Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Silent Angel Bonn N16 LPS Audio Switch

629.000Ft
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető

A BONN N16 LPS egy 16 portos, lineáris tápellátású audiofil switch 16 portos zónaizolációval. Két izolált, külön TCXO órajel modullal rendelkező zóna a hálózati forgalom leválasztásához.

Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

SILENT ANGEL BONN N16 LPS AUDIO SWITCH

Silent Angel Bonn N16 LPS Lineáris tápellátású 16 portos audiofil switch zónaizolációval. Két izolált zóna a hálózati forgalom leválasztásához. A fizikai elszigetelés révén nincs interferencia az ethernet adatforgalomban, így a hangzás szempontjából legkritikusabb audio lejátszót nem zavarja a nem kívánt hálózati forgalom.

Két hálózati zónával rendelkezik a HiFi minőségű hálózati telepítéshez. Mindegyik alrendszer TCXO órajel-modullal rendelkezik, amely lehetővé teszi a kevesebb interferenciával történő átvitelt.

AUDIO-MINŐSÉGŰ HÁLÓZATI SWITCH KÉT ZÓNÁVAL A HIFI MINŐSÉGŰ TELEPÍTÉSHEZ.

Az N16 egy olyan hálózati switch, amelyet azoknak a zenehallgatóknak terveztek, akik egy digitális zenei streaming hálózat kiépítése révén több zeneforrást szeretnének hallgatni, de mindezt a lehető legtisztább hangminőségben szeretnék élvezni.

A Silent Angel Bonn N16 LPS Audio switch kialakítása egyedülálló: két különálló 8 portos switch alrendszerből és egy korszerű lineáris tápegységből áll egy rackbe szerelhető készülékházban. Mindegyik alrendszer lineáris tápellátású TCXO órajel-modullal rendelkezik, amely lehetővé teszi a kevesebb interferencia mellett történő adatátvitelt, miközben a készülék pontosan időzített audio adatokat küld a hálózaton keresztül.

A JOBB HANGMINŐSÉGRE OPTIMALIZÁLT RENDSZER

Napjainkban sok gyártó olcsó, átlagos minőségű alkatrészeket használ. Bár az adatátvitel tekintetében elfogadható, ez az audio minősítésű hálózatokat nem támogatja megfelelő mértékben. Ezért született meg a Bonn N16, hogy számos fontos alkatrész javításával törekedjen a kompromisszumok nélküli, tökéletes audio minőségre.

A dual zóna két különálló 8 portos modulból áll

A két alrendszer kialakítása rugalmas telepítést tesz lehetővé. A felhasználók képesek két zónát sorba kapcsolni, vagy mindkét zónát külön-külön csatlakoztatni.

NAGY PERMEABILITÁSÚ EMI-ABSZORBER

Az elektromágneses interferencia csökkentése érdekében a switch belsejében nagy áteresztő képességű EMI-abszorbert (>120 @1MHz) alkalmaztunk.

BEÉPÍTETT, KORSZERŰ LINEÁRIS TÁPEGYSÉG

A Silent Angel teljesítmény stabilizáló technológiájával működik. A váltakozó áram gyors válaszidejű MOSFET komponensekkel megvalósított, kiváló minőségű energiagazdálkodás mellett folyik át a toroid transzformátoron. Ez a megoldás stabilan fenntartja a rendszer teljesítményét, és rendkívül pontos működést biztosít.

EXKLUZÍV ÓRA MODUL, TCXO

Minden alrendszer (az 1-es és 2-es zóna) tartalmaz egy-egy lineáris tápellátású Silent Angel TCXO-t (hőmérséklet-kompenzációs kristályoszcillátor), amely 50-szer pontosabb, mint egy hagyományos órajel generátor és ezáltal csökkenti a késleltetési problémákat és a jitterhatásokat.

 

JITTER HATÁS JAVÍTÁSA

A nagyfrekvenciás hálózati csomagok továbbításakor a torzítás gyakori jelenség. Az N16 hatékonyan képes csökkenteni a jitterhatásokat, sőt, az egyik zónát a másikkal sorba kötve ez még tovább csökkenthető. 

RACKBE SZERELHETŐ

Rackbe szerelhető kialakítás szerelőkészlettel. Más audio/video eszközökkel együtt is telepíthető.

KÉT HÁLÓZATI ZÓNA NAGYFELBONTÁSÚ ZENEI STREAMINGHEZ

Az Silent Angel Bonn N16 LPS Audio switch megtisztítja az audio hálózati jeleket, és ezáltal egy alacsony zajszintű és interferencia-mentes környezetet hoz létre, amely tökéletes a zenei streaminghez. Mindegyik zóna egy 8 portos Gigabit Ethernet alrendszert és egy órajelmodult tartalmaz, ezáltal hatékonyan elválasztja az audioeszközöket a háztartási adatforgalomtól, és csökkenti a hálózati műsorszórási csúcsok és késleltetések hatását.

PÁRHUZAMOS CSATLAKOZTATÁSI MÓD

Csatlakoztasson a két zónát külön-külön egy uplink routerhez vagy switchhez. Az egyes zónák hálózati forgalma elszigetelt. Az audioeszközök az egyik zónában, míg a PC-k és egyéb eszközök egy másik zónában vannak elkülönítve.

SOROS CSATLAKOZTATÁSI MÓD

Csatlakoztassa az 1-es zónát egy uplink routerhez. A két zóna sorba kötése segít a 2. Zóna hálózati jeleinek további tisztításában az audioeszközök telepítéséhez.

ZENEI ALKALMAZÁSOKHOZ OPTIMALIZÁLVA

A Bonn N16-ot a Roon infrastruktúrán történő használathoz optimalizáltuk. Kiszolgál pl. egy Rhein Z1-ből, mint Roon Core szerverből álló hálózatot és egy Munich M1-et mint egy Roon Ready lejátszót. Az N16 ezenkívül a nagy felbontású zenei streaming szolgáltatásokra, mint például a Tidal, Qobuz, Spotify stb. és a NAS-ról (Network Attached Storage) származó zenei gyűjtemények lejátszására is optimalizált. Számos NAS márkával működik együtt, például QNAP, Synology, WD NAS.

TOVÁBBI FEJLESZTÉSEK

REZGÉSCSILLAPÍTÁS

Az S28 rozsdamentes acélból készült készüléklábak használatával minimalizálhatja a rezgéseket és csökkentheti a zajt.

Párhuzamos bekötés és soros bekötés

       Scenario 1.png       Scenario 2.png

Műszaki adatok

Márka Silent Angel
Széria Bonn
Típus Audio switch
Órajel vezérlő TCXO órajel-modullal
Bemenetek 16 x Ethernet RJ45 1000 Mbps
Szín Fekete

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!