Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Silent Angel Forester F1 lineáris tápegység

199.000Ft
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron

A Forester F1 modell a Silent Angel áramellátás-stabilizációs technológiáját alkalmazza, 2 db DC 5V-2A kimenettel rendelkezik és a HiFi berendezések számára a legjobb tápellátást biztosítja.

Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Egy HiFi rendszerben számos olyan tényező van, amely befolyásolhatja a hangminőséget. Egy rendkívül stabil áramforrás lényeges tényező a végső hangminőség elérésében. A Silent Angel Forester F1 lineáris tápegység olyan zenekedvelők számára készült, akik szeretnék felfedezni a rendszerükben rejlő valódi lehetőségeket, és a lehető legjobb hangminőségre törekednek.

A Forester F1 modell a Silent Angel áramellátás-stabilizációs technológiáját alkalmazza, egy elegáns fémházban kapott helyet, tömör alumíniumötvözetből készült előlappal. A váltakozó áram gyors válaszidejű MOSFET komponensekkel megvalósított, kiváló minőségű energiagazdálkodás mellett folyik át a toroid transzformátoron. Ez a megoldás a csatlakoztatott eszközök számára rendkívül stabil egyenáramot szolgáltat nagyon alacsony feszültségingadozás mellett.

                                                  Forester F1+2 N8

          

Az F1 tápegység 2db DC 5V-2A kimenettel rendelkezik, ami ideális megoldás az alábbi modellek tápellátásának javításához:

A javított, még stabilabb tápellátás is hozzájárul ahhoz, hogy a csatlakoztatott eszköz órajelmodulja rendkívül pontos műveleteket hajtson végre, ezzel is lehetővé téve a hálózati adatcsomagok pontos időzítésű továbbítását és csökkentve az esetleges jittert és késleltetést és végső soron javítja az általános hangminőséget.

CÉLKITŰZÉSEINK

A Silent Angel tudja, hogy a tökéletes hangminőség elérése nem könnyű cél. Ezért fordítottak komoly erőfeszítéseket arra, hogy a hardveres, mechanikai kialakítástól kezdve egészen a szoftveres megoldásokig mindent optimalizáljanak. Minden Silent Angel terméket úgy alkottak meg, hogy azok összetevőinek tökéletesítésével végül egy kompromisszumok nélküli, kiváló hangminőséget kínáló eszköz szülessen.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!