Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AudioQuest 3.0m Silver Cloud Hálózati kábel

1.905.600Ft
Hossz
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető
Low-Z / zajszűrő 3 pólusú AC tápkábel

Tökéletes felületű ezüst (PSS) vezetők
Igazi centrikus vezetők minimalizálják a szálak kölcsönhatását és a mágneses zavarokat
RF/ND-Tech (US szabadalom # 8,988,168)
ZERO: Nincs jellemző impedancia
72VDC dielektromos előfeszítésű rendszer (US szabadalom #7,126,055) Level-X rádiófrekvenciás csapdával.
Irányított vezetők
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

NAGY TISZTASÁGÚ, VALÓDI KONCENTRIKUS, TÖKÉLETES FELÜLETŰ EZÜST ÉS TÖKÉLETES FELÜLETŰ RÉZ+ VEZETŐK
A kiváló fém- és vezetőgeometria nagymértékben csökkenti a fülsértő tranziens intermodulációs (TIM) torzítást. A Silver Cloud a Perfect-Surface Silver (PSS) és a Perfect-Surface Copper+ (PSC+) gondosan kifinomult kombinációját használja.
AZ RF/ND-TECH (SZABADALMAZTATOTT RÁDIÓFREKVENCIÁS FÖLDZAJ-LEVEZETÉS) MINIMALIZÁLJA AZ ÁRAMKÖRÖK HELYTELEN VISELKEDÉSÉT AZ INDUKÁLT RF-ZAJ MEGSZÜNTETÉSÉVEL.
A váltakozó áramú földelővezetékek védelmet nyújthatnak az elektromos rövidzárlatok ellen, de egyben antennaként is működnek. Így ki vannak téve az indukált rádiófrekvenciás (RF) zajnak. Ez az RF-zaj megkerüli az alkatrész-tápegységeket, és általában közvetlenül a rendszer legérzékenyebb audio/video áramköreihez csatlakozik. Az AudioQuest RF/ND-Tech nagymértékben csökkenti ezt a torzítást, és a rádiófrekvenciák lehető legszélesebb sávszélességén (tartományán) példa nélküli mértékű zajszűrést eredményez. Egyedülálló áramköri topológiánk közös módusú fáziskiegyenlítő tömböt használ, a szabadalmaztatott dielektromos anyagokkal együtt, amelyek további differenciális lineáris szűrést biztosítanak. Amerikai szabadalom # 8,988,168.
72v dielektromos előfeszítésű rendszer X-szintű rádiófrekvenciás csapdával (DBS)
Minden szigetelés egyben dielektrikum is, amelynek elektromos tulajdonságai befolyásolják a jel integritását. Ha a szigetelés nem előfeszített, a dielektromos bevonódás (abszorpció és az energia nemlineáris visszaengedése a jeláramba) különböző frekvenciák és energiaszintek esetén különböző mértékű időkésleltetést (fáziseltolódást) okoz, ami jelentős problémát jelent a nagyon időérzékeny, több oktávos hangok esetében. Az AudioQuest több szabadalommal védett DBS erős, stabil elektrosztatikus mezőt hoz létre, amely telíti és polarizálja (rendezi) a szigetelés molekuláit. Ez minimalizálja a nemlineáris időkésleltetéseket, ami azt eredményezi, hogy a "feketébb" háttérből tisztább hang jön ki. A DBS akkumulátorcsomagban lévő Level-X RF-csapda (az AudioQuest Niagara sorozatú hálózati termékekhez kifejlesztett technológia) "kihúzza" az RF-zajt a kábelből, megakadályozva, hogy az RF beszivárogjon az elektronikába. A DBS Pack akkumulátorok élettartama körülbelül 10 év. Használja a tesztgombot az állapot ellenőrzéséhez.
IRÁNYÍTOTTSÁG
Minden húzott fémszál vagy vezeték nem szimmetrikus, tehát irányított szemcseszerkezetű. Az AudioQuest úgy szabályozza az ebből eredő RF impedancia-változást, hogy a zaj elvezetésre kerüljön onnan, ahol torzítást okozna. A helyes irányt minden AudioQuest audiokábelben használt fémvezetők minden egyes tételének meghallgatásával határozzuk meg. Adott esetben a csatlakozókon egyértelműen nyilak vannak jelölve a kiváló hangminőség biztosítása érdekében. Az AQ kábel legtöbb modelljénél a nyilak nemcsak a zajszűrés részeként a fémirányúságot optimalizáló irányt jelzik, hanem az árnyékolás és a GND nem szimmetrikus rögzítését is jelzik a teljes rendszer teljesítményének optimalizálása érdekében.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!