Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Silent Angel Genesis GX ezüst

1.390.000Ft
Elektronika
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető

Ultra magas minőségű órajel generátor: Tudományos precizitás az audiofilek számára

A különálló Órajel generátor-ok a rendszerfejlesztés végső határát jelentik, és olyan audio- és hálózati teljesítménynövekedést képesek biztosítani, amely más módon nem érhető el.

A Silent Angel a Genesis GX-et úgy alkotta meg, hogy a végső audiofil órajel generátor legyen: emelje rendszerét a következő szintre a Genesis-szel!

Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Silent Angel Genesis GX

Az "Audio-grade" órajel generátor új szintre emeli a digitális streaminget

Áttekintés


Végső teljesítmény és végső sokoldalúság

A Genesis GX a legkorszerűbb órajel generátor, amelynek technológiáját a legigényesebb tudományos és műszeres alkalmazásokhoz fejlesztették ki, ahol a nagy teljesítményű órák általában több tízezer dollárba kerülnek. Az értékálló Genesis GX a teljesítménynek és a pontosságnak ezt a ritkaságszámba menő szintjét ennek az árnak a töredékéért nyújtja.

Négyet kap egy áráért: A Genesis GX négy különálló Órajel generátort tartalmaz, köztük két korszerű, 25 MHz-es egységet. Mind a négy óraegység kritikus távolságra van egymástól és elektromosan elszigetelt, hogy kiküszöbölje az interferenciát és a zajt. Azáltal, hogy négy különálló Órajel generátort tartalmaz egyetlen, optimalizált házban, a Genesis GX olyan értéket kínál, amelyet semmilyen audiofil Órajel generátor nem tud felülmúlni - egy újabb ok, amiért a Genesis GX az Ön digitális végzete!

 

 


Egyedülálló és fejlett formatervezés

NÉGY független, 25 MHz-es és 10 MHz-es Órajel generátor aranyozott kimeneti csatlakozókkal, egyetlen optimalizált házban elhelyezve.

  • Minden egyes óraegység saját TCXO órajelet és áramkört tartalmaz a potenciális jelinterferencia kiküszöbölése érdekében.
  • Az osztályelső radar szintű kapcsolóüzemű tápegység modul, amely kizárólag a zajérzékeny akusztikai berendezésekhez kifejlesztett technológia, stabil, alacsony hullámzásúi zajszintű áramforrást biztosít.
  • A TCXO (hőmérséklet-kompenzáló kristályoszcillátor) órajel-áramkörök jelentősen csökkentik a hálózati késleltetési problémákat és a jitter hatásokat.
  • A korszerű vázszerkezet két különböző, gondosan kiválasztott rétegből áll: a belső réteg horganyzott acél, míg a külső réteg vastag, kiváló minőségű alumíniumötvözet. Ez az extravagáns felépítés maximalizálja az árnyékolást és az örvényáramok szabályozását, miközben csillapítja a rezgéseket és a zajokat. A karcsú, modern dizájn nagyszerű esztétikai vonzerőt kölcsönöz, így a Genesis GX funkcionális hangművészeti alkotássá válik.

Speciális beállítások komoly audiofilek számára

Speciális beállítások komoly audiofilek számára

  • A 12V-os egyenáramú tápcsatlakozó megkerüli a Genesis belső kapcsolóüzemű tápegységét, lehetővé téve a csatlakozást egy külső lineáris tápegységhez (mint például a Forester F2), ami jelentős teljesítménynövekedést eredményez.
  • Az aranyozott földelt csatlakozócsatlakozó terminál további zajcsökkentési lehetőségeket kínál.

Rezgécsillapító lábak

 

Rezgéscsillapító lábak

A tömör, nagy tisztaságú rozsdamentes acélból készült Silent Angel rezonancia csökkentő lábak csillapítják a belső és külső forrásokból származó mechanikus energiát, csökkentve a mechanikus és elektromos zajt, statikus elektromosságot stb. A méltán elismert S28-as lábfejünk jobb képességű változata, az eredmény jobb dinamika, alacsonyabb zajszint és a finom részletek nagyobb felbontása.

       


 

   Radar szintű táp           Zajcsökkentés           Aranyozott kimeneti portok

Radar minőségű kapcsolóteljesítmény

A kategóriaelső belső tápegység támogatja a rendkívül pontos rendszerfunkciót

Zajcsökkentés

A nagymértékben áteresztő, kritikusan elhelyezett EMI-abszorberünk kiküszöböli az elektromos zajt

Aranyozott kimeneti portok

Gazdagon aranyozott csatlakozókkal a legtisztább és legstabilabb jelet juttatja el eszközeihez

           Aranyozott földelés           Több órajel generátor kimenet           TCXO órajel

Aranyozott földelő csatlakozó

Dedikált csatlakozást kínál a földeléshez a potenciális teljesítményzaj csökkentése érdekében

Több Órajel generátor kimenet

Minden egyes óraáramkör teljesen diszkrét: négy ultra magas minőségű órajel generátor egy áráért!

TCXO - órajel

Rendkívül pontos órajelek minimalizálják a hálózati késleltetési problémákat és a jittert

25 MHz: Az audio kiválóságra született

A 10MHz a jelenleg legelterjedtebb órajel generátor frekvencia; ezt a frekvenciát azonban eredetileg GPS-berendezésekhez választották, és nem audió alkalmazásokhoz optimalizálták. Kimerítő tesztelés után K+F csapatunk felfedezte, hogy az ideális frekvencia az audio- és hálózati eszközökhöz a 25MHz. A Silent Angel egyetlen céllal hozta létre a Genesis GX-et: a lehető legjobb hangminőség biztosítása. A Genesis GX 25MHz-es és 10MHz-es órajel generátor kimenetet is biztosít, hogy a Silent Angel termékekkel és más márkákkal is kitűnjön a mezőnyből. Egyszerűen fogalmazva, a Genesis GX egyszerre a legjobb órajel generátor a piacon és a legjobb ár-érték arányú rendszerfrissítés is!

Jobb, mint a "beépített"

A különálló órajel generátorokkal összehasonlítva a beépített órajel generátorok megosztják a rendszer erőforrásait (tápegységek stb.) más alkatrészekkel, amelyek mind ugyanazon az áramköri lapon vannak összekapcsolva. Számos olyan helyzet van, amely zavarja az órajelet, például a rendszer terhelésének változása által okozott elektromos impulzusok, más elektronikus alkatrészek interferenciája, a hálózatból származó zaj és a rendszer által okozott jitterhatások. Ezért lényeges az önálló órajel forrás: az órajel forrás kevesebb interferenciája a lehető legtisztább órajelet biztosítja.

Legtisztább jel

Audiofileknek tervezték

Audiophileknek tervezték

Exkluzív TCXO óra modulok: A Silent Angel TCXO (hőmérséklet-kompenzáló kristályoszcillátor) pontosabb és stabilabb, mint a konkurens termékekben található kristályórák, csökkentve a késleltetési problémákat és a jitterhatásokat.

Forester F2

 

További frissítések

Energiaforrás
Csatlakoztassa a Genesis GX-et a Silent Angel Forester F2 lineáris tápegységéhez (amely kettős 12 voltos egyenáramú kimenetet kínál) a teljesítményszállítás, a stabilitás és a hangminőség további javítása érdekében.

Audiophile hálózati kapcsoló
A Genesis GX tökéletesen illeszkedik a Silent Angel "audió minőségű" Bonn NX és N8 Pro hálózati kapcsolóihoz.

Műszaki adatok

Színek Fekete, ezüst
Hálózati bemenet IEC (AC) 100-240V, 50/60Hz
(DC) 12V/1A (5.5mm x 2.5mm csatlakozó)
* Ha mindkét áramforrás csatlakoztatva van, akkor a 12V-os egyenáramú tápellátás lesz használva.
Órajel kimenetek 25MHz port x 2 (BNC, aranyozott)
10MHz port x 2 (BNC, aranyozott)
Grounding Port Grounding port x 1 (aranyozott)
LED kijelző AC hálózat LED x 1
DC hálózat LED x 1
Hőmérséklet Üzemi: 32 ~ 86 °F (0 ~ 30 °C)
Tárolás: -4 ~ 158 °F (-20 ~ 70 °C)
Páratartalom Üzemi: 10% ~ 90% RH (nem kondenzáló)
Tárolás: 5% ~ 95% RH (nem kondenzáló)
Méretek 439 (Szé.) x 63 (Ma.) x 250 (Mé.) mm
Súly 7.4 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!