Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AudioQuest 3.0m pr Red River XLR analóg összekötő kábel

135.000Ft
Hossz
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető
Analóg összekötő kábel,Tömör, tökéletes felületű réz (PSC) vezetők
Fémréteg zajszűrés
Háromszorosan szimmetrikus geometria
Hidegen hegesztett, aranyozott végződések
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Észak-Amerikának két Vörös folyója van, az északi és a déli. A Red River South sok népnek adott otthont; egykor az Egyesült Államok és a gyarmati Spanyolország közötti határ volt, ma pedig a rivális Texas és Oklahoma államok közötti határ egy részét képezi.

Az északi Vörös folyó Észak-Dakota és Minnesota folyóinak összefolyásánál alakul ki, de történelme Kanadáé. A Red River North korai telepesei a métisek voltak, akiknek felmenői francia és kanadai őslakosok voltak. A métisek 1869-ben Red River Rebellion néven felkelést kezdtek, amely kihívást jelentett a kanadai kormány ellen, és végül Manitoba tartomány megalakulásához vezetett.

TÖMÖR, TÖKÉLETES FELÜLETŰ RÉZ (PSC) VEZETŐK
Az AudioQuest a kezdetek óta úttörő szerepet játszik a kiváló fémek használatában, mégis még minket is meglepett az a hatalmas teljesítménybeli ugrás, amelyet a Perfect-Surface Copper (PSC) elképesztően sima és tiszta felülete révén értünk el. A PSC egyértelműen felülmúlja a korábbi, több mint tízszer annyiba kerülő AQ fémeket. A saját fémfeldolgozási technológia a húzás és a gyártás minden szakaszában védi a huzal felületét. Amikor a nagy tisztaságú, alacsony oxidtartalmú réz a lehető leglágyabb, legtisztább és legsimább marad, csodálatosan alacsony torzítású vezetővé válik. Egy hagyományos kábelben a szálak közötti elektromos és mágneses kölcsönhatás az egyik legnagyobb torzítási forrás, ami gyakran kissé durva, piszkos hangzást okoz. A tömör vezetők alapvető fontosságúak a Red River nagyon tiszta, természetes hangzásának eléréséhez.
FÉMRÉTEGŰ ZAJSZŰRÉS
Könnyű elérni a 100%-os árnyékolási lefedettséget. Annak megakadályozásához, hogy a rögzített rádiófrekvenciás interferencia (RFI) modulálja a berendezés földi referenciáját, az AQ zajszűrésre van szükség. A hagyományos árnyékolási rendszerek jellemzően elnyelik, majd az alkatrész földjére vezetik a zaj/RF energiát, modulálva és torzítva a kritikus "referencia" földsíkot, ami viszont a jel torzulását okozza. A Noise-Dissipation "árnyékolja az árnyékolást", elnyelve és visszaverve a zaj/RF-energia nagy részét, mielőtt az elérné a földeléshez csatlakozó réteget.
HÁROMSZOROSAN KIEGYENSÚLYOZOTT GEOMETRIA (KÜLÖN FÖLD-REFERENCIAVEZETŐ)
Háromszorosan kiegyensúlyozott geometriánk külön föld-referenciavezetőt használ, így a kábel árnyékolása soha nem szolgál rosszabb vezetőként. Akár RCA-, akár XLR-csatlakozóval van előkészítve, a kábel három vezetője biztosítja, hogy a pozitív és negatív jelek egyformán kiváló, alacsony torzítású vezető utakkal rendelkezzenek.
HIDEGEN HEGESZTETT, ARANYOZOTT VÉGZŐDÉSEK
Ez a dugókialakítás lehetővé teszi a forrasztástól mentes csatlakozást, amely a torzítás gyakori forrása. A forrasztás helyett az eljárás nagynyomású technikát alkalmaz. Mivel a földelt héjakat megmunkálás helyett préselik, a megmunkálhatóság helyett az alacsony torzulás szempontjából lehet kiválasztani a felhasznált fémet.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!