Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rotel RKF-100 Rack hűtő ventilátor

74.900 Ft/db 29.990 Ft/db
60%
Elektronika
Fekete
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!
Gyártó: Rotel

Többirányú ventillátor rendszer az RKB-250,2100,650 számára.Három 120mm-es beépített extra halk ventillátor.Három üzemmódban használható: beszívás - keringtetés- kifújás. Automatikus hőfokérzékelés, állítható 35-40 Celsius fok közötti bekapcsolás.

Nem értékelt
Várható szállítás: 2021. szeptember 22.
Szállítási díj: 1.990 Ft/db
Termék címkék:
rack RKF Rotel ventilátor

Leírás és Paraméterek

RKF-100 többirányú ventilátor rendszer


Az RKF-100 három 4,75 hüvelykes (120 mm-es), suttogóan csendes ventilátort használ, amelyek fordulatszámát hőérzékelő áramkör szabályozza. Az RKF-100 három különböző módon használja a beszívott / fújt / elszívott levegőt. A kívánt üzemmód helyileg konfigurálható a rendszer hűtési igényeinek megfelelően.


Hőmérsékletérzékelő:

Ez a bemenet lehetővé teszi a (mellékelt) pigtail érzékelő vezeték csatlakoztatását. Ez méri a környezeti hőmérsékletet, amely szabályozza a három ventilátor sebességét. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az alváz alján található egy beépített érzékelő eszköz is, amely a pigtail érzékelő használata esetén megkerülésre kerül. Ha nem használjuk a pigtail érzékelőt, akkor a beépített érzékelő automatikusan aktiválódik, amint a kiválasztott minimális hőmérsékletet elérte.


Trigger In/Out 12VDC üzemmód:

Ha az üzemmódkapcsoló 12V-os állásban van, és a 'in' bemenetet használják, az RKB-100 az 'automatikus' üzemmódba lép, amikor 6V-15V-os bemeneti jelet kap, és az előírt kezdeti hőmérsékletet elérte. Egynél több RKF-100 használata esetén az egységek a "sync" kapcsoló használatával szinkronizálhatók. Az egységek akkor kezdenek összehangoltan működni, ha a "master" egység elérte az előírt kezdeti hőmérsékletet.


Ventilátor automatikus bekapcsolási hőmérséklete:

Ez lehetővé teszi az RKB-100 aktiválásához szükséges két hőmérsékleti beállítás egyikének előzetes kiválasztását. Az alacsony beállítás 95 Fahrenheit (35 Celsius fok), a magas beállítás pedig 104 Fahrenheit (40 Celsius fok). Ez a fontos funkció biztosítja, hogy a ventilátorok csak a kiválasztott környezeti hőmérséklet felett működjenek. A forró levegő kifelé történő elvezetéséhez két "dugót" kell eltávolítani, és rugalmas csövet kell csatlakoztatni (nem tartozék).

Csatolt dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!