Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AudioQuest Slip-Xtrm 14/4 szürke hangfalkábel

19.590Ft
Menny.:m
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető
Hangsugárzókábel, a SLiP XTRM magába foglal mindent, ami a falba épített kábeleinket olyan vonzóvá teszi a szerelők számára - a szuper-csúszós, könnyen húzható CL3/FT4 minősítésű köpeny, könnyen leolvasható lábakkal és méterjelzőkkel
Nem értékelt
Szállítási díj: 1.990Ft

Leírás és Paraméterek

A SLiP XTRM magába foglal mindent, ami a falba épített kábeleinket olyan vonzóvá teszi a szerelők számára - a szuper-csúszós, könnyen húzható CL3/FT4 minősítésű köpeny, könnyen leolvasható lábakkal és méterjelzőkkel -, és extrém AudioQuest teljesítményt ad hozzá: A Perfect-Surface Copper (PSC) és a Long-Grain Copper (LGC) gondosan kidolgozott kombinációja olyan teljesítményt nyújt, amely megközelíti a tisztább PSC teljesítményét, de sokkal alacsonyabb áron. Ezenkívül a True-Concentric Conductor Technology, a Semi-Solid Concentric geometriánk kifinomultabb formája jelentősen javítja a tisztaságot és a felbontást azáltal, hogy tovább minimalizálja a szálak kölcsönhatása által okozott torzítást. A végeredmény egyszerűen a legnagyobb teljesítményű, legkönnyebben telepíthető CL3/FT4 tanúsítvánnyal rendelkező hangszórókábelcsalád a szakmában!
VALÓDI KONCENTRIKUS VEZETÉKTECHNOLÓGIA
Míg a Semi-Solid Concentric vezetők kevesebb, nagyobb szálakat használnak, amelyek nem változtatják a pozíciójukat a kábel hosszában, a True-Concentric vezeték technológia még továbbviszi ezt a koncepciót, mivel minden egyes egymást követő szálréteg spirálisan az alatta lévővel ellentétes irányba halad. Mivel ez az elrendezés nagyobb érintkezési nyomást gyakorol az érintkezési pontokra, nem pedig az érintkezési vonalakra, a teljes szálak közötti kölcsönhatás jelentősen csökken. A nettó hangzásbeli eredmény kisebb torzítás, jobb felbontás, valamint jelentősen csökkentett harsányság és zavarosság.
TÖMÖR, TÖKÉLETES FELÜLETŰ RÉZ (PSC)/HOSSZÚ SZEMCSÉJŰ RÉZ (LGC) VEZETŐK
Ez a kábel a Long-Grain Copper (LGC) és a rendkívül nagy tisztaságú Perfect-Surface Copper (PSC) gondosan kidolgozott kombinációját használja. Az LGC kevesebb oxidot tartalmaz a vezető anyagon belül, kevesebb szennyeződést, kevesebb szemcsehatárt és határozottan jobb teljesítményt. Az elképesztően sima és tiszta PSC tovább csökkenti a durvaságot és jelentősen növeli a tisztaságot.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!