Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Silent Angel Expander E1 külső merevlemez 8TB

669.000Ft
Tárhely
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető

Az Expander E1 Külső merevlemez egy zajcsökkentő technológiákkal ellátott, könnyen bővíthető zenetároló, egy ultra-nagy kapacitású külső merevlemez a veszteségmentes zenetároláshoz.

Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Az Expander E1 Külső merevlemez egy zajcsökkentő technológiákkal ellátott, könnyen bővíthető zenetároló, egy ultra-nagy kapacitású külső merevlemez a veszteségmentes zenetároláshoz.

Az érzékeny Hi-Fi rendszerek adattárolási megoldásainak kiválasztása során kiemelten fontos a zenei háttértár minősége és megbízhatósága. A Silent Angel Expander által kínált megoldás zajcsökkentő technológiákat használ, és kifejezetten a veszteségmentes zenei adatok tárolására szolgál. Az E1 egy ultra magas megbízhatóságú külső merevlemez.

VESZTESÉGMENTES ZENETÁROLÁSRA TERVEZVE

  • Ideális megoldást kínál a nagy zenefájlok tárolására: egy nagyon stabil zenei háttértár, amely célzottan audio felhasználásra készült.

  • Két változatban, 8TB vagy 10TB kapacitással rendelhető. Az ultra-nagy tárolókapacitásnak köszönhetően a felhasználó könnyedén áttelepítheti a veszteségmentes zenei fájljait a NAS-ról az E1-re.

  • Támogatja az USB 3.0 interfészt, melynek köszönhetően a legtöbb audio eszközzel kompatibilis. Az egyik legideálisabb párost például a Rhein Z1 nagy teljesítményű zenei szerverrel alkotja, amellyel egy dedikált, akár 10TB kapacitású audio NAS-sá válik.

Merevlemez zajcsökkentésZAJCSÖKKENTŐ ÉS REZGÉSGÁTLÓ TECHNOLÓGIÁK

  • A zajterhelés csökkentése érdekében speciális rezgéselnyelő alkatrészek vannak a HDD tartószerkezete körül, amelynek köszönhetően a zajszint alacsonyabb, mint 26dB-A.

  • A készülékház és a HDD alsó tartószerkezete egyaránt vastag alumíniumötvözetből épült, annak érdekében, hogy csökkentse a készülék rezgéseit és zaját.

  • Az E1 izolált, a tápfeszültségtől független dedikált adatvonala kifejezetten a veszteségmentes zenék eléréséhez lett kifejlesztve. Az USB 3.0 interfészen kizárólag az adatátvitel zajlik, ami stabilabb és interferenciamentes működést tesz lehetővé.

  • Az E1-et zenei fájlok tárolására tervezték, zajcsökkentő technológiák alkalmazásával javítja a hangminőséget.

  • Könnyedén működtethető együtt USB 3.0 csatlakozáson keresztül a Rhein Z1 szerverrel, az egyenáramú bemenete pedig csatlakoztatható a Forrester F2 külső tápegységhez, amivel  még tovább javítható az elért hangminőség.

Expander E1A Silent Angel kínálatában megtalálható további berendezésekkel (switch, szerver, külső tápegység) együtt működtetve az E1 egy exkluzív HI-Fi zenelejátszó rendszer stabil alapját képezheti. A Bonn N8 hálózati switch, a München M1 zenelejátszó és a Forester F2 lináeris tápegység együttesen biztosíthatja egy audio rendszer  tiszta és stabil tápellátást és hálózati jelstabilitást. Ez zökkenőmentes adatátvitelt tesz lehetővé az összes audioeszköz között, a zenetárolástól a hálózat optimalizálásig, illetve a zenei streaming-ig. A Forester F2 lineáris tápegység képes egyszerre ellátni az E1 zenei háttértárat és a Z1 szervert is. Az E1 és a Z1 adatfeldolgozását támogató optimalizált tápellátás révén stabilabb működés és tisztáb hangzás érhető el.

Az E1 USB 3.0 interfészen csatlakozik a Rhein Z1-hez, az adatátviteli útvonal ezáltal sokkal védettebb az interferenciákkal szemben, a Z1 pedig optimálisan tudja feldolgozni az E1-től érkező veszteségmentes zenei adatokat. A 10 TB-os E1 háttértár és a Rhein Z1 szerver Roon Core-ként üzemeltetve egy kivételes hangminőséget nyújtó audio minősítésű NAS-t alkot.

Műszaki adatok

Szín

Fekete
Hálózati bemenet (DC) 12V 1A max.

Teljesítmény felvétel

12W maximum

Kimenetek

USB3.0 Type-B anya aljzat 

LED kijelző

Tápellátás státusz x 1db 

  A kék fény bekapcsolt és stabil állapotot jelent.
  A kétszínű fény (kék statikus; piros villogás) azt jelenti, hogy tárolóként működik az olvasáshoz vagy íráshoz.
  Ha nem világít akkor nincs áramfelvétel

Hőmérséklet

Működés 0 ~ 35 °C; Tárolás -20 ~ 70 °C

Páratartalom

Működés: 10% ~ 90% RH (nem kondenzáló)

  Tárolás: 5% ~ 95% RH (nem kondenzáló)

Méretek (szé.x ma.x mé.)

200 x 76 x 200mm (lábakkal)

Súly

2.5 Kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!