Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Új Rotel erősítők!

Új Rotel erősítők!
Tokió, Japán (2022. március 29.) - A Rotel örömmel jelenti be a C8 és C8+ készülékeket, a márka legújabb Custom Installation erősítőit. Az új AB osztályú erősítők a Rotel 60 éves hangmérnöki örökségét hasznosítják, 8 csatornás kivitelben, nagy teljesítményű, többzónás hangzást biztosítva

Az erősítőket egy túlméretezett, saját gyártású toroid transzformátor táplálja, amely egy sor nagyáramú, dedikált kimeneti eszközt táplál, és kényelmesen meghajtja a kritikus hallgatási zónák legigényesebb hangsugárzóit is.

             Rotel C8 Rotel C8+

A C8 erősítő csatornánként 70 watt teljesítményt nyújt 4 ohmos terhelésen, a C8+ erősítő pedig 150 watt teljesítményt nyújt csatornánként 4 ohmon, minden csatorna egyidejű meghajtásával. A zóna kimeneteket áthidalva 4 x 140W, illetve 4 x 300W teljesítményt szolgáltatnak 4 ohmon. Az automatikus jelérzékelés, az automatikus kapcsolású PA Override funkció biztosítja a rugalmas telepítést. Mindkét egység 4db analóg forrásbemenettel rendelkezik, amelyek belső mátrixkapcsoláson keresztül az összes zónakimenethez elérhetők, továbbá független hangerő, balansz, mély és magas hang beállításokkal testre szabhatók. A C8+ két optikai és két koaxiális digitális bemenetet is tartalmaz, amelyek a 24 bites/192 kHz-es felbontást is támogatják. 

Mindegyik erősítő előlapján egy grafikus kijelző és vezérlőgombok találhatóak, melyeknek köszönhetően biztosítva van a felhasználóbarát beállítás és működés, beleértve az aktív mátrixolt bemeneti forrás kiválasztását és az egyes zónák hangerő szabályozását valós időben. Az egyedi tervezésű, 2U magasságú váz nem igényel sem felső, sem alsó távolságot, így a mellékelt rack fülekkel rendkívül hatékonyan szerelhető rack szekrénybe. A hangsugárzó kimenetek levehető Phoenix-csatlakozókat használnak az előzetes kábelezéshez, gondtalan, biztonságos csavaros rögzítési mechanizmusokkal. Az Ethernet, RS232 és 12V-os trigger csatlakozók könnyű integrációt biztosítanak a népszerű vezérlőrendszerekhez, kiemelve a testre szabhatóságot, amellyel ezek az egységek gyakorlatilag bármilyen rendszerbe beépíthetők.

             Rotel C8 hátlap Rotel C8+ hátlap

A C8 és C8+ az Egyesült Államokban fekete kivitelben lesz kapható a Rotel hivatalos kereskedőinél, a szállítások 2022 májusában kezdődnek, a világ többi részén pedig röviddel ezután.

Javasolt fogyasztói árak
:
- C8   CUSTOM INSTALLATION ERŐSÍTŐ: 975.000Ft
- C8+ CUSTOM INSTALLATION ERŐSÍTŐ: 1.199.000Ft