Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AudioQuest Rocket 11 fekete hangfalkábel

7.100Ft
Menny.:m
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető
A Rocket 11 ideális Full-Range vagy Single-BiWire kábel. A Single-BiWire lehetővé teszi a teljesítmény optimalizálását, ha a hangszórók Bass és Treble bemenetekkel rendelkeznek.
Nem értékelt
Szállítási díj: 1.990Ft

Leírás és Paraméterek

A Rocket 11 ideális Full-Range vagy Single-BiWire kábel. A Single-BiWire lehetővé teszi a teljesítmény optimalizálását, ha a hangszórók Bass és Treble bemenetekkel rendelkeznek.
A BiWiring csökkenti a torzítást a kábelben - a nagy mélyenergiát kivenni a finomabb magasat szállító kábelből olyan, mintha a hullámokat kivennénk a vízből, amikor Ön (a magas) úszni próbál. A Rocket 11 különálló feleinek mágneses autonómiája maximalizálja a BiWire előnyét.
A Semi-Solid Concentric vezetők messze jobb teljesítményű alternatívát jelentenek a tipikus sodrott vezetőkkel szemben. A Semi-Solid Concentric vezetők kevesebb, nagyobb szálat használnak, amelyek nem változtatják a helyzetüket a kábel hosszában. A szálak megtartják rögzített, merev kapcsolataikat, csökkentve a torzítást, javítva a felbontást és a dinamikát, és nagymértékben minimalizálva a szálak kölcsönhatásából adódó zavart és zavart.
A hosszú szemcséjű réz kevesebb oxidot tartalmaz a vezető anyagon belül, kevesebb szennyeződést, kevesebb szemcsehatárt és határozottan jobb teljesítményt, mint a szabványos OFHC réz.
Kettős alacsony induktivitású geometria: Egy "normál" hangszórókábel meglehetősen nagy induktivitással rendelkezik, ami az energiát időben elkeni, és a hangot tompává és fókuszálatlanná teszi. A Rocket 11 mindkét felében lévő két vezető alacsonyabb induktivitást, nagyobb tisztaságot és kiváló mély- és magas frekvenciakiterjesztést biztosít.
A Rocket 11-et SureGrip 300 villával vagy banándugóval készítik. Ezekben a csatlakozókban Direct-Silver van a réz felett, és nincs közte nikkelréteg.
FÉLIG SZILÁRD, KONCENTRIKUS, HOSSZÚ SZEMCSÉJŰ RÉZ (LGC) VEZETŐK
A hagyományos, többszálas kábelekben az elektromos és mágneses szálak kölcsönhatása által okozott torzulás tovább fokozódik, mivel az egyes szálak a kötegben változtatják a pozíciójukat. Az AQ Semi-Solid Concentric kábelben a kötegben lévő szálak megtartják rögzített kapcsolataikat, ami jelentősen csökkenti a torzulást. A hosszú szemcséjű réz (LGC) simább és tisztább hangzást tesz lehetővé, mint a hagyományos OFHC (oxigénmentes, nagy vezetőképességű) rézből készült kábelek. Az LGC kevesebb oxidot tartalmaz a vezető anyagon belül, kevesebb szennyeződést, kevesebb szemcsehatárt és határozottan jobb teljesítményt.
KETTŐS ALACSONY INDUKTIVITÁSÚ SODROTT PÁR GEOMETRIA
Egy tipikus, párhuzamos vezetőkkel ellátott hangszórókábel meglehetősen nagy induktivitással rendelkezik, ami az energiát időben elkeni, ami tompa és fókuszálatlan hangzást eredményez. A Rocket 11-ben a kábel mindkét felében a két vezető egymás köré van csavarva, ami alacsonyabb induktivitást, nagyobb tisztaságot és kiváló mély- és magas frekvenciakiterjesztést biztosít.
IDEÁLIS TELJES TARTOMÁNYÚ VAGY EGYSZÁLAS KÉTVEZETÉKES KONFIGURÁCIÓKHOZ
Használja a Rocket 11-et teljes tartományú kábelként, a piros (+) és fekete (-) vezetőkkel együtt, vagy ha a hangszórók külön mély- és magas hangok bemenetét biztosítják, kétvezetékes kábelezéssel tovább optimalizálja a rendszer teljesítményét.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!