Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rotel A10 erősítő + Indiana Line Tesi 261 X polc hangsugárzó szett

356.980 Ft/db 299.990 Ft/db
16%
Menny.:db
Gyártó:

Rotel A10 sztereó integrált erősítő fekete vagy ezüst színben
+
Indiana Line Tesi 261 
polc hangsugárzó pár dió,fekete vagy fehér színben

 A megrendelésnél, a megjegyzés rovatba írja be a választott színeket! 

Nem értékelt
Várható szállítás: 2023. június 12.
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

A10

Az A10 a lehető legjobb teljesítményt tudja nyújtani az árához mérten.  A formaterv mentes azoktól a jellemzőktől, amelyek növelik az árat és elvonhatják a figyelmet a zenétől. Az erősítőt egyszerű kezelni és élmény hallgatni. Az A10 számos bemenettel rendelkezik, beleértve az analóg média bemenetet (3,5mm- es jack) iOS eszközökhöz vagy más médialejátszókhoz, CD bemenetet, MM lemezjátszó bemenetet a kedvenc LP felvételeihez, tuner bemenetet a kedvenc rádióállomásaihoz, ezen felül két Aux bemenetet a további analóg forrásaihoz.


40 watt csatornánként
Nagy áramerősségű tápegység
Precíziós analóg hangerőszabályzó
3.5mm-es analóg média bemenet
Csillagpontos, alacsony zajú kialakítás


A Rotel több mint fél évszázad alatt számos tesztgyőztes hi-fi komponenst készített, melyek új szintre emelték a hangminőséget, gyakran az osztályuk szintjét is meghaladva. A 14-es sorozat a Rotel világhírű Balanced Design Concept tervezési elvének legjavát nyújtja. A lenyűgöző hangminőséghez, karcsú ipari formaterv és kivételes ár párosul. A Rotel 14-es sorozata garantálja, hogy a jelútban csak válogatott és valóban szükséges alkatrészeket használnak. Minden felesleges szolgáltatás, amely zavarná a jel épségét, nem került beépítésre. A kiemelkedő teljesítmény mellett, az egyszerű és intuitív irányításnak köszönhetően a legfontosabb rész kerül előtérbe: a zene.


A Rotel aprólékos odafigyelése a részletekre azt eredményezi, hogy kivételes hifi komponensek készülnek zenerajongóktól - zenerajongóknak. Legyen szó vinyl lemezek lejátszásáról vagy a telefonon tárolt nagy felbontású digitális fájlok streamléséréről, a 14-es sorozat összeköti Önt a kedvenc zenéivel, melyeket lenyűgöző realizmussal lesz képes megszólaltatni.

Minden 14-es sorozatú erősítőbe a Rotel saját készítésű toroid transzformátora kerül beépítésre.

Indiana Line Tesi 261

Az Indiana Line az egyik legfontosabb olasz márka, amely hangszórókat és installációs hangszórókat kínál. Hagyományai a múlt század 70-es éveire, pontosabban 1977-re nyúlnak vissza. Az Indiana Line márkáért dolgozó tervezők és mérnökök a kiváló minőségű kivitelezésre törekednek, az alkatrészek ésszerű felhasználásával olyan hangzást érnek el, amely messze meghaladja a hasonló árkategóriában kapható konkurens modellek által elért paramétereket.

Az olasz stílus lényege

A Tesi sorozat hangsugárzóinak formatervét a klasszikus és modern, lekerekített sarkokkal rendelkező házuk testesíti meg. Ezt a Tesi 261-es könyvespolcos modell is megerősíti. Itt egy tartós és ugyanakkor nagyon esztétikus vinil került felhasználásra. Két színben - világos dió és fekete tölgy - kapható. A Tesi hangsugárzók kialakítása miatt az ebbe az Indiana Line sorozatba tartozó modellek szinte bármilyen elrendezésű belső térbe tökéletesen illeszkednek. A Tesi 261-es polcsugárzó nemcsak jól néz ki, hanem teljes, kiforrott hangzást is nyújt, amely árban páratlan.

Tesi 261 - közepes méretű helyiségekhez

Az Indiana Line Tesi 261 polc hangsugárzó 2 utas kialakítású, 26 mm-es dóm magassal és 160 mm-es mély/középsugárzóval. A mélysugárzót nagy lineáris kitérés jellemzi, ami lehetővé teszi a reprodukált hangjel nagy dinamikáját. A bass-reflex nyílás elöl található, ami jelentősen megkönnyíti a hangsugárzó elhelyezését. A közepes méretű helyiségekbe (legfeljebb 20 m2) tervezett Tesi 261 többek között egy olyan sztereó rendszer fő hangsugárzójaként ajánlott, ahol nincs hely a nagyméretű álló modelleknek. A hangsugárzó terhelési impedanciája 4 - 8 ohm között van, és a meghajtásához szükséges erősítő teljesítmény 30-120W.

Részletes és tiszta hangzás

A hangsugárzó mély/közép hangszórójának membránja polipropilén és csillám keverékéből készült. Ennek eredményeként kellőképp merev, és így megfelelően alkalmas a hangjelek legapróbb részleteinek pontos reprodukálására. A mély/középsugárzó közepén elhelyezett fázisdugó lehetővé teszi a középfrekvenciák széles szórását, gazdagon telítve velük a hallgatótermet. A neodímium mágnessel és radiális hátsó kamrával ellátott selyemdóm magassugárzó egy speciálisan kontúrozott előlapba van helyezve, a lehető legközelebb a mély/középsugárzóhoz. Tiszta magas hangokat kínál, és garantálja az említett középsugárzóval való nagyszerű homogenitást. A reflexrendszernek köszönhetően mély és dinamikus basszusokra képes, amelyek ritmust és energiát adnak a zenének. Ami fontos, hogy a magas frekvenciás hangszűrő csak légmagos tekercseket és fóliakondenzátorokat használ, ami jelentősen befolyásolja a Tesi 261 hangjának kifinomultságát a konkurens hangsugárzókhoz képest.

 

 

 

AV-ONLINE Teszt

A Tesi 261 modell legfontosabb jellemzői:

 • 2 utas kialakítás

 • Keresztváltási frekvencia: 2,5 kHz

 • 160 mm-es mély/középsugárzó

 • 26 mm-es selyem dóm magassugárzó

 • Előlapi bass-reflex nyílás

 • Frekvenciaválasz: 45 Hz és 22 kHz között

 • Felület: fekete tölgy vagy világos diófa

 • Javasolt erősítő teljesítmény: 30-120 W

 • Érzékenység: 91 dB (2,8 V / 1 m)

 • Méretek (Ma. x Szé. x Mé.): 362 x 180 x 275 mm

 • Súly: 5,8 kg

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!