bluetooth-kapcsolattal, hanem a WiFi hálózaton keresztül streameli az audiotartalmakat. Az internet-hozzáférés lehetővé teszi, hogy nagyobb távolságokon magasabb minőségű tartalmat streameljen, Sonos hangsugárzókat csoportosítson vagy párosítson, és még sok minden mást.

Mi az Amp csillapítási tényezője?

A csillapítási tényező ( damping factor) körülbelül 400 egy 8 ohmos hangsugárzó esetén.

Hány passzív hangsugárzót tud az Amp táplálni?

Az Amp két párhuzamosan bekötött, 8 ohm névleges névleges passzív hangsugárzót képes táplálni. Az Amp három pár Sonos Architectural by Sonance párhuzamosan bekötött Sonos Architectural hangsugárzót tud táplálni.

Táplálhat-e az Amp egy pár 6 ohmos és egy pár 8 ohmos hangsugárzót?

Nem. Minden hangsugárzónak azonos impedanciájúnak és párhuzamosan bekötöttnek kell lennie.

Egyetlen Amp működhet két zónaként?

Nem. Minden egyes erősítő egy zónaként működik, ami azt jelenti, hogy az egyetlen erősítőhöz csatlakoztatott összes hangsugárzó ugyanazt a tartalmat fogja lejátszani azonos hangerővel.

Csatlakoztathatom a tévémet az erősítőhöz, és négy hangszórót, két elülsőt és két hátsót, ha mindegyik 8 ohmos?

Ehhez a beállításhoz két erősítőre van szükség, az egyik a TV integrálásához és az elülső hangszórók táplálásához, a másik pedig a hátsó hangszórók táplálásához.

Csatlakoztathatom a számítógépemet az erősítőhöz HDMI-n keresztül, és vezérelhetem a hangerőt és a funkciókat a számítógépen keresztül?

Ha a számítógépe HDMI ARC-kapcsolaton keresztül ad ki hangot, akkor az Amp vezérlésére is használhatja. Ezenkívül a Sonos HDMI-adapter (külön megvásárolható) lehetővé teszi, hogy optikai SPDIF-kimenettel rendelkező számítógépet csatlakoztasson az Amp-hez.

Használnom kell a banándugókat, vagy csupasz hangfalkábellel is csatlakoztathatom?

A legjobb hangzás és a legmegbízhatóbb teljesítmény érdekében a banándugók használatát javasoljuk. Az Amp egyedi tervezésű banándugókkal érkezik, és úgy van kialakítva, hogy bármilyen szabványos banándugóval működjön. Az erősítő 10-18 AWG vastagságú csupasz vezetékkel történő csatlakoztatásra is alkalmas.

Ha egy pár kültéri és egy pár beltéri hangszórót csatlakoztatok ugyanahhoz az Amphez, akkor minden hangsugárzónak egyszerre kell szólnia?

Igen. Az Amp egyzónás termék, ami azt jelenti, hogy az összes csatlakoztatott hangsugárzó ugyanazt a tartalmat fogja lejátszani azonos hangerővel.

Az Amp csatlakoztatható többcsatornás házimozi erősítőhöz?

Nem. Az Amp csak hangsugárzó kimenetekkel rendelkezik. Ha AV-vevő készüléket szeretne csatlakoztatni a Sonoshoz, akkor a Portot kell használnia.

A 125 W/csatorna csúcsérték vagy effektív/folyamatos érték?

Az erősítő 125 W folyamatos átlagos szinuszos teljesítményt biztosít 8 ohmos terhelésen, mindkét csatornát meghajtva.

Használhatom a hangomat az Amp vezérlésére?

Az Amp támogatja a hangvezérlést, ha hangvezérlésre alkalmas eszközzel, például Sonos One, Amazon Echo Dot vagy Google Nest készülékkel van összekötve.

Mi a különbség az Amp és a Connect:Amp között?

Az Amp nagyobb teljesítményű, mint a Connect:Amp, csatornánként 125 wattot ad le, szemben a csatornánkénti 55 wattal. Az Amp HDMI ARC bemenettel is rendelkezik a TV integrációhoz, lehetővé teszi az Apple AirPlay 2 vezérlést, és támogatja a Trueplay-t a Sonos Architectural by Sonance ellátásakor. Mind az Amp, mind a Connect:Amp RCA vonalbemeneti lehetőséggel is rendelkezik.

Használhatom a Sonos S1 applikációt az Amp készülékkel?

Az Amp-hez a Sonos alkalmazás legújabb generációja (Sonos S2) szükséges. Itt tudhat meg többet.

Műszaki adatok

Teljesítmény

 • 125 watt csatornánként 8 ohmon

Kimenet

 • Sztereó vagy kettős monó hangzás

EQ

 • A Sonos alkalmazással beállíthatja a mély és magashangokat, valamint a hangerőt a hangzás optimalizálása érdekében.

Trueplay

 • Ez a szoftver méri a szoba akusztikáját, majd finomhangolja a hangszórókat. Támogatott Sonos Architectural by Sonance hangszórók és iOS készülék szükséges.

Házimozi hangformátumok

 • Sztereó PCM, Dolby Digital, DTS Digital Surround* (*Ez nem jelenti azt, hogy licenszelt dekódert tartalmaz) A Sonos alkalmazás Most lejátszás képernyőjén megjelenik, hogy milyen típusú hangot dekódol.

Méretek

 • Magasság: 64 mm
 • Szélesség: 217 mm
 • Mélység: 217 mm

Súly

 • 2,1 kg

Színek

 • Fekete

Felület

 • Matt

Vezérlés

 • A terméken található kapacitív érintésvezérlőkkel lejátszhat, szüneteltethet, átugorhat, újrajátszhat, beállíthatja a hangerőt és még sok mást.

LED

 • A terméken lévő visszajelző fény jelzi a kapcsolatot, a némítás állapotát és a hibákat.

WiFi

 • Bármely 2,4 GHz-es 802.11/b/g/n broadcast-képes routerrel csatlakozhat WiFi-hez. Az 5 GHz-es routerek esetében vagy engedélyezheti a 2,4 GHz-es 802.11b/g/n-t a router beállításaiban, vagy beköthet fixen egy Sonos-terméket.

Csatlakozások

 • Hangsugárzó kimeneti csatlakozások - egyedi tervezésű banándugók (2 szett), amelyek szabványos átmérőjű banándugókra cserélhetők.
 • Line-in - audióeszköz csatlakoztatása RCA-kábel segítségével.
 • Subwoofer kimenet - Automatikus felismerés (RCA), a felhasználó által beállítható 50-110 Hz-es keresztváltó.
 • HDMI ARC - HDMI-kábellel csatlakoztatható a televízió HDMI eARC/ARC portjához. Ha a TV-je csak optikai kimenettel rendelkezik, használja a Sonos optikai audioadaptert
 • Ethernet
 • Kettős 10/100-as port a routerhez való vezetékes csatlakoztatáshoz

Feszültség

 • 100-240V 50/60Hz belső tápegység

CPU

 • Négymagos, 1,3 GHz A7

Apple AirPlay 2

 • Működik az AirPlay 2-vel az Apple készülékek iOS 11.4 és újabb verziójain

A doboz tartalma

 • Sonos Amp
 • Tápkábel - hossz: 2 m
 • További információk
 • Sonos banándugók - 2 Pár
 • Tudjon meg többet
 • Dokumentáció - gyorsindítási útmutató és jogi/szavatossági információk

Szükségletek

 • Passzív hangsugárzók - vezetékes hangkimenethez csatlakoztatva
 • WiFi - internetkapcsolat
 • Energiaforrás- közeli konnektor
 • Sonos alkalmazás - a Sonos alkalmazás legújabb generációja egy kompatibilis készüléken futó eszközön

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!