Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AudioQuest Rocket 44 szerelt hangfalkábel 4.0m pár

427.100Ft
Hossz
Menny.:szett
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető
A Rocket 44 a Perfect-Surface Copper+-t tartalmazza a vezetők keverékében. A PSC+ kevesebb szemcsehatárral rendelkezik, ami csökkenti a hangzás durvaságát. A PSC és a PSC+ gondosan kidolgozott kombinációja lehetővé teszi, hogy a Rocket 44 tiszta és hű megjelenítést nyújtson.
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

A Rocket 44 a Perfect-Surface Copper+-t tartalmazza a vezetők keverékében. A PSC+ kevesebb szemcsehatárral rendelkezik, ami csökkenti a hangzás durvaságát. A PSC és a PSC+ gondosan kidolgozott kombinációja lehetővé teszi, hogy a Rocket 44 tiszta és hű megjelenítést nyújtson.
TÖMÖR, TÖKÉLETES FELÜLETŰ RÉZ+ (PSC+)/TÖKÉLETES FELÜLETŰ RÉZ (PSC) VEZETŐK
Ez a kábel a Perfect-Surface Copper (PSC) és a rendkívül nagy tisztaságú Perfect-Surface Copper+ (PSC+) vezetők gondosan kidolgozott kombinációját használja. A bámulatosan sima és tiszta Perfect-Surface megszünteti a durvaságot és jelentősen növeli a tisztaságot az OFHC, OCC, 8N és más rézvezetékekhez képest. A rendkívül nagy tisztaságú PSC+ tovább minimalizálja a szemcsehatárok okozta torzulást, amelyek minden fémvezetőben léteznek.
KETTŐS CSILLAG-NÉGYZET GEOMETRIA
A vezetők közötti kapcsolat határozza meg a kábel legalapvetőbb elektromos értékeit (kapacitás és induktivitás). Azonban még akkor is, ha ezek a változók ésszerűen semleges egyensúlyban vannak, a vezetők közötti különleges geometriai kapcsolat nagyban befolyásolja a hangzást. A csillag-négyes geometria nemcsak a párhuzamosan futó vezetőknél, hanem az azonos vezetők két csavart párjaként történő vezetésnél is sokkal jobb.
SZÉNALAPÚ ZAJ- ÉS ÁTHALLÁS-ELOSZLATÓ RENDSZER
Ennek a kábelnek a negatív vezetőit részben vezető szénnel töltött polietilén borítja. Ez a figyelemre méltó anyag csökkenti az erősítőbe visszatáplált rádiófrekvenciás zavarokat. A hangzásbeli előny pontosan ugyanaz a "hash" csökkenése és a jobb dimenzionáltság, ami mindig akkor következik be, amikor az RF interferencia csökken egy audio áramkörben. Ezenkívül egy szénréteg csillapítja a pozitív és negatív vezetők közötti kölcsönhatást, és egy külső szénalapú zajszűrő rendszer csökkenti a külső interferenciát.
HABOSÍTOTT POLIETILÉN SZIGETELÉS (MINDEN POZITÍV VEZETŐNÉL)
A vezető melletti bármely szilárd anyag valójában egy tökéletlen áramkör része. A huzalszigetelés és az áramköri lapok anyagai mind elnyelik az energiát. Ennek az energiának egy része tárolódik, majd torzításként szabadul fel. Ez a kábel azonban mindkét vezetőn levegővel töltött habosított polietilén szigetelést használ. Mivel a levegő szinte egyáltalán nem nyel el energiát, a polietilén pedig alacsony veszteségű és jóindulatú torzítási profillal rendelkezik, a habosított PE a magas légtartalma miatt sokkal kevésbé okozza a más anyagoknál megszokott fókuszon kívüli hatást.
500-AS SOROZATÚ MULTI-SPADE VAGY BANÁN (ARANY VAGY EZÜST) CSATLAKOZÓK VÁLASZTÁSA

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!