Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AudioQuest Rocket 22 fehér hangfalkábel

17.800Ft
Menny.:m
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető
A Rocket 22 a Rocket 11-hez képest egy jól hallható lépcsőfok, és ideális Full-Range vagy Single-BiWire kábel.
Nem értékelt
Szállítási díj: 1.990Ft

Leírás és Paraméterek

A Rocket 22 a Rocket 11-hez képest egy jól hallható lépcsőfok, és ideális Full-Range vagy Single-BiWire kábel. A Single-BiWire lehetővé teszi a teljesítmény optimalizálását, ha a hangszórók Bass és Treble bemenettel rendelkeznek.
A BiWiring csökkenti a torzítást a kábelben - a nagy Bass energiát kivenni a finomabb Treble-t szállító kábelből olyan, mintha kivennénk a hullámokat a vízből, amikor Ön (a Treble) úszni próbál. A Rocket 22 különálló feleinek mágneses önállósága maximalizálja a BiWire előnyét.
A félig tömör koncentrikus vezetők a tipikus sodrott vezetőkkel szemben messze jobb teljesítményű alternatívát jelentenek. A Semi-Solid Concentric vezetők kevesebb, nagyobb szálat használnak, amelyek nem változtatják a helyzetüket a kábel hosszában. A szálak megtartják rögzített, merev kapcsolataikat, csökkentve a torzítást, javítva a felbontást és a dinamikát, és nagymértékben minimalizálva a szálak kölcsönhatásából adódó zörejeket és zavarokat.
Tökéletes felületű réz/hosszú szemcséjű réz: Az LGC kevesebb oxidot tartalmaz a vezető anyagon belül, kevesebb szennyeződést és kevesebb szemcsehatárt, mint a standard OFHC réz. Az LGC-t a Rocket 22 vezetőihez használják, amelyek a félig szilárd, koncentrikus vezetőköteg központi területén helyezkednek el. A Rocket 22 félig szilárd, koncentrikus vezetőkötegben lévő vezetők külső rétegéhez PSC-t használnak, amelynek felülete meglepően sima. A Rocket 22 tisztaságára és simaságára ez a külső vezető réteg van a legnagyobb hatással. A PSC és az LGC gondos alkalmazása olyan teljesítményt tesz lehetővé, amely közelebb áll a csak a drágább PSC használatához, miközben a kiváló LGC gazdasági előnyét is elnyeri.
Kettős alacsony induktivitású geometria: Egy "normál" hangszórókábel meglehetősen nagy induktivitással rendelkezik, ami elkeni az energiát az időben, és tompává és fókuszálatlanná teszi a hangzást. A Rocket 22 mindkét felében lévő két vezető alacsonyabb induktivitást, nagyobb tisztaságot és kiváló mély- és magas frekvenciakiterjesztést biztosít.
A Rocket 22-t SureGrip 300 villával vagy banándugóval készítik el. Ezekben a csatlakozókban Direct-Silver van a réz felett, és nincs közte nikkelréteg.
HOSSZÚ SZEMCSÉJŰ RÉZ/TÖKÉLETES FELÜLETŰ RÉZVEZETŐK
A Rocket 22 a hosszú szemcséjű réz (LGC) és a nagy tisztaságú tökéletes felületű réz (PSC) gondosan finomított keverékét használja. Az LGC kevesebb szennyeződéssel és kevesebb belső szemcseszakadással rendelkezik, mint a standard OFHC réz, míg a PSC még simább, tisztább felülete tovább csökkenti a durvaságot és javítja a tisztaságot. Az AudioQuest összes vezetője irányvezérelt az optimális zajeloszlás érdekében.
FÉLSZILÁRD KONCENTRIKUS VEZETŐK
A Semi-Solid Concentric vezetők a tipikus sodrott vezetőknél jóval jobb teljesítményű alternatívát jelentenek. A Semi-Solid Concentric vezetők kevesebb, nagyobb szálat használnak, amelyek nem változtatják a helyzetüket a kábel hosszában. A szálak megtartják rögzített, merev kapcsolataikat, csökkentve a torzítást, javítva a felbontást és a dinamikát, és nagymértékben minimalizálva a szálak kölcsönhatásából adódó zörejeket és zavarokat.
IDEÁLIS TELJES TARTOMÁNYÚ VAGY EGYSZÁLAS KÉTVEZETÉKES KONFIGURÁCIÓKHOZ
Használja a Rocket 11-et teljes tartományú kábelként, a piros (+) és a fekete (-) vezetékek csoportosításával, vagy ha a hangszórók külön mély- és magas hangok bemenetét biztosítják, tovább optimalizálja a rendszer teljesítményét kétvezetékes kábelezéssel.
KETTŐS, ALACSONY INDUKTIVITÁSÚ SODROTT PÁR GEOMETRIA
A párhuzamos vezetőkkel ellátott tipikus hangszórókábel meglehetősen nagy induktivitással rendelkezik, ami az energiát időben elkeni, ami tompa és fókuszálatlan hangzást eredményez. A Rocket 11-ben a kábel mindkét felében a két vezető egymás köré van csavarva, ami alacsonyabb induktivitást, nagyobb tisztaságot és kiváló mély- és magas frekvenciakiterjesztést biztosít.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!