Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Silent Angel Bonn N8 Audio Switch

189.000Ft
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron

A Bonn N8 egy audio minősítésű hálózati switch, amely egyesíti a digitális zenehallgatást a hi-fi élménnyel.

Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

AZ AUDIO MINŐSÍTÉSŰ HÁLÓZATI SWITCH, AMELY EGYESÍTI A DIGITÁLIS ZENEHALLGATÁST A HI-FI ÉLMÉNNYEL

A Silent Angel Bonn N8 Audio Switch egy olyan hálózati switch, amelyet azoknak a zenehallgatóknak terveztek, akik egy digitális zenei streaming hálózat kiépítése révén több zeneforrást szeretnének hallgatni. Tervezésénél arra törekedtek, hogy mindezt a lehető legtisztább hangminőség mellet tudják élvezni.

Az N8 audio switch a tápellátás és a hálózati jelminőség javításával, illetve a TCXO órajel vezérlő technológia alkalmazásával javítja a hangminőséget.  Silent Angel Bonn N8 Audio Switch összesen 8 kiváló minőségű gigabites Ethernet-porttal rendelkezik, ami lehetővé teszi az összes audioeszköz csatlakoztatását. Az N8 a hálózati jelminőség-javítás révén egyaránt jelentős hangminőség javulást eredményez. Ez különböző streaming szolgáltatások (Tidal, Qobuz, Spotify) használata során, illetve a NAS-ról történő zenelejátszáskor élvezhetjük.

A Bonn N8 lehetővé teszi a HiFi rendszerek tulajdonosai számára, hogy egy stabil és az otthoni számítógépes hálózatról leválasztott hangzónát hozzanak létre. A Bonn N8 alacsonyabb interferenciával továbbítja az adatokat, melyeket pontosan időzítve küld át és ennek köszönhetően segít maximalizálni a HiFi rendszerben rejlő valódi lehetőségeket.

A JOBB HANGMINŐSÉGRE OPTIMALIZÁLT RENDSZER

  • Napjainkban számos switch gyártó olcsó és átlagos minőségű alkatrészeket használ. Szigorúan csak az adatátvitel szempontjából tekintve ez elfogadható, de ez a szemlélet az audio minősítésű hálózatokat nem támogatja megfelelő mértékben. Ezért született meg a Bonn N8, hogy számos fontos alkatrész javításával törekedjen a kompromisszumok nélküli, tökéletes audio minőségre.

Switch Panel

NAGY PERMEABILITÁSÚ EMI-ABSZORBER

  • Az elektromágneses interferencia csökkentése érdekében a switch belsejében nagy áteresztő képességű EMI-abszorbert (>120 @1MHz) alkalmaztunk.

ZAJSZŰRT HÁLÓZATI ADAPTER

  • Orvosipari minőségű hálózati adapter a stabil áramellátás és a pontos működés biztosítása érdekében.

TCXO (hőmérséklet-kompenzációs kristályoszcillátor)

EXKLUZÍV ÓRA MODUL, TCXO

  • A Silent Angel által használt 0,1 ppm-es TCXO (hőmérséklet-kompenzációs kristályoszcillátor) 50-szer pontosabb, mint egy hagyományos órajel generátor, emiatt csökkenti a késleltetésből származó problémákat és a jitter hatását.

JITTERHATÁS JAVÍTÁSA

  • A nagyfrekvenciás hálózati csomagok továbbításakor a torzítás gyakori jelenség. A Bonn N8 hatékonyan képes ezt 369ps-re csökkenteni, míg más átlagos switch-ek 705ps értéket produkálnak. 

NAGY FELBONTÁSÚ ZENE STREAMINGRE TERVEZVE

  • A Silent Angel Bonn N8 Audio Switch megtisztítja a hálózati audio jeleket, hogy ezáltal egy alacsony zajszintű és alacsony interferenciájú környezetet hozzon létre, amely tökéletes a zenei streaminghez. Ezáltal egy külön HiFi audio zóna jön létre, amely hatékonyan elválasztja az audioeszközöket a háztartási adatforgalomtól, csökkenti a hálózati műsorszórási csúcsok miatt illetve a PC-k és más hálózati eszközök sávszélesség-igényes tevékenységei által okozott késleltetések hatását.

ZENEI ALKALMAZÁSOKHOZ OPTIMALIZÁLVA

  • A Bonn N8-at optimalizáltuk a Roon infrastruktúrán történő használathoz. Kiszolgál pl. egy Rhein Z1-ből, mint Roon Core szerverből álló hálózatot és egy Munich M1-et mint egy Roon Ready lejátszót. Az N8 ezenkívül a nagy felbontású zenei streaming szolgáltatásokra, mint például a Tidal, Qobuz, Spotify stb. és a NAS-ról (Network Attached Storage) származó zenei gyűjtemények lejátszására is optimalizált. Számos NAS márkával működik együtt, például QNAP, Synology, WD NAS.

TOVÁBBI FEJLESZTÉSEK

TÁPELLÁTÁS

  • Ha az N8-at a Forester F1 lineáris tápegységhez csatlakoztatja (amely dupla 5V 2A DC kimenetet biztosít), úgy ennek révén tovább javíthatja a switch áramellátását.

REZGÉSCSILLAPÍTÁS

  • Az S28 rozsdamentes acélból készült készüléklábak használatával minimalizálhatja a rezgéseket és csökkentheti a zajt.

HÁLÓZATI JEL

  • Ha sorba köt egy vagy több másik Bonn N8 eszközt, ezáltal még jobban elszigetelheti az audio hálózati zónát a háztartási forgalomtól.

Hálózat rajz

Műszaki adatok

Márka Silent Angel
Széria Bonn
Típus Audio switch
Órajel vezérlő TCXO órajel-modullal
Bemenetek 8 x Ethernet RJ45 1000 Mbps
Szín Fekete

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!