Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AudioQuest Rocket 88 brai hangfalkábel

46.300Ft
Menny.:m
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető
A Rocket 88 tartalmazza az AudioQuest szabadalmaztatott DBS-rendszerét (Dielectric-Bias System), és a hosszú szemcséjű réz helyett tömör Perfect-Surface Copper+-t használ.
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

A Rocket 88 tartalmazza az AudioQuest szabadalmaztatott DBS-rendszerét (Dielectric-Bias System), és a hosszú szemcséjű réz helyett tömör Perfect-Surface Copper+-t használ. A DBS alacsonyabb zajszintet biztosít, így mélyebben hallhatja kedvenc zenéjének árnyalatait. Ugyanakkor a több PSC+ hozzáadása simább, nyugodtabb és természetesebb hangszínt és textúrát biztosít.
TÖMÖR, TÖKÉLETES FELÜLETŰ RÉZ+ (PSC+) VEZETŐK
A tömör vezetők megakadályozzák mind az elektromos, mind a mágneses kölcsönhatás szálankénti kölcsönhatását, a torzítás fő forrásait. A felület minősége azért kritikus, mert a vezető sínvezetőnek tekinthető mind a vezetőn belüli mezők, mind a vezetőn kívülre terjedő mágneses mezők számára. Az AudioQuests összes Perfect-Surface fémének elképesztően sima és tiszta felülete szinte teljesen kiküszöböli a zörejeket, és a kevésbé jó minőségű anyagokhoz képest jelentősen növeli a tisztaságot. A rendkívül nagy tisztaságú Perfect-Surface Copper+ tovább minimalizálja a szemcsehatárok okozta torzítást, amelyek minden fémvezetőben léteznek, majdnem kiküszöbölve a durvaságot és jelentősen növelve a tisztaságot az OFHC, OCC, 8N és más rézekhez képest.
KETTŐS CSILLAG-NÉGYZET GEOMETRIA
A vezetők közötti kapcsolat határozza meg a kábel legalapvetőbb elektromos értékeit (kapacitás és induktivitás). Azonban még akkor is, ha ezek a változók ésszerűen semleges egyensúlyban vannak, a vezetők közötti különleges geometriai kapcsolat nagyban befolyásolja a hangzást. A csillag-négyes geometria nemcsak a párhuzamosan futó vezetőknél, hanem az azonos vezetők két csavart párjaként történő vezetésnél is sokkal jobb.
DIELEKTROMOS ELŐFESZÍTÉSŰ RENDSZER RÁDIÓFREKVENCIÁS CSAPDÁVAL
Minden két vagy több vezető közötti szigetelés egyben dielektrikum is, amelynek tulajdonságai befolyásolják a jel integritását. Ha a dielektrikum nem előfeszített, a dielektromos bevonódás (abszorpció és nemlineáris energiafelszabadulás) különböző frekvenciák és energiaszintek esetén eltérő mértékű időkésleltetést (fáziseltolódást) okoz, ami a nagyon időérzékeny, több oktávos hangok esetében valódi problémát jelent. Az RF-csapda beépítése (amelyet az AudioQuest Niagara sorozatú tápegységek számára fejlesztettek ki) biztosítja, hogy a rádiófrekvenciás zaj ne kerüljön a jelvezetőkbe a DBS mezőelemekből. (DBS, US Pat #s 7,126,055 & 7,872,195 B1)
SZÉNALAPÚ ZAJ- ÉS ÁTHALLÁS-ELTÁVOLÍTÓ RENDSZER
Ennek a kábelnek a negatív vezetőit részben vezető szénnel töltött polietilénnel borítják. Ez a figyelemre méltó anyag csökkenti az erősítőbe visszatáplált rádiófrekvenciás zavarokat. A hangzásbeli előny pontosan ugyanaz a "hash" csökkenése és a jobb dimenzionáltság, ami mindig akkor következik be, amikor az RF interferencia csökken egy audio áramkörben. Ezenkívül egy szénréteg csillapítja a pozitív és negatív vezetők közötti kölcsönhatást, és egy külső szénalapú zajszűrő rendszer csökkenti a külső interferenciát.
HABOSÍTOTT POLIETILÉN SZIGETELÉS (MINDEN POZITÍV VEZETŐNÉL)
A vezető melletti bármely szilárd anyag valójában egy tökéletlen áramkör része. A huzalszigetelés és az áramköri lapok anyagai mind elnyelik az energiát. Ennek az energiának egy része tárolódik, majd torzításként szabadul fel. Ez a kábel azonban mindkét vezetőn levegővel töltött habosított polietilén szigetelést használ. Mivel a levegő szinte egyáltalán nem nyel el energiát, a polietilén pedig alacsony veszteségű és jóindulatú torzítási profillal rendelkezik, a habosított PE a magas légtartalma miatt sokkal kevésbé okozza a más anyagoknál megszokott fókuszon kívüli hatást.
500-AS SOROZATÚ MULTI-SPADE VAGY BANÁN (ARANY VAGY EZÜST) CSATLAKOZÓK VÁLASZTÁSA

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!