Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AudioQuest Slip-DB 16/4 szürke hangfalkábel

3.500Ft
Menny.:m
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető
Hangsugárzókábel, a SLiP 16/4 Semi-Solid Concentric Packed vezetőkkel rendelkezik, amelyek csökkentik a durvaságot és a zavart. A Long-Grain Copper (LGC) kevesebb szemcsés csomóponttal és alacsonyabb torzítással rendelkezik, ami megőrzi a tisztaságot és a természetességet.
Nem értékelt
Szállítási díj: 1.990Ft

Leírás és Paraméterek

Néha a kábelhúzás igazi kínszenvedés lehet! Az AudioQuest új FLX/SLiP sorozatú, falba épített hangszórókábeleit úgy tervezték, hogy legalább egy kicsit megkönnyítsék az életét. Bár tökéletesen csúszós kábel nem létezik, úgy véljük, hogy az FLX/SLiP esetében használt anyagok és forma az élvonalban vannak, így ezek a lehető legcsúszósabb kábelek.

A SLiP 16/4 Semi-Solid Concentric Packed vezetőkkel rendelkezik, amelyek csökkentik a durvaságot és a zavart. A Long-Grain Copper (LGC) kevesebb szemcsés csomóponttal és alacsonyabb torzítással rendelkezik, ami megőrzi a tisztaságot és a természetességet. A SLiP 16/4 alacsony induktivitású spirálgeometriája minimalizálja a hangzás elszállását a hossz növekedésével. Az EasySLiP Minimalist külső köpeny UL-minősítéssel rendelkezik falba épített használatra (CL3, FT4).

FÉLIG SZILÁRD, KONCENTRIKUS, HOSSZÚ SZEMCSÉJŰ RÉZ (LGC) VEZETÉKEK
A hagyományos, többszálas kábelekben az elektromos és mágneses szálak kölcsönhatása által okozott torzulás súlyosbodik, mivel az egyes szálak a kötegben változtatják a pozíciójukat. Az AQ Semi-Solid Concentric kábelben a kötegben lévő szálak megtartják rögzített kapcsolataikat, ami jelentősen csökkenti a torzulást. A hosszú szemcséjű réz (LGC) simább és tisztább hangzást tesz lehetővé, mint a hagyományos OFHC (oxigénmentes, nagy vezetőképességű) rézből készült kábelek. Az LGC kevesebb oxidot tartalmaz a vezető anyagon belül, kevesebb szennyeződést, kevesebb szemcsehatárt és határozottan jobb teljesítményt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!