Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Silent Angel Bonn N8 Pro Audio Switch

499.000Ft
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető

A Silent Angel BONN N8 Pro egy audiofil minősítésű hálózati switch, amely egyesíti a digitális zenehallgatást a hi-fi élménnyel. Aranyozott RJ-45 csatlakozók, 0,1ppm órajel pontosság.

Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

SILENT ANGEL BONN N8 PRO AUDIO SWITCH

Audio minőségű 8 x 1000BASE-T Ports GbE SWITCH, aranyozott RJ-45 csatlakozó, Órajel pontosság 0.1ppm, AC táp csatlakozás, Opcionális 12VDC táppal

AZ AUDIOFIL MINŐSÍTÉSŰ HÁLÓZATI SWITCH, AMELY EGYESÍTI A DIGITÁLIS ZENEHALLGATÁST A HI-FI ÉLMÉNNYEL

Nyolc aranyozott zárt gigabites ethernet porttal, kategóriavezető radar minőségű belső kapcsolóüzemű tápegység-modullal és TCXO-val rendelkezik. A Silent Angel Bonn N8 Pro Audio switch a zene szerelmeseinek részére készült, akik a legtökéletesebb HiFi hálózatot szeretnék kiépíteni, és a lehető legtisztább hangminőségre törekszenek.

EGYEDÜLÁLLÓ ÉS FEJLETT FORMATERVEZÉS

Nyolc aranyozott, egymástól távol eső zárt Gigabit Ethernet port, hogy ezáltal fizikailag is  csökkenjen a lehetséges jelinterferencia.

Kategóriavezető, radar-szintű belső kapcsolóüzemű tápegység modul, amely kifejezetten a zajérzékeny akusztikai berendezésekhez készült.

TÖKÉLETESEN IDŐZÍTETT ADATÁTVITEL.

A TCXO (hőmérséklet-kompenzációs kristályoszcillátor) jelentősen csökkenti a hálózati késleltetési problémákat és a jitter hatásokat.

TOVÁBBI BŐVÍTETT OPCIÓK AUDIOFILEK SZÁMÁRA

Egy további egyenáramú tápcsatlakozó (12V) a belső kapcsolóüzemű tápegység megkerüléséhez és külső lineáris tápegység csatlakoztatásához a fejlesztéshez.

Aranyozott földelőcsatlakozó (banándugó aljzat) egy földelődobozhoz történő csatlakozáshoz a tápzaj további csökkentése érdekében.

A switch státusz LED-ek egy kapcsoló segítségével kikapcsolhatóak.

Kategóriavezető órajel-vevő modul külső órajel generátorral történő használathoz. Két N8 Pro modell érhető el: Az egyik 10 MHz-es külső Word Clock bemenettel, a másik pedig anélkül.

Radar szintű kapcsolóüzemű táp

Kategóriavezető belső tápegység. Nagy pontosságú műveletek támogatása

ZAJCSÖKKENTÉS

Az elektromos zajok kiküszöbölése a nagy permeabilitású EMI-abszorberrel.

ARANYOZOTT LAN-PORTOK

A legtisztább jelek eljuttatása az eszközökhöz az aranyozott RJ-csatlakozókkal.

Aranyozott banáncsatlakozós földelés

Földelődobozhoz való csatlakoztatásra és a hálózati zaj eltávolítására

STÁTUSZ LED-EK

Miközben zenét hallgat a portok állapotjelző fényeit be vagy kikapcsolva tarthatja

TCXO – ÓRAJEL

Nagy pontosságú órajel generátor csökkenti a hálózati késleltetési problémákat és a jitter hatását

NAGY FELBONTÁSÚ ZENE STREAMINGRE TERVEZVE

  • A Bonn N8 megtisztítja a hálózati audio jeleket, hogy ezáltal egy alacsony zajszintű és alacsony interferenciájú környezetet hozzon létre, amely tökéletes a zenei streaminghez. Ezáltal egy külön HiFi audio zóna jön létre, amely hatékonyan elválasztja az audioeszközöket a háztartási adatforgalomtól, csökkenti a hálózati műsorszórási csúcsok miatt illetve a PC-k és más hálózati eszközök sávszélesség-igényes tevékenységei által okozott késleltetések hatását.

EXKLUZÍV ÓRA MODUL, TCXO

A Silent Angel által használt 0,1 ppm-es TCXO (hőmérséklet-kompenzációs kristályoszcillátor) 50-szer pontosabb, mint egy hagyományos órajel generátor, emiatt csökkenti a késleltetésből származó problémákat és a jitter hatását.

JITTERHATÁS JAVÍTÁSA

A nagyfrekvenciás hálózati csomagok továbbításakor a torzítás gyakori jelenség. A Bonn N8 hatékonyan képes ezt 369ps-re csökkenteni, míg más átlagos switch-ek 705ps értéket produkálnak. 

ZENEI ALKALMAZÁSOKHOZ OPTIMALIZÁLVA

A Bonn N8-at optimalizáltuk a Roon infrastruktúrán történő használathoz. Kiszolgál pl. egy Rhein Z1-ből, mint Roon Core szerverből álló hálózatot és egy Munich M1-et mint egy Roon Ready lejátszót. Az N8 ezenkívül a nagy felbontású zenei streaming szolgáltatásokra, mint például a Tidal, Qobuz, Spotify stb. és a NAS-ról (Network Attached Storage) származó zenei gyűjtemények lejátszására is optimalizált. Számos NAS márkával működik együtt, például QNAP, Synology, WD NAS.

TOVÁBBI FEJLESZTÉSEK

TÁPELLÁTÁS

Ha az N8 Pro-t a Forester F2 lineáris tápegységhez csatlakoztatja (amely dupla 5V 2A DC kimenetet biztosít), úgy ennek révén tovább javíthatja a switch áramellátását.

REZGÉSCSILLAPÍTÁS

Az S28 rozsdamentes acélból készült készüléklábak használatával minimalizálhatja a rezgéseket és csökkentheti a zajt.

Hálózat rajz

Műszaki adatok

Márka Silent Angel
Széria Bonn
Típus Audio switch
Órajel vezérlő TCXO órajel-modullal
Bemenetek 8 x Aranyozott Ethernet RJ45 1000 Mbps
Szín Fekete

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!