Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AudioQuest Rocket 33 szerelt hangfalkábel 2.0m pár

224.100Ft
Hossz
Menny.:szett
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető
Ez a Double Star-Quad Geometry "Rocket" kábel kívülről nem tűnik normálisnak, és belülről sem az. A rendkívüli anyagok kifinomult kombinációja és a rendkívül kifinomult kialakítás lehetővé teszi, hogy a Rocket minden típusú zenét egyformán tiszteljen.
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Ez a Double Star-Quad Geometry "Rocket" kábel kívülről nem tűnik normálisnak, és belülről sem az. A rendkívüli anyagok kifinomult kombinációja és a rendkívül kifinomult kialakítás lehetővé teszi, hogy a Rocket minden típusú zenét egyformán tiszteljen.
KETTŐS CSILLAG-NÉGYES GEOMETRIA
A vezetők közötti kapcsolat határozza meg a kábel legalapvetőbb elektromos értékeit (kapacitás és induktivitás). Azonban még akkor is, ha ezek a változók ésszerűen semleges egyensúlyban vannak, a vezetők közötti különleges geometriai kapcsolat nagyban befolyásolja a hangzást. A csillag-négyes geometria nemcsak a párhuzamosan futó vezetőknél, hanem az azonos vezetők két csavart párjaként történő vezetésnél is sokkal jobb.
TÖMÖR, TÖKÉLETES FELÜLETŰ RÉZ (PSC)/HOSSZÚ SZEMCSÉJŰ RÉZ (LGC) VEZETŐK
Ez a kábel a hosszú szemcséjű réz (LGC) és a rendkívül nagy tisztaságú tökéletes felületű réz (PSC) gondosan kidolgozott kombinációját használja. Az LGC kevesebb oxidot tartalmaz a vezető anyagon belül, kevesebb szennyeződést, kevesebb szemcsehatárt és határozottan jobb teljesítményt. Az elképesztően sima és tiszta PSC tovább csökkenti a durvaságot és jelentősen növeli a tisztaságot.
SZÉNALAPÚ ZAJ- ÉS ÁTHALLÁS-ELTÁVOLÍTÓ RENDSZER
Ennek a kábelnek a negatív vezetőit részben vezető szénnel töltött polietilén borítja. Ez a figyelemre méltó anyag csökkenti az erősítőbe visszatáplált rádiófrekvenciás szemetet. A hangzásbeli előny pontosan ugyanaz a "hash" csökkenése és a jobb dimenzionáltság, ami mindig akkor következik be, amikor az RF interferencia csökken egy audio áramkörben. Ezenkívül egy szénréteg csillapítja a pozitív és negatív vezetők közötti kölcsönhatást, és egy külső szénalapú zajszűrő rendszer csökkenti a külső interferenciát.
HABOSÍTOTT POLIETILÉN SZIGETELÉS (MINDEN POZITÍV VEZETŐNÉL)
A vezető melletti bármely szilárd anyag valójában egy tökéletlen áramkör része. A huzalszigetelés és az áramköri lapok anyagai mind elnyelik az energiát. Ennek az energiának egy része tárolódik, majd torzításként szabadul fel. Ez a kábel azonban mindkét vezetőn levegővel töltött habosított polietilén szigetelést használ. Mivel a levegő szinte egyáltalán nem nyel el energiát, a polietilén pedig alacsony veszteségű és jóindulatú torzítási profillal rendelkezik, a habosított PE a magas légtartalma miatt sokkal kevésbé okozza a más anyagoknál megszokott fókuszon kívüli hatást.
SUREGRIP SPADE VAGY SUREGRIP 300 BFA/BANÁN (ARANY VAGY EZÜST) CSATLAKOZÓK VÁLASZTÁSA

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!