Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AudioQuest 2.0m Silver Cloud Xtrm Hálózati kábel

1.460.300Ft
Hossz
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető
A Silver Cloud XTRM ugyanazokat az összetevőket és technológiákat használja, mint a Silver Cloud - a Perfect-Surface Silver (PSS) és Perfect-Surface Copper+ (PSC+) vezetők, az RF/ND-Tech és a ZERO-Tech gondosan kidolgozott kombinációját -, de felülmúlja névadó modelljét a legjobb AC-dugóinkkal, amelyekben a Vörös és Berillium Réz felett ezüst bevonat található, az alacsonyabb torzítás és a magas frekvenciájú zajok jobb elvezetése érdekében.
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

NAGY TISZTASÁGÚ, VALÓDI KONCENTRIKUS, TÖKÉLETES FELÜLETŰ EZÜST ÉS TÖKÉLETES FELÜLETŰ RÉZ+ VEZETŐK
A kiváló fém- és vezetőgeometria nagymértékben csökkenti a fülsértő tranziens intermodulációs (TIM) torzítást. A Silver Cloud a Perfect-Surface Silver (PSS) és a Perfect-Surface Copper+ (PSC+) gondosan kifinomult kombinációját használja.
TÖMÖRÍTETLEN ÁRAMÁTVITEL
Bár sok váltakozó áramú tápkábel alacsony egyenáramú ellenállással rendelkezik a nagy áramigény kielégítése érdekében, a kábel jellemző impedanciája is döntő fontosságú az optimális teljesítmény szempontjából. A legtöbb váltakozóáramú kábeltől eltérően, amelyek beszűkítik vagy tömörítik a hang által kiváltott tranzienseket, az AudioQuest váltakozóáramú kábelek az alacsony egyenáramú ellenállás és a NULLA (NULLA) jellemző impedancia kombinációjával igény szerint tömörítetlen nagyáramú tranzienseket biztosítanak.
AZ RF/ND-TECH (SZABADALMAZTATOTT RÁDIÓFREKVENCIÁS FÖLDZAJ-LEVEZETÉS) MINIMALIZÁLJA AZ ÁRAMKÖRÖK HELYTELEN VISELKEDÉSÉT AZ INDUKÁLT RF-ZAJ MEGSZÜNTETÉSÉVEL.
Bár a kábel földelt vezetékei szerves részét képezik az alkatrész jelátvitelének, egyben antennaként is működnek. Így ki vannak téve az indukált rádiófrekvenciás (RF) zajnak. Az RF-zaj egy parazita jel, amely jellemzően közvetlenül a rendszer legérzékenyebb audio/video áramköreihez kapcsolódik. Az AudioQuest RF-on-ground zajszűrése (RF/ND-Tech) nagymértékben csökkenti a keletkező torzítást és a jel elfedését, és a rádiófrekvenciák lehető legszélesebb sávszélességében (tartományában) példa nélküli zajszűrési szintet eredményez. Egyedülálló áramköri topológiánk közös módusú fáziskiegyenlítő tömböt használ, amely lineáris zajszűrést biztosít a kábel teljes hosszában (US Patent # 8,988,168).
SZÉL XTRM DUGÓK: HIDEGEN HEGESZTETT MÁRTOTT-EZÜST VÖRÖS ÉS BERILLIUM RÉZ FELETT.
IRÁNYÍTOTTSÁG
Minden húzott fémszál vagy vezeték nem szimmetrikus, és ezért irányított szemcseszerkezetű. Az AudioQuest úgy szabályozza az ebből eredő RF impedancia-változást, hogy a zaj elvezetésre kerüljön onnan, ahol torzítást okozna. A helyes irányt minden AudioQuest audiokábelben használt fémvezetők minden egyes tételének meghallgatásával határozzuk meg. Adott esetben a csatlakozókon egyértelműen nyilak vannak jelölve a kiváló hangminőség biztosítása érdekében. Az AQ kábel legtöbb modelljénél a nyilak nemcsak a zajszűrés részeként a fémirányúságot optimalizáló irányt jelzik, hanem az árnyékolás és a GND nem szimmetrikus rögzítését is jelzik a teljes rendszer teljesítményének optimalizálása érdekében.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!